Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Paris (75) Catering en Bruidstaarten Paris

Grand Chemin Traiteur

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
ZIWA
JURY' 22
Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Paris (75) Catering en Bruidstaarten Paris

Grand Chemin Traiteur

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
ZIWA
WINNER'22
ZIWA
JURY' 22
  • Catering prijs 90 €
vertalen
  • In een paar woorden

We zijn iets meer dan 10 jaar geleden geboren in het hart van het Parijse platteland, waar gastronomie en organisatie worden gecombineerd met kleine uien. Al snel beginnen we met opstarten met waarden als authenticiteit, betrokkenheid, ontspanning en oprechtheid! Epicuristen van de natuur, eenvoud en vriendelijkheid zijn onze essentiële. Iedereen gaat met hun kleine gekte om je te verrassen en zet de traditie voort van een verfijnde en authentieke Franse keuken die openstaat voor de wereld en de nieuwste trends.

  • Ontwerper van smaakverrassingen

Voor ons geen hebzucht zonder een vleugje creativiteit . De trend houdt rekening met je borden zodat het goede en het mooie het beste van zichzelf geven. Op het menu: gerespecteerde smaken, verrassende gerechten of klassiek, trends. Je hebt ideeën. We organiseren ze voor een 100% aangepast evenement . Altijd op zoek naar nieuwigheden, verbazen wij u graag uw smaakpapillen. Van buffetten tot showcooking, via cocktails, we jongleren tussen verfijning, locavore, urban food en exotisme, naar de zandsteen van je verlangens .

  • Het is vooral een verhaal op menselijke maat

Een echte teamgeest en gepassioneerde koks ! Achter elk project, persoonlijkheden, levens, een solide, creatieve en dynamische basis, om door te gaan met het schrijven van het hoofdstuk Great Way, met een gemeenschappelijke wil: je verrassen. De trouworganisatie is onze corebusiness, onze roeping. Omringd door een team van shock, verwennerij en sprankelende ideeën, creëren we samen een receptie voor uw imago .

  • Een receptie op maat

Omdat elke bruiloft een verhaal is, weet ons team hoe ze elk van haar pagina's moeten schrijven. Afhankelijk van uw smaak en volgens uw "dwaasheden" , begeleiden, adviseren en adviseren wij het buitengewone en het unieke zonder valse noot. Verhoogde stukken en spectaculaire zoete lekkernijen, betoverende decoraties, de geur van lekkernijen afkomstig van de ovens, deze momenten zijn altijd synoniem met feesten en nieuwigheden. Betoverde haakjes gevuld met vreugde en emotie , elke bruiloft is opgevat als een unieke gebeurtenis, trouw aan het liefdesverhaal dat het viert.

  • Naar jouw wensen!

Wij bieden een persoonlijke decoratieservice, elegant, altijd in harmonie met het gekozen thema; het bereik van onze diensten is breed en flexibel tot in het oneindige. We bieden een gepersonaliseerde scenografie met de plaats van ontvangst en met de gewenste sfeer . Ons decoratieteam vindt de sfeer - warm of futuristisch, eigentijds of klassiek ... - die het huwelijk sublimeert. Om deze speciale dag onvergetelijk te maken, werken we ook samen met verschillende prestigieuze prestigieuze domeinen zoals het Château d'Hénonville, het Château de la Cour Senlisse, het Domaine des Bonnes Joies en nog veel meer!

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
90 €
Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Grand Chemin Traiteur

4.7
13 reviews
13 reviews
Professionaliteit
(12)
(1)
Prijs/kwaliteit
(9)
(4)
Aanrader?
(12)
(1)
lorin-marine
Door Marine
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We vertrouwden onze bruiloftsmaaltijd toe aan Grand Chemin en werden niet teleurgesteld. Van de cocktailstukken tot het dessertbuffet, inclusief de kipschotel, alles was perfect! De scenografie van de cocktail en die van de bruidstaart waren super. De butlers waren erg zorgzaam! We hebben alleen maar complimenten gehad van onze gasten. Een grote dank aan Jérémy die alles meesterlijk en met grote vriendelijkheid heeft beheerd en een heel speciale dank aan Camille zonder wie dit alles niet mogelijk zou zijn geweest. Dank aan het hele team. Marinier & Jeroen

Misbruik rapporteren
mariage75
Door Claire
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Zeer zorgzame cateraar, we hebben genoten en zelfs op de decoratie zijn ze erg inventief en bieden ze veel dingen. Ze slaagden erin om de cocktailruimte volledig aan te kleden. Zeer tevreden met hun diensten, bevelen we met plezier aan. En de testmaaltijd was subliem. Het stelde ons in staat om ons menu en cocktail voor de bruiloft beter te kiezen en al onze vragen te stellen, en om in echte situaties te beseffen hoe het voelde. Het was geweldig.

Misbruik rapporteren
contact1556
Door Marie
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

We hebben verschillende bruiloften georganiseerd in de buurt van Grand Chemin. Elke keer is de service op afspraak: super professioneel en responsief team, eersteklas opvolging en keuken om voor te sterven.

Marie, trouwbalie

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 75014

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact