Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties São Paulo - SP Feest- en Trouwlocaties São Paulo

Grupo Bisutti

  • Website

Is het altijd uw droom geweest om te trouwen op een prachtige plek , met een unieke essentie , met een buffet van haute cuisine, exclusieve decoratie, ongelooflijke drankjes, geluid, licht, projectie in kaart, attracties om uw gasten te verrassen en op een geweldige locatie ? Weet dat deze plek bestaat en dichterbij is dan je denkt.

Maak kennis met Grupo Bisutti , die evenementenhuizen heeft voor unieke, onvergetelijke en gedenkwaardige feesten . Het begon allemaal in 1964 in de provincie Bergamo in Italië , toen het eerste huis werd gebouwd om high-end evenementen in Europese stijl te houden. Tegenwoordig heeft Grupo Bisutti 15 huizen in São Paulo , in de betwiste wijk Vila Olímpia en twee in Club Med , de grootste keten van resorts ter wereld (één in Mogi das Cruzes en één in Trancoso/BA ).

Kom meer te weten over de voordelen en faciliteiten van trouwen in een van de meest gewilde ruimtes in São Paulo en boek uw grote dag bij Grupo Bisutti .

Bezoeker, laat een review achter over Grupo Bisutti en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Grupo Bisutti

4.1 11 reviews
Door Suelem Guimarães dos
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Helaas was mijn ervaring met Grupo Bisutti helemaal niet goed! Het was slecht!!

Aan alle bruiden (vooral) die denken en van plan zijn te trouwen, onderzoek de leveranciers heel goed en laat je niet onder de indruk van de (vaak misleidende) reclame van grotere groepen, die "de markt domineren" zoals het geval is van Bisutti.

Behalve dat het diner slecht werd geserveerd in termen van kwantiteit (al mijn gasten klaagden veel, en het was de grootste schande van mijn leven), werd het hoofdgerecht - een Frans Boeuf Boirguignon-recept van stoofvlees in wijn - vervangen door een gehakt Heel simpel vlees met worteltjes! Het Buffet trekt mensen aan met de voortreffelijke keuken van Julio Perinetto en bedient de gasten vervolgens slecht en vervangt zelfs de gerechten op een simplistische manier (we hebben het over onhandige freelance obers, slecht gehumeurd voor het eten zelf - kwantiteit en kwaliteit)! Let op: ze serveren andere gerechten dan op de dag van de proeverij! En het meest "vreemde" is dat we dagen voor mijn huwelijk (04/01/22) de personeelsmaaltijd sloten, omdat dit ook een ander item is dat niet in het contract staat en ze de kosten pas aan het einde toevoegen, om welke tijd kom je erachter en moet je ook betalen, en in de beschrijving stond dat mijn leveranciers (fotograaf, band, adviseur, etc.) "gehakt gehakt" zouden hebben geserveerd. Mijn adviseur vond het super vreemd, want hij vertelde me dat in ieder geval hetzelfde eten dat aan de gasten werd geserveerd ook aan de leveranciers werd geserveerd en dat hij de reden voor de "andere" behandeling niet begreep. Nou... we spraken met de producent en ze zei dat het een systeem- of typefout was en zei dat ze de correctie niet eens hoefde aan te brengen.

MAAR IK HEB NOOIT VERBEELD DAT HET HIER BESCHREVEN GEHAKT HET HOOFDGERECHT WAS OP MIJN HUWELIJK! Het gerecht dat ze noemen met een Franse naam, ondertekend door Julio Perinetto, werd simpelweg veranderd in gehakt. Dat is simpel!

Slechte ervaring. Teleurstellend! Ik raad het niet aan!

Trouwens, als bruid laat ik hier mijn waardevolle tip achter van wat voor mij werkte (trouwjurk, bruidegomkleding, foto en video, band, advies, koor, kerkdecoratie): zoek naar kleinere leveranciers die elke zaak behandelen, elke bruiloft, elk evenement even uniek en bijzonder! De leverancier die alles op een "handmatige" en geïndividualiseerde manier doet, wint lichtjaren voorsprong op "reuzen" die alleen om cijfers geven en steeds meer massaproductie voor bruiloften uitvinden. Jammer!

Misbruik rapporteren
Door Joana
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Geweldige plek, goed gelegen, echt een droom!

Misbruik rapporteren
Door natalia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Uitstekende service van het hele team. Yvana noteert 1000000!!
Mijn adviseur en dankzij haar ga ik trouwen in een van de huizen van de groep.
Kan niet wachten <3

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Kosher, Vegetarisch, Glutenvrij, Diabetes, Allergie
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, Strandbruiloft, In de natuur
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie

Adres

Stad: 04546-002
Stad: 04547-001
Stad: 04546-044
Stad: 04548-040
Stad: 045500004
Stad: 04576-080
Stad: 04548-004
Stad: 04546-002
Stad: 04537012
Stad: 04545002