Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties São Paulo - SP Feest- en Trouwlocaties São Paulo
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties São Paulo - SP Feest- en Trouwlocaties São Paulo
vertalen

Is het altijd uw droom geweest om te trouwen op een prachtige plek , met een unieke essentie , met een haute cuisine buffet, exclusieve decoratie, ongelooflijke drankjes, geluid, licht, in kaart gebrachte projectie, attracties om uw gasten te verrassen en met een geweldige locatie ? Weet dat deze plek bestaat en dichterbij is dan je denkt.

Maak kennis met de Bisutti Group , die evenementenhuizen heeft voor unieke, onvergetelijke en memorabele feesten . Het begon allemaal in 1964 in de provincie Bergamo in Italië , toen de eerste locatie werd gebouwd om hoogwaardige evenementen in Europese stijl te houden. Vandaag heeft de Bisutti Group 17 huizen in São Paulo , in de betwiste wijk Vila Olímpia en vier binnen Club Med , de grootste resortketen ter wereld (twee in Mogi das Cruzes, één in Trancoso/BA en één in Punta Cana ). . .

Maak kennis met de voordelen en faciliteiten van trouwen in een van de meest populaire ruimtes in São Paulo en boek uw grote dag bij de Bisutti Group .

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Parkeerservice, Parkeren, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur, Uitzicht op het meer, Toegang Mindervaliden
Welke andere diensten biedt u aan?
Muziek, Dranken, Taart en desserts, Decoratie
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Glutenvrij, Kosher
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Hoe werkt proeven?
Inclusief proeven
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft, Strandbruiloft, In de natuur
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Is het mogelijk om de menu's aan te passen of aan te passen?
Ja
Werkt u alleen of met een professioneel team?
We zijn een team
Is het mogelijk om gepersonaliseerde menu's te ontwikkelen?
Ja
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Feest, Ceremonie Locatie
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Grupo Bisutti en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Grupo Bisutti

4.0
12 reviews
12 reviews
Professionaliteit
(9)
(3)
Prijs/kwaliteit
(6)
(3)
(3)
Aanrader?
(7)
(2)
(3)
lnovoa11
Door Loren
1
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Een place to be smaakvol of chic moet op zijn minst een ruimte hebben met logistiek die het welzijn van de gasten op prijs stelt! Nou, dat is ZEKER niet het geval met deze plek!

Het is GEEN TOEGANKELIJKHEID voor degenen die mobiliteitsbeperkingen hebben of een kinderwagen hebben, als u een gemotoriseerde stoel gebruikt om zich te verplaatsen, vergeet dan om naar de ceremonieplaats en de feestzaal te gaan. En het ergste is dat dienstverleners niet georiënteerd of getraind zijn om de situatie te omzeilen en naar alternatieven te zoeken!

een totaal gebrek aan respect en zorg voor de gasten, nog meer dat het geen ballad is! Een bruiloft heeft mensen van verschillende leeftijden en met verschillende behoeften als in de wereld!

Je komt aan en stopt op een plek die, om bij de ceremonie- en balzaallocatie te komen, een enorme trap van aarde en hout heeft, die niet eens een rechter leuning heeft! Toen 3 verschillende mensen op de bruiloftsgasten met verschillende toegankelijkheidsproblemen werden gevraagd om gemakkelijker toegang te krijgen, zeiden ze dat ze het niet hadden. LIEGEN ja er is een kant die bergopwaarts is, een serviceplaats maar die in geval van verminderde bereikbaarheid of in geval van nood zo veel toegankelijk is dat ze ze uiteindelijk na veel aandringen met de auto's naar die kant laten gaan dat mensen konden vertrekken aangezien er in 2 gevallen niet de MINSTEN kans was dat mensen de onregelmatige trappen af gingen, hoog en 's nachts! Maar zelfs daarvoor waren dienstverleners niet opgeleid/gericht om behulpzaam of gastvrij te zijn en mogelijke oplossingen voor de zaak te zoeken. Het waren de gasten die, rondlopend over de plaats, zagen wat mogelijk was en, na aandringen, erin slaagden toegang te krijgen;

Complete onzin!!!! Dus wat heeft het voor zin om een toiletbord voor gehandicapten te hebben als de persoon er niet bij kan of het niet kan plaatsen! Of in de 2 gevallen van aankomst moesten mensen naar boven, maar vanwege mobiliteitsbeperkingen duurde het meer dan 15 minuten om gewoon de trap op te gaan!!!

in het geval van gezinnen met een kinderwagen, vergeet het maar, maar in dit geval bieden ze in ieder geval aan om het naar boven te dragen. En het kind, als het klein is, draag je op schoot de trap op.

Nu, uw familielid of vriend die bejaard is of beperkte beweging heeft, laat het hen weten omdat ik denk dat het onwerkelijk is voor de persoon om daar te komen en geconfronteerd te worden met zo'n gebrek aan tact en acceptatie voor hun fysieke conditie.

chique en voortreffelijk deze plek heeft niets! !

Misbruik rapporteren
susuguimaraes
Door Suelem Guimarães dos
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Helaas was mijn ervaring met Grupo Bisutti helemaal niet goed! Het was slecht!!

Aan alle bruiden (vooral) die denken en van plan zijn te trouwen, onderzoek de leveranciers heel goed en laat je niet onder de indruk van de (vaak misleidende) reclame van grotere groepen, die "de markt domineren" zoals het geval is van Bisutti.

Behalve dat het diner slecht werd geserveerd in termen van kwantiteit (al mijn gasten klaagden veel, en het was de grootste schande van mijn leven), werd het hoofdgerecht - een Frans Boeuf Boirguignon-recept van stoofvlees in wijn - vervangen door een gehakt Heel simpel vlees met worteltjes! Het Buffet trekt mensen aan met de voortreffelijke keuken van Julio Perinetto en bedient de gasten vervolgens slecht en vervangt zelfs de gerechten op een simplistische manier (we hebben het over onhandige freelance obers, slecht gehumeurd voor het eten zelf - kwantiteit en kwaliteit)! Let op: ze serveren andere gerechten dan op de dag van de proeverij! En het meest "vreemde" is dat we dagen voor mijn huwelijk (04/01/22) de personeelsmaaltijd sloten, omdat dit ook een ander item is dat niet in het contract staat en ze de kosten pas aan het einde toevoegen, om welke tijd kom je erachter en moet je ook betalen, en in de beschrijving stond dat mijn leveranciers (fotograaf, band, adviseur, etc.) "gehakt gehakt" zouden hebben geserveerd. Mijn adviseur vond het super vreemd, want hij vertelde me dat in ieder geval hetzelfde eten dat aan de gasten werd geserveerd ook aan de leveranciers werd geserveerd en dat hij de reden voor de "andere" behandeling niet begreep. Nou... we spraken met de producent en ze zei dat het een systeem- of typefout was en zei dat ze de correctie niet eens hoefde aan te brengen.

MAAR IK HEB NOOIT VERBEELD DAT HET HIER BESCHREVEN GEHAKT HET HOOFDGERECHT WAS OP MIJN HUWELIJK! Het gerecht dat ze noemen met een Franse naam, ondertekend door Julio Perinetto, werd simpelweg veranderd in gehakt. Dat is simpel!

Slechte ervaring. Teleurstellend! Ik raad het niet aan!

Trouwens, als bruid laat ik hier mijn waardevolle tip achter van wat voor mij werkte (trouwjurk, bruidegomkleding, foto en video, band, advies, koor, kerkdecoratie): zoek naar kleinere leveranciers die elke zaak behandelen, elke bruiloft, elk evenement even uniek en bijzonder! De leverancier die alles op een "handmatige" en geïndividualiseerde manier doet, wint lichtjaren voorsprong op "reuzen" die alleen om cijfers geven en steeds meer massaproductie voor bruiloften uitvinden. Jammer!

Misbruik rapporteren
darcj8862
Door Joana
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Geweldige plek, goed gelegen, echt een droom!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 04546-002
Stad: 04547-001
Stad: 04546-044
Stad: 04548-040
Stad: 045500004
Stad: 04576-080
Stad: 04548-004
Stad: 04546-002
Stad: 04537012
Stad: 04545002

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier