Het Taartgeheim

Wij zijn Lisa Kruidenier en Sonja Patty van Het Taartgeheim.

Het Taartgeheim is een bedrijf in het gezellige oude Centrum van Oud-Beijerland, welke gespecialiseerd is in het maken van taarten voor iedere gelegenheid. Met ons team maken wij al jaren gepersonaliseerde taarten en zijn wij bekend als o.a. bruidsspecialist van de regio Hoeksche Waard en ver daarbuiten. Voor jullie bruidstaart, waar nog lang over nagepraat wordt.

Dit jaar mochten wij onszelf zelfs regionale winnaar Ziwa award categorie bruidstaarten noemen. Waar wij uiteraard heel trots op zijn.

Regelmatig is Het Taartgeheim te vinden op grote beurzen, zoals bijvoorbeeld de Love and Marriage beurs, Weddingfair, Wishes and Weddings etc. Wij hebben diverse opleidingen gevolgd en hebben ons Master Certificaat in Taarten decoreren. Nog steeds ontwikkelen wij ons op dit gebied en leren wij nieuwe technieken aan. Verder zijn wij gespecialiseerd in gepersonaliseerde taarten.

In onze bakkerij, bakken en decoreren wij allerlei taarten zoals Bruidstaarten, Verjaardagstaarten, Geboortetaarten, Petit Fours, Cupcakes en Zakelijk gebak. Wij maken onze producten ambachtelijk, van de eerste kruimel, tot de laatste decoratie. Natuurlijk staan we ook open voor eigen creaties, dat maakt ons vak uitdagend en blijven wij creatief scherp.

Wij werken samen met veel bekende namen uit de trouwlocaties: Blijdorp, Rhoongroep met Kasteel van Rhoon, Bellevue Groothoofd, Art en Dining, Hospitality Club met de Zweedse tuin, Paviljoen de Witte en Brunotti beachclub, Hotel vd Valk, Ara, Oliphant, Abel, Boompjes, Carlton, De Elzentuin, Develpaviljoen e.a.

Bent u in bezit van Facebook? U vindt ons hier op Facebook met alle nieuwe weetjes, aanbiedingen, win een taart en de nieuwste creaties!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 15 reviews
Door irmabuch
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij waren enorm tevreden over de bruidstaart, helemaal opgemaakt naar onze wensen en heerlijk van smaak. Ook de bijbehorende cupcakes waren prima. Levering volgens afspraak, al met al zijn wij super tevreden klanten en raden Het Taartgeheim zeker aan.

Misbruik rapporteren
Door anita.bes
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij waren ontzettend tevreden over de service en professionaliteit van Het Taartgeheim. Tijdens een afspraak werden de opties met ons doorgenomen op een duidelijke en gestructureerde manier. Alle smaken waren heerlijk en de taart op de dag zelf zag er tiptop ook orde uit.

Misbruik rapporteren
Door eefjevanderburgh
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wat een prachtige taart , helemaal naar ons wens en hij was heerlijk !  Top bedrijf ! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een passende taart voor iedere gelegenheid en budget. Wij denken mee en passen waar nodig de wensen aan om vervolgens te komen op een prachtig eindproduct. Een bruidstaart gaat vanaf € 6,00 pp
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Wij werden op vrijdagochtend gebeld door een bruid, ze had een taart in 3 delen besteld bij een bakker, om vervolgens zelf te stapelen en decoreren. Ze was al weken bezig geweest met het maken van decoratie voor op de taart( vogeltjes en strikken van jute). Ze kreeg de taarten aangeleverd een dag voor haar bruiloft en kon er niets mee. Alles zakte in elkaar en de moed zonk haar in de schoenen. Huilend vertelde ze dit verhaal aan ons waarop wij direct actie ondernomen. Dezelfde middag is ze bij ons langs geweest, hebben wij haar wensen besproken en haar laten proeven. Wij zijn daarna snel aan de slag gegaan om een 3 laagse bruidstaart te maken voor de dag erna( zaterdag) en hebben deze geleverd. Het bruidspaar kon hun geluk niet op. De taart was precies zoals ze zich haar voorgesteld had al die tijd. ( de foto zie de taart met het jute) Voor ons een onvergetelijke ervaring van wederom een bruidstaart waar wij met volle passie aan hebben gewerkt.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Kortingen

Ontvang nu 25 euro korting bij het bestellen van minimaal 175 aan bruidstaart

Bespreek nu een gratis en vrijblijvende proefafspraak bij ons, dat is al een feestje op zich.https://www.hettaartgeheim.nl/proef-afspraak-proefafspraak-bruidstaart

Jullie komen langs, wij bespreken jullie wensen, gaan alles proeven en wij maken een offerte voor jullie voor een bruidstaart waar nog lang over nagepraat wordt.

Jullie ontvangen direct 25 euro korting, dat is weer mooi meegenomen!

Graag verwelkomen wij jullie bij ons in het bedrijf.

Voorwaarden

Adres

Stad: 3261 KN