Hannah Illustreert

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Hannah Illustreert

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Bedrijfskenmerk: Duurzame, unieke trouwkaarten

Hannah Illustreert
Duurzame en unieke trouwkaarten met handgeschilderde aquarel illustraties.
Laten we de liefde vieren, op een duurzame manier!

Unieke aquarel illustraties
Alle kaartjes worden door Hannah ontworpen en geïllustreerd. Hannah schildert met aquarel de meest prachtige botanische illustraties van bloemen, planten, takken en andere elementen geïnspireerd op de natuur. De aquarel illustraties geven de trouwkaarten een romantische, modern-klassieke uitstraling.

Duurzame trouwkaarten
Welke keuze je ook maakt, bij Hannah Illustreert kies je altijd voor een duurzame trouwkaart. Hoe fijn is dat! Alle papiersoorten zijn van gerecyclede materialen gemaakt en ook de enveloppen zijn duurzaam geproduceerd met restproducten. Organiseren jullie een duurzame bruiloft? Dan is een trouwkaart van Hannah Illustreert een perfecte match!

Trouwhuisstijl
De trouwdag draait helemaal om jullie en de stijl die jullie kiezen is daarmee een weerspiegeling van wie jullie zijn als bruidspaar. Hannah snapt dat! De stijl van jullie trouwkaart kan je doorvoeren in al het drukwerk voor de bruiloft. Bij iedere trouwkaart is er een gehele collectie beschikbaar met de uitnodiging, save the dates, naamkaartjes, menukaarten en programma’s. Zo is al het drukwerk op jullie dag in één herkenbare stijl, die perfect bij jullie past.

Pas zelf je kaart aan!
Je kan met de online editor helemaal zelf de ontwerpen bewerken, personaliseren en vervolgens gemakkelijk bestellen. Verander de teksten, voeg illustraties toe, verander de compositie, kies een lettertype of begin blanco en maak je kaart helemaal zelf. Het kan allemaal met de editor. Kom je er niet helemaal uit? Hannah vindt persoonlijke service belangrijk dus je kan altijd bellen, whatsappen of mailen voor advies en hulp. Mis je nog iets? Vraag het Hannah en ze maakt het voor je.

Proefpakketjes en proefdruk

Twijfel je over het ontwerp, het papiersoort en de enveloppen? Begrijpelijk, de keuze is reuze. Vraag dan eerst een gratis proefpakketje aan om je op weg te helpen. In dit pakketje vind je samples van de papiersoorten, de kleuren van de enveloppen en een aantal voorbeeldkaarten ter inspiratie. Wil je zeker weten dat alles klopt? Ontwerp dan je kaartje en bestel dan eerst een proefdrukje met verrassingspakketje voor 10 euro.

Trouwkaart op maat
Vinden jullie de stijl prachtig, maar willen jullie echt iets persoonlijks? Hannah maakt ook trouwkaarten helemaal op maat. Speciaal voor jullie ontwerpt ze een trouwkaart met unieke illustraties. Naast trouwkaarten maakt Hannah ook unieke trouwcadeaus zoals persoonlijke illustraties en portretten. Neem snel contact op want de plekjes voor illustraties op maat zijn snel vol. Enthousiast geworden en wil je even sparren? Leuk! Neem gerust contact op.

FAQ´s

Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Duurzame, unieke trouwkaarten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Via de webshop met editor kan je heel gemakkelijk jullie droomkaart naar wens aanpassen en direct bestellen. De betaling verloopt via i-deal. Proefpakketjes zijn gratis.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Moeten bruidsparen kiezen uit een catalogus, of zijn gepersonaliseerde aanvragen ook mogelijk?
Wij hebben een catalogus, Gepersonaliseerde uitnodigingen
Is de leverprijs van de bestelling inclusief het drukken?
De kosten voor het drukken zijn inbegrepen
Op wat voor manier(en) kan een bestelling gedrukt worden?
Offset printen, Digitaal printen
Internationale bezorging mogelijk?
Bezorging binnen Nederland
Wat is de gemiddelde levertijd van een bestelling?
1 week
Wat zijn de openingstijden?
De webshop is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Persoonlijke service is van ma t/m do van 10 tot 17:00 beschikbaar per telefoon, whatsapp en mail. Afspraken op maat zijn ook mogelijk op doordeweekse avonden.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021
Welke talen worden er bij jullie gesproken?
Engels, Nederlands

Meningen over Hannah Illustreert

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
karlijnvboxtel
Door Karlijn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn mega blij met de Eucalyptus trouwkaarten, ontworpen door Hannah. Het contact was elke keer erg prettig en na een aantal keer op en neer gemaild te hebben, waren de save the date én trouwkaarten snel naar onze wens. Ook van de genodigden hebben we vele complimenten gekregen over de prachtige kaarten, die natuurlijk aan Hannah toe behoren!

Misbruik rapporteren
Dankjewel voor deze positieve review Karlijn!
wfrigge
Door Wouter
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hannah heeft meerdere opdrachten voor ons gedaan, waaronder een prachtige illustratie van onze trouwdag en een al net zo mooi babykaartje. De communicatie met Hannah is erg prettig. Ze komt met veel leuke ideeën waardoor het soms moeilijk kiezen is. Vervolgens stelt ze de juiste vragen om samen tot het beste eindresultaat te komen en verwerkt de aanpassingen goed en snel. Ik kan haar absoluut aanraden!

Misbruik rapporteren
Dankjewel voor deze mooie review!
l.l.sanders
Door Leonie
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

"Hannah heeft voor mij een prachtige verjaardagsuitnodiging gecreëerd. Het werken met haar was ontzettend fijn, ze is creatief, denkt graag mee, is communicatief vaardig en zeer initiatiefrijk. Mijn thema was jaren 20 en hierin heeft zij mij verschillende voorstellen gedaan totdat we tot een prachtig ontwerp kwamen. Ze luisterde goed naar mijn wensen en keek goed wat hierbij paste. Kortom, echt een topper! Ik kan Hannahs werk aan iedereen aanraden. Enorm bedankt!"

Misbruik rapporteren
Dankjewel voor deze positieve woorden Leonie!

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact