Het Taartgeheim

ZIWA 2018
35

Omschrijving

Wij zijn Lisa Kruidenier en Sonja Patty van Het Taartgeheim.

Het Taartgeheim is een Taartenwinkel in het gezellige oude Centrum van Oud-Beijerland. Met ons team maken wij al jaren passende taarten voor elke gelegenheid en zijn we bekend als o.a. Bruidsspecialist van de regio Hoeksche Waard en ver daarbuiten.

Regelmatig is Het Taartgeheim te vinden op grote beurzen, zoals bijvoorbeeld de Love and Marriage beurs, Weddingfair, Wishes and Weddings etc. Wij hebben diverse opleidingen gevolgd en hebben ons Master Certificaat in Taarten decoreren. Nog steeds ontwikkelen wij ons op dit gebied en leren wij nieuwe technieken aan. Verder zijn wij gespecialiseerd in gepersonaliseerde taarten.

In onze bakkerij, bakken en decoreren wij allerlei taarten zoals Bruidstaarten, Verjaardagstaarten, Geboortetaarten, Petit Fours, Cupcakes en Zakelijk gebak. Wij maken onze producten ambachtelijk, van de eerste kruimel, tot de laatste decoratie. Natuurlijk staan we ook open voor eigen creaties, dat maakt ons vak uitdagend en blijven wij creatief scherp.

Neem hier een kijkje in onze winkel.

Bent u in bezit van Facebook? U vindt ons hier op Facebook met alle nieuwe weetjes, aanbiedingen, win een taart en de nieuwste creaties!

Details

 • Luxueus
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Luxueus
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Een passende taart voor iedere gelegenheid en budget. Wij denken mee en passen waar nodig de wensen aan om vervolgens te komen op een prachtig eindproduct. Een bruidstaart gaat vanaf € 6,00 pp
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Wij werden op vrijdagochtend gebeld door een bruid, ze had een taart in 3 delen besteld bij een bakker, om vervolgens zelf te stapelen en decoreren. Ze was al weken bezig geweest met het maken van decoratie voor op de taart( vogeltjes en strikken van jute). Ze kreeg de taarten aangeleverd een dag voor haar bruiloft en kon er niets mee. Alles zakte in elkaar en de moed zonk haar in de schoenen. Huilend vertelde ze dit verhaal aan ons waarop wij direct actie ondernomen. Dezelfde middag is ze bij ons langs geweest, hebben wij haar wensen besproken en haar laten proeven. Wij zijn daarna snel aan de slag gegaan om een 3 laagse bruidstaart te maken voor de dag erna( zaterdag) en hebben deze geleverd. Het bruidspaar kon hun geluk niet op. De taart was precies zoals ze zich haar voorgesteld had al die tijd. ( de foto zie de taart met het jute) Voor ons een onvergetelijke ervaring van wederom een bruidstaart waar wij met volle passie aan hebben gewerkt.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2014

Reviews (1)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

4.9 1 mening
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

"Het taartproeven alleen al was een feestje. Verschillende cakes en vullingen konden we kiezen en dat was moeilijk, want o wat was dat lekker. We konden helemaal naar wens doorgeven wat we graag zouden willen en ter plekke werden ideeën geopperd en wat al dan niet mogelijk was, eigenlijk alles. Direct een tekening en offerte, lekker duidelijk. De taart is perfect op tijd geleverd, daar heb ik mij geen moment zorgen om hoeven maken. En de smaak was verrukkelijk. De porties waren meer dan genoeg en er werd niet zuinig gesneden op onze trouwlocatie. De opmaak van de taart was heel mooi, zelden zo'n strak en keurig afgewerkte taart gezien. Jammer dat we hem moesten opeten, gelukkig nog een stuk in de vriezer ;-)"

Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto. Shutterstock
De mooiste en lekkerste bruidstaarten uit Zuid-Nederland

Adres van Het Taartgeheim in Zuid-Holland:

Oostdijk 43 3261 KC Oud-Beijerland +31 186629693

 

 

 • #Luxueus
 • #Bruidstaart