• Prijsklasse Luxueus
  • Website

Gebakkerij maakt bijzondere bruidstaarten op maat.

Maar we doen veel meer dan alleen maar taarten bakken. We creëren, met liefde en passie, een unieke en persoonlijke bruidstaart, die jouw speciale dag helemaal afmaakt. Een bruidstaart die glimlach brengt op jullie gezichten, een bruidstaart die je eigenlijk niet wilt aansnijden omdat het zo mooi is - een bruidstaart die je gasten tot de laatste kruimel opeten omdat het zo ontzettend lekker is.

Gebakkerij creeert herinneringen.

We maken elke bruidstaart uniek en persoonlijk. Net zoals je speciale dag is. We bieden diverse stijlen aan – van romantische bruidstaarten met eetbare kant en schitterende suikerrozen, tot ultra-moderne en strakke bruidstaarten met geometrische patronen, tot rustieke crème bruidstaarten gedecoreerd met vers fruit. We werken graag met bruidsparen die hun bruiloft tot in de puntjes verzorgen en persoonlijk willen maken – we laten graag hun dagthema, kleuren of liefdesverhaal terugkomen in de bruidstaart.

Bij Gebakkerij draait alles om perfectie.

Tot in de kleinste details. Bijna obsessief, kiezen we zorgvuldig de juiste tint voor de bruidstaart die perfect bij de boeket past, en maken we onze suikerrozen blaadje bij blaadje, voor de meest realistische look.

Gebakkerij heeft passie voor de smaak.

We gebruiken de beste ingrediënten die we kunnen vinden: Callebaut chocolade, Madagascar vanille, vers (vaak biologisch) seizoensfruit, speciale bloemsoort, verse scharreleieren, echte roomboter. We combineren deze ingrediënten met vakmanschap en een beetje creativiteit, voor onvergetelijke smaakcombinaties.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 3 reviews
Door danielle_aletras
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Anna maakt prachtige taarten en sweets die, niet geheel onbelangrijk, heerlijk smaken. In tegenstelling tot de meeste bruiloftspatisseurs durft Anna het aan om bijzondere smaken aan te bieden zoals gember-mango of aardbei-rozemarijn.  Een proeverij bij de Gebakkerij is dan ook een feestje, mede door de gezelligheid van Anna! Op de bruiloft zelf heeft Anna ook gezorgd voor de styling van de taarttafel/sweettable die in één woord geweldig was. Al het lekkers is helaas op maar ik kan niet wachten op de foto's om nog een keer na te genieten!

Misbruik rapporteren
Door christabeijer
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Elke keer als wij bij gebakkerij geweest zijn, gaan wij met veel positieve energie de deur uit! De taarten & Cupcakes smaken heerlijk en zijn met passie gemaakt!!

Anna begrijpt gelijk wat de wensen zijn en hoe je de taart voor ogen hebt.

Wij kijken uit naar de grote dag, met onze taart van gebakkerij!

Misbruik rapporteren
Door ARVENMAYK
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Elke taart is weer een feestje, zowel om te proeven als te zien!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
overmaken op een bankrekening
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Even voorstellen. Ik ben Anna Windorpska, de eigenaar en oprichter van de Gebakkerij. Ik kom oorspronkelijk uit Polen, maar sinds 2008 woon ik in Nederland, in Amersfoort. Ik ben getrouwd met een Nederlander en we hebben twee zoons. Ik ben dus nu (bijna) helemaal ingeburgerd :) Ik vond bakken altijd leuk. In Polen is het iets wat iedereen doet. Zondag zonder taart? Onmogelijk! Onverwachte gasten? Ze verwachten nog steeds dat je "iets lekkers" en zelf-gemaakts in huis hebt. Mijn moeder maakte altijd Poolse klassiekers, met vertrouwde recepten die mijn oma nog heeft gebruikt. Hoewel ik die taarten heerlijk vond, zocht ik zelf vaak naar nieuwe smaken - recepten van vrienden, van tv programma's en tijdschriften (er was toen nog geen internet...). In de laatste jaren heb ik veel gereisd; in Frankrijk, Zwitserland en Singapore heb ik iets langer gewoond. Ik kon daardoor heel veel proeven! Frankrijk verraste me met delicate, geraffineerde smaakcombinaties. En goede techniek! Crochenbouch kon alleen maar in Frankrijk bedacht worden! Amerika heeft zo veel lekkere taarten! "Sinfully delicious" beschrijft het het beste - rijk van smaak, best machtig, maar oh-zo-lekker. Het meest verrast was ik door Azië - veel ingrediënten die ze daar gebruiken kende ik niet. Over andere ingrediënten zou ik nooit denken, dat je ze in desserts kunt gebruiken (wasabi ijsje?).
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2011

Adres

Stad: 3823 SG