Graphics by Mariel

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Graphics by Mariel

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Let's create something new, because every love story needs a perfect design! En ik help jullie graag in de zoektocht naar jullie eigen "droomontwerp". Zien jullie door de bomen het bos niet meer? Hebben jullie het idee eigenlijk al compleet in jullie hoofd klaar liggen maar kunnen jullie het nergens vinden? Hier ben ik! Met mijn passie voor vormgeving en een grote dosis aan creativiteit help ik jullie graag in de zoektocht naar het perfecte plaatje!

Let's get married!

jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! De aankomende tijd zullen jullie druk zijn met alles plannen en regelen rondom jullie grote dag, eigenlijk heb je er gewoon een baan bij! De kaartjes zijn één van de eerste dingen die jullie op de wedding to-do list tegenkomen en laat ik nou toevallig jullie daarbij kunnen helpen!

Misschien hebben jullie al online wat rond gesnuffeld en inspiratie op gedaan, ik ben natuurlijk erg benieuwd of dit leuks jullie aanspreekt maar daarnaast hoop ik juist dat jullie ontwerp er nog niet tussen staat want.. ik hou van exclusiviteit. Jullie trouwkaart is speciaal van jullie & moet daarom ook jullie liefdesverhaal als het ware vertellen!Ik ga graag met jullie de zoektocht aan naar jullie liefdesverhaal op papier.

Liefs Mariëlle

Meningen over Graphics by Mariel

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact