Grand Chemin Traiteur

 • Catering prijs 90 €
 • Prijsklasse Midden
 • Website
 • In een paar woorden

We zijn iets meer dan 10 jaar geleden geboren in het hart van het Parijse platteland, waar gastronomie en organisatie worden gecombineerd met kleine uien. Al snel beginnen we met opstarten met waarden als authenticiteit, betrokkenheid, ontspanning en oprechtheid! Epicuristen van de natuur, eenvoud en vriendelijkheid zijn onze essentiële. Iedereen gaat met hun kleine gekte om je te verrassen en zet de traditie voort van een verfijnde en authentieke Franse keuken die openstaat voor de wereld en de nieuwste trends.

 • Ontwerper van smaakverrassingen

Voor ons geen hebzucht zonder een vleugje creativiteit . De trend houdt rekening met je borden zodat het goede en het mooie het beste van zichzelf geven. Op het menu: gerespecteerde smaken, verrassende gerechten of klassiek, trends. Je hebt ideeën. We organiseren ze voor een 100% aangepast evenement . Altijd op zoek naar nieuwigheden, verbazen wij u graag uw smaakpapillen. Van buffetten tot showcooking, via cocktails, we jongleren tussen verfijning, locavore, urban food en exotisme, naar de zandsteen van je verlangens .

 • Het is vooral een verhaal op menselijke maat

Een echte teamgeest en gepassioneerde koks ! Achter elk project, persoonlijkheden, levens, een solide, creatieve en dynamische basis, om door te gaan met het schrijven van het hoofdstuk Great Way, met een gemeenschappelijke wil: je verrassen. De trouworganisatie is onze corebusiness, onze roeping. Omringd door een team van shock, verwennerij en sprankelende ideeën, creëren we samen een receptie voor uw imago .

 • Een receptie op maat

Omdat elke bruiloft een verhaal is, weet ons team hoe ze elk van haar pagina's moeten schrijven. Afhankelijk van uw smaak en volgens uw "dwaasheden" , begeleiden, adviseren en adviseren wij het buitengewone en het unieke zonder valse noot. Verhoogde stukken en spectaculaire zoete lekkernijen, betoverende decoraties, de geur van lekkernijen afkomstig van de ovens, deze momenten zijn altijd synoniem met feesten en nieuwigheden. Betoverde haakjes gevuld met vreugde en emotie , elke bruiloft is opgevat als een unieke gebeurtenis, trouw aan het liefdesverhaal dat het viert.

 • Naar jouw wensen!

Wij bieden een persoonlijke decoratieservice, elegant, altijd in harmonie met het gekozen thema; het bereik van onze diensten is breed en flexibel tot in het oneindige. We bieden een gepersonaliseerde scenografie met de plaats van ontvangst en met de gewenste sfeer . Ons decoratieteam vindt de sfeer - warm of futuristisch, eigentijds of klassiek ... - die het huwelijk sublimeert. Om deze speciale dag onvergetelijk te maken, werken we ook samen met verschillende prestigieuze prestigieuze domeinen zoals het Château d'Hénonville, het Château de la Cour Senlisse, het Domaine des Bonnes Joies en nog veel meer!

Bezoeker, laat een review achter over Grand Chemin Traiteur en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Grand Chemin Traiteur

4.9 9 reviews
Door Camille
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het eten was heerlijk, het dessertbuffet prachtig en de service onberispelijk!

Misbruik rapporteren
Merci Camille pour votre retour ! :)
Door Sophie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Service van zeer hoge kwaliteit. Ze luisterden echt naar ons en konden ons van begin tot eind volledig bevredigen. 1 jaar na ons huwelijksfeest praten de gasten nog steeds over gerechten en vooral de Raspberry-bruidstaart die unaniem is. We bevelen ze zonder aarzeling aan. Hartelijk dank aan Anais voor zijn vriendelijkheid en professionaliteit. En tot snel voor andere gelegenheden!

Misbruik rapporteren
Sophie, à notre tour de vous remercier pour votre confiance. Notre plus grande satisfaction est d'avoir réussi à surprendre vos papilles !
Door Naima
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We bezochten Grand Chemin ze zijn op de top en perfect alle cocktails waren heerlijk! We hadden een geweldige proeverij, maar helaas waren ze buiten ons budget en moesten we veranderen met een grote traan in het hart, maar we hadden geen keus. We raden iedereen hetzelfde aan!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
90 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Nous vous proposons sur devis des menus variés toujours créatifs et tendances. Toutes les réceptions que nous préparons sont sur mesure, notre maître-mot : personnalisation ! Nous sommes surtout l.es seuls traiteurs à disposer d’une ferme et à avoir nos propres cultures dans le Vexin : produits frais, de saison et de qualité.

Adres

Stad: 75014
Gerelateerde tags:
 • Catering en Bruidstaarten
 • Midden
 • Ceremonie