Geliefd Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Geliefd Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.245 €

Gepassioneerd | betrokken | meedenkend
Dat is waar Geliefd fotografie voor staat.

Van begin tot eind zal ik met jullie meedenken, zal ik betrokken zijn bij alle onderdelen van de dag en zal ik bovenal vol passie jullie huwelijk vastleggen.  

Even voorstellen: Everdien Molenaar, 24 lentes jong, wonend in Ermelo en dolgelukkig met mijn lieve man. Ik ben erg reislustig, ben dol op impulsieve momenten en doe graag leuke dingen met mijn vrienden & familie.

In 2012 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken en vanaf 2015 mag ik het mijn fulltime job noemen. Hoe gaaf is dat! Fotografie begon bij mij al vroeg en al snel wist ik het zeker: Dit is mijn passie en hier wil ik mijn werk van maken! Per toeval werd ik gevraagd om een huwelijk te fotograferen, en vanuit daar is het grote avontuur begonnen! In de afgelopen jaren heb ik meer dan 70 huwelijken mogen vastleggen. Het is een heel bijzonder dat zoveel bruidsparen het vertrouwen hebben in mijn werk. Daar ben ik intens dankbaar voor.

Hoe ga ik te werk: Vooraf probeer ik jullie zo goed mogelijk voor te bereiden door jullie een bestand te sturen met daarin alle informatie. Hebben jullie nog steeds evenveel, of zelfs meer interesse, dan plan ik een kennismakingsgesprek met jullie in. Tijdens het gesprek nemen we al jullie wensen door en probeer ik mijn ervaringen met jullie te delen.

Op de dag zelf probeer ik niet opvallend te zijn maar wel elk moment te pakken. Tijdens de reportage maken we er een feestje van. Laten we eerlijk zijn: trouwen is ZO leuk, daar hoort plezier bij!

Na het huwelijk stuur ik jullie binnen 3 dagen een voorproefje op. Hoe gaaf is dat?! Binnen 3 dagen kunnen jullie de 1e professionele foto's delen met familie en vrienden. Binnen 4-6 weken ontvangen jullie de nabewerkte foto's op USB met daarbij een klein presentje. Zodra jullie de foto's hebben ontvangen, ga ik verder met het ontwerp van het trouwalbum. Zodra het album helemaal naar jullie wens is, bestel ik hem. Binnen 3-4 weken is het album binnen en mogen jullie deze (met hopelijk veel trots) bij mij langs halen.

Al met al ben ik ontzettend betrokken bij alle bruidsparen, vaak voor een lange tijd. Ik hou er van! 

Ik werk met verschillende pakketen. Deze kun je vinden op mijn website. www.geliefdfotografie.nl
Daarnaast zijn er verschillende opties om bij te boeken zoals een persoonlijk ontwerp voor jullie trouwkaart. Kijk voor meer informatie op mijn website.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Lieve groet,
Everdien

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.245 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Zodra we bij elkaar gekomen zijn om al jullie wensen door te nemen, maak ik een passende offerte. Gaan jullie akkoord met de offerte, dan betalen jullie een aanbetaling van €250.-. Na deze betaling staat de datum definitief voor jullie vast! Binnen 2 weken na de bruiloft ontvang ik het resterende bedrag.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Geliefd Fotografie

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
irmariedevisser
Door Irmarie
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Everdien heeft onze bruiloft van begin tot eind gefotografeerd, en wat deed ze dat goed! Ze is erg professioneel en maakt van de beste momenten de mooiste foto's! Ze merkt soms niet eens dat ze er is. Ze is spontaan en leuk om mee te werken. Na je bruiloft krijg je al snel een voorproefje en na een paar weken ontvang je alle foto's op een USB. Ik beveel Geliefd Fotografie zeker aan!

Misbruik rapporteren
Wat onwijs lief Irmarie! Het was een dag om nooit meer te vergeten!

Adres

Stad:
Stad: 3853 PE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact