• Catering prijs 7 €
  • Prijsklasse Midden
  • Website

Wie zijn wij?

′Onze Foodtruck Hansin Curryvan is een Hanomag-Henschel uit 1973, liefdevol Maggie genaamd en serveert smaakvolle Thaise en Indiase curry’s met gewokte garnalen, kippendijfilet van scharrelkip of 'kipstuckjes' van de Vegetarische Slager met noodles of rijst, casave of een chapati en altijd een frisse zoetzure komkommersalade. Een dag met Maggie is top als wij de gasten zien smullen. We vinden het in de eerste plaats leuk om, met gepaste trots, onze verbouwde Hanomag te laten zien en mensen kennis te laten maken met onze uitermate smakelijke Thaise en Indiase curry. En voor de gelegenheid maken we met net zoveel plezier Marokkaanse, Hongaarse of Thaise zuurkool of authentieke Surinaamse roti. We verleggen met gemak onze grenzen. Hoewel er bij ons thuis, eerlijk is eerlijk, wel eens een diepvriespizza of patatje op tafel verschijnt, vinden we dat we tegenover onze gasten de verantwoordelijkheid hebben om uitsluitend ingrediënten te gebruiken die duurzaam en smakelijk zijn en waar we de herkomst van kennen of kunnen verifiëren. Dat daarom onze komkommers niet recht zijn, maar krom of onze worteltjes grillig, vinden we eigenlijk alleen maar spannend en recht doen aan de variaties van de natuur.'

Zin gekregen om Maggie naar je bruiloft te laten snorren?

Scroll op onze website dan vooral verder door naar beneden en ontdek waar we geweest zijn en wat er nog op het programma staat. Inmiddels enthousiast geworden? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de website en bekijk ondertussen de video en de bijbehorende rescencie van Foodblog WhatTheFood en de foto's eronder. Heb je een ervaring met onze foodtruck die je graag met anderen wilt delen? Schroom niet, wij zijn benieuwd en staat altijd open voor verbeteringen...... en komen meer dan graag je feest, bruiloft of festival cateren.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door wietzke80
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De curryvan was erbij, op mijn 60e verjaardagsfeest. Wat heerlijk om de curries te proeven, en de gasten te zien genieten van de van en de curry. Ook waren Monica en Hans zo aardig de zeventiger jaren hapjes te maken.... creativiteit genoeg. Alles werd met liefde en aandacht gemaakt, en dat was te proeven. We raden Hansin curryvan zeker aan, en wij hopen hen zeker we er te zien op een foodmarkt oid. Diepe buiging en geniet lekker verder

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
100-150 per uur
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
7 euro ex. btw per portie
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Welke andere diensten biedt u aan?
Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
50
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Direct via pin of cash op dag van levering of via bankoverschrijving maximaal 14 dagen na levering.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wij zijn onze foodtruck Hansin Currvan begonnen om mensen te laten smullen van de gerechten van de Chef, ook wel de Curryvent genoemd. Wat begon als een goede grap loopt inmiddels totaal en prettig uit de hand. We krijgen zoveel energie uit het koken en het ontmoeten van geweldige mensen aan het loket van onze Grande Dame Maggie, dat onze reguliere banen al bijna aan de spreekwoordelijke wilgen hangen. Inmiddels zijn Hans en Monika samen 100 en met Maggie erbij een dikke 142 jaar en zijn we gedrieën een nieuw leven begonnen.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Adres

Stad: 3131EN