Het Taartgeheim

Top
leverancier
ZIWA
2018

Wij zijn Lisa Kruidenier en Sonja Patty van Het Taartgeheim.

Het Taartgeheim is een bedrijf in het gezellige oude Centrum van Oud-Beijerland, welke gespecialiseerd is in het maken van taarten voor iedere gelegenheid. Met ons team maken wij al jaren gepersonaliseerde taarten en zijn wij bekend als o.a. bruidsspecialist van de regio Hoeksche Waard en ver daarbuiten. Voor jullie bruidstaart, waar nog lang over nagepraat wordt.

Dit jaar mochten wij onszelf zelfs regionale winnaar Ziwa award categorie bruidstaarten noemen. Waar wij uiteraard heel trots op zijn.

Regelmatig is Het Taartgeheim te vinden op grote beurzen, zoals bijvoorbeeld de Love and Marriage beurs, Weddingfair, Wishes and Weddings etc. Wij hebben diverse opleidingen gevolgd en hebben ons Master Certificaat in Taarten decoreren. Nog steeds ontwikkelen wij ons op dit gebied en leren wij nieuwe technieken aan. Verder zijn wij gespecialiseerd in gepersonaliseerde taarten.

In onze bakkerij, bakken en decoreren wij allerlei taarten zoals Bruidstaarten, Verjaardagstaarten, Geboortetaarten, Petit Fours, Cupcakes en Zakelijk gebak. Wij maken onze producten ambachtelijk, van de eerste kruimel, tot de laatste decoratie. Natuurlijk staan we ook open voor eigen creaties, dat maakt ons vak uitdagend en blijven wij creatief scherp.

Wij werken samen met veel bekende namen uit de trouwlocaties: Blijdorp, Rhoongroep met Kasteel van Rhoon, Bellevue Groothoofd, Art en Dining, Hospitality Club met de Zweedse tuin, Paviljoen de Witte en Brunotti beachclub, Hotel vd Valk, Ara, Oliphant, Abel, Boompjes, Carlton, De Elzentuin, Develpaviljoen e.a.

Bent u in bezit van Facebook? U vindt ons hier op Facebook met alle nieuwe weetjes, aanbiedingen, win een taart en de nieuwste creaties!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 8 reviews
Door anneke.peelen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Taart was super mooi en nog veel belangrijker ook nog super lekker! Perfecte bruiloftstaart!

Misbruik rapporteren
Door rijzen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Fantastische ervaring gehad bij het Taartgeheim!

 

Wij kwamen via onze trouwlocatie op het spoor van het Taartgeheim en hebben daarna een proefafspraak gemaakt.

Hartelijk ontvangen in een ruimte boven de fraaie winkel en er werd uitgebreid de tijd genomen om ons uitleg te geven over alle mogelijkheden.

We hebben de verschillende cakes en vullingen mogen proeven onder het genot van een lekker bakje koffie, gezellig met zijn tweetjes, in alle rus.

Omdat wij een hoge taart mooier vonden maar 3 volle lagen voor ons gastenaantal veel te veel was, is ons geadviseerd de onderste laag een dummy te nemen, hierdoor konden wij toch ons ideaal beeld realiseren.

Verder hebben wij gekozen voor de luchtige taartcake en een bosbessen en perzikvulling.

De blauwe (ivm de verwachting van ons eerste zoontje) fondant rand en de fraai gestileerde waterval van rozen vanaf de topper maakte het geheel helemaal af.

Wij hebben zelf een topper besteld en laten afleveren bij het Taartgeheim, die deze verwerkt hebben.

 

Eerst netjes offerte ontvangen en besproken dat de taart op de trouwlocatie afgeleverd zou worden.

Zij hebben in overleg met hen alles netjes klaar gezet op de grote dag zelf, kortom alles perfect geregeld!

 

Wij zouden het Taartgeheim aan alle aanstaande bruidsparen van harte willen aanbevelen.

Vanaf het proeven, selecteren en ontwerpen tot en met de grote dag een heel fijn traject geweest en een zorg minder in de toch al drukke periode in aanloop van onze grote dag!

 

Sung & Zita van de Rijzen

Misbruik rapporteren
Door ruthiedelwel
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Heerlijke taart, goede service en precies datgeen wat we wilden!

Misbruik rapporteren
Beste Ruthie Delwel,

Dank u wel voor de mooie recensie.
Fijn te horen dat alles naar wens is geweest.
Met passie aan jullie bruidsorder gewerkt.
Wij wensen jullie veel liefde en geluk en wellicht tot ziens
voor een verjaardags of feesttaart.

Met vriendelijke groeten,

Lisa en Sonja
Het Taartgeheim

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een passende taart voor iedere gelegenheid en budget. Wij denken mee en passen waar nodig de wensen aan om vervolgens te komen op een prachtig eindproduct. Een bruidstaart gaat vanaf € 6,00 pp
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wij werden op vrijdagochtend gebeld door een bruid, ze had een taart in 3 delen besteld bij een bakker, om vervolgens zelf te stapelen en decoreren. Ze was al weken bezig geweest met het maken van decoratie voor op de taart( vogeltjes en strikken van jute). Ze kreeg de taarten aangeleverd een dag voor haar bruiloft en kon er niets mee. Alles zakte in elkaar en de moed zonk haar in de schoenen. Huilend vertelde ze dit verhaal aan ons waarop wij direct actie ondernomen. Dezelfde middag is ze bij ons langs geweest, hebben wij haar wensen besproken en haar laten proeven. Wij zijn daarna snel aan de slag gegaan om een 3 laagse bruidstaart te maken voor de dag erna( zaterdag) en hebben deze geleverd. Het bruidspaar kon hun geluk niet op. De taart was precies zoals ze zich haar voorgesteld had al die tijd. ( de foto zie de taart met het jute) Voor ons een onvergetelijke ervaring van wederom een bruidstaart waar wij met volle passie aan hebben gewerkt.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Kortingen

Ontvang nu 25 euro korting bij het bestellen van minimaal 175 aan bruidstaart

Bespreek nu een gratis en vrijblijvende proefafspraak bij ons, dat is al een feestje op zich.https://www.hettaartgeheim.nl/proef-afspraak-proefafspraak-bruidstaart

Jullie komen langs, wij bespreken jullie wensen, gaan alles proeven en wij maken een offerte voor jullie voor een bruidstaart waar nog lang over nagepraat wordt.

Jullie ontvangen direct 25 euro korting, dat is weer mooi meegenomen!

Graag verwelkomen wij jullie bij ons in het bedrijf.

Voorwaarden

Adres

Stad: 3261 KN