Hayema Heerd

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Hayema Heerd

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Capaciteit (zittend): wisselend
  • Capaciteit (staand): 30-350

Trouwen in Coronatijd? Onze oplossing: de Festival Bruiloft 1.5!

Op ons mooie, groene en sfeervolle buitenterrein is ruimte genoeg om een bruiloftsfeest in festivalsfeer neer te zetten, waarbij de gasten ruim voldoende afstand kunnen houden van elkaar.

Onlangs hebben wij als proef ons groene en sfeervolle buitenterrein omgetoverd tot een fantastische festivallocatie. Mét bruidspaar, muziek en feestelijke festivalaankleding, maar nu nog even zonder gasten. Zo hebben wij alle ceremoniële huwelijksmomenten op 1,5 meter kunnen testen. Op deze manier hebben wij ons voorbereid op het moment dat vanuit de overheid wordt aangegeven dat we in beperkte omvang weer kunnen starten, maar met de restrictie voldoende afstand te houden van elkaar. Wij zijn alvast warm gedraaid en hopen op deze manier, zodra het weer mogelijk is, jullie een onvergetelijke trouwdag en -feest te kunnen aanbieden.

Hebben jullie bijzondere vragen over het programma, eten, drinken, hapjes, decoratie enz.? Stel ze gerust. We adviseren je graag hoe je er helemaal je eigen unieke festival van kunt maken.

Willen jullie meer informatie, een keertje komen kijken of een datum boeken? Neem dan gerust contact met ons op!

’t Is pure romantiek op de boerderij!
Is dit de locatie die helemaal bij je past? We adviseren graag hoe je er helemaal je eigen unieke feestlocatie van kunt maken, en hoe de perfecte huwelijksdag of -weekend er voor jullie uit mag gaan zien. We werken niet met een standaardaanbod en standaard uurtarieven, er zijn immers geen ‘standaard’  bruidsparen.
Veel bruidsparen vinden het prettig de gehele huwelijksdag op één locatie te organiseren, geen gereis tussendoor. Dat kan bij ons heel goed. Van ceremonie,  de huwelijkstoast, receptie, diner/BBQ/buffet, feest tot en met overnachtingen en de volgende morgen weer ontbijt kunnen we voor verzorgen.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
wisselend
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
30-350
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Locatie Religieuze Plechtigheid, Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
40
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering, Externe Catering
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
1:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
via bank
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2010

Meningen over Hayema Heerd

4.8
8 reviews
8 reviews
Professionaliteit
(7)
(1)
Prijs/kwaliteit
(7)
(1)
Aanrader?
(8)
aestuivenberg
Door Alet
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een heerlijk ‘Ibiza-achtig’ feest gegeven op de Hayemaheerd waarna een groot deel van de gasten bleef slapen. In het strokasteel, de huifkarren en op de hooizolder. De volgende ochtend een heerlijk ontbijt mét flesje anti-kater-water.Top verzorgd, zoals wij dat graag wilden.

Misbruik rapporteren
janine.danielle.akker
Door Janine-Daniëlle
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

De Haayema Heerd is echt een top locatie. Het personeel en de service is uitstekend, ze denken allemaal met je mee. We hebben voor deze locatie gekozen omdat het voor ons de perfecte combinatie van natuur en gezelligheid uitstraalde. De mooie rustieke schuur, de geweldige appelboomgaard en wat wij ook erg fijn vonden was de mogelijkheid voor onze gasten om te blijven slapen. Ook de slaapaccommodaties sluiten perfect aan op de setting. Gasten van ons hebben in het strohotel, strokasteel en in de huifkarren geslapen. Wij zelf mochten in de stro-iglo. Iedereen heeft heerlijk geslapen, en warm! Het eten werd uitstekend verzorgd door een cateraar waar ze goed contact mee hebben. We hebben een heerlijk drie gangen menu genuttigd. Alles was voor ons helemaal naar wens en tot in de puntjes verzorgd.

Misbruik rapporteren
meijer_lotte
Door Lotte
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Op 7 juli 2018 zij wij op de Hayemaheerd getrouwd. Het is zo'n prachtige locatie waardoor onze bruiloft echt een sprookje is geworden! Hoe we aan kwamen lopen over een bruggetje en getrouwd zijn onder de appelbomen met uitzicht over de weilanden. Kinderen hebben alle ruimte om heerlijk te spelen en dat onze gasten konden blijven slapen was voor ons geweldig! Een strokasteel, een hooizolder, huifkarren, iglo's en een campinggedeelte, hoe fantastisch is dat?! En 's ochtends nog met je gasten nagenieten van een onvergetelijk avontuur! Ook niet te vergeten; de voorbereidingen en de bruiloft waren tot in de puntjes goed georganiseerd! We hebben een hele prettige samenwerking gehad! Hartelijk dank Hayemaheerd!! Vincent en Lotte Ottens

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 9883 TH

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact