• Catering prijs 50 €
 • Prijsklasse Midden

Francart betreden ... Het betreedt een wereld waar gulzigheid wordt gesublimeerd!

Authentieke en verfijnde smaken, het werk van verse producten, originele gepersonaliseerde ideeën, een vleugje waanzin en een stressvrije organisatie, het is de geest Made in Francart!

Een team van professionals staat tot uw beschikking en biedt gepersonaliseerde diensten voor de ontwikkeling van uw bruiloft.

Of het nu gaat om een Boheemse Chic-ceremonie, Champêtre in het hart van de wijnstokken, of op een Parijse dak, Maison Francart helpt u bij het tekenen en opvoeren van uw Dream Wedding.

Trakteer uzelf op een echte gastronomische reis om deze toch al speciale dag nog mooier te maken. Maison FRANCART biedt een kwaliteitsservice die alle smaakpapillen zal bekoren.

Trakteer uzelf op de beste dag van uw leven!

Bezoeker, laat een review achter over Maison Francart en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Maison Francart

4.4 6 reviews
Door Aurélie
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Leuk om te zien dat sommigen "de kans hebben gehad om te profiteren" van de diensten van Maison Francart. Wat ons betreft, leek dit huis perfect in overeenstemming met ons project en het beeld dat we ervan hebben gemaakt. Helaas werden ons geduld en ons vermogen om begripvol te zijn aan een zeer zware test onderworpen. We kwamen een opeenvolging van geen antwoorden tegen, geen terugbellen na een eerste contact voor een "eenvoudige" quote. Twee maanden radiostilte hebben "genoeg" om ons letterlijk de wens te geven om ons evenement te organiseren met dit team dat voor ons de antipodes lijkt van de professionele principes die van ons zijn. We kunnen onder deze omstandigheden dit huis absoluut niet adviseren, allemaal zonder nog maar één van hun creaties in de mond te hebben gestopt ... jammer voor een cateraar.

Misbruik rapporteren
Door Marie Catherine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik was zeer tevreden over uw service, zowel stroomopwaarts tijdens de uitwisselingen met het verkoopteam, als op de dag van het evenement. Het eten was prima en goed en de service discreet en perfect voor dit prachtige familiefeest. Ik dank u allemaal
Misbruik rapporteren
Door Pauline
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Ik kom bij je terug om de prestaties van afgelopen vrijdag te volgen. Ik wilde je bedanken voor je reactievermogen en je begrip. De gastronomie was uitstekend: we waardeerden de kwaliteit in de mond maar ook visueel. Felicitaties aan je chef en al zijn brigade. HET HUIS FRANCART = een erg leuke verrassing.
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
500
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
50
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Kindermenu
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Servies verhuur, Bestek, Meubilair verhuur, Tent verhuur, Decoratie, Bruidstaart, Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
10
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Chèques bancaires Carte Bleue Ticket-Restaurant Espèces
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
La Maison FRANCART propose une cuisine régressive mise au goût du jour. Guidée par les nouvelles tendances, la Maison FRANCART travaille des ingrédients d’exception avec des produits de qualité et de saison. Nous vous proposons des Réceptions sur-mesure, des Créations Inédites, des Buffets à Thème, des Scénographies Gourmandes, des Ateliers variés.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Adres

Stad: 75006
Gerelateerde tags:
 • Catering en Bruidstaarten
 • Vegetarisch
 • Kindermenu
 • Midden
 • Ceremonie
 • Servies verhuur
 • Meubilair verhuur
 • Tent verhuur
 • Decoratie
 • Bruidstaart