Het Taartgeheim

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het Taartgeheim

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Wij zijn Lisa Kruidenier en Sonja Patty van Het Taartgeheim.

Het Taartgeheim is een bedrijf in het gezellige oude Centrum van Oud-Beijerland, welke gespecialiseerd is in het maken van taarten voor iedere gelegenheid. Met ons team maken wij al jaren gepersonaliseerde taarten en zijn wij bekend als o.a. bruidsspecialist van de regio Hoeksche Waard en ver daarbuiten. Voor jullie bruidstaart, waar nog lang over nagepraat wordt.

Dit jaar mochten wij onszelf zelfs regionale winnaar Ziwa award categorie bruidstaarten noemen. Waar wij uiteraard heel trots op zijn.

Regelmatig is Het Taartgeheim te vinden op grote beurzen, zoals bijvoorbeeld de Love and Marriage beurs, Weddingfair, Wishes and Weddings etc. Wij hebben diverse opleidingen gevolgd en hebben ons Master Certificaat in Taarten decoreren. Nog steeds ontwikkelen wij ons op dit gebied en leren wij nieuwe technieken aan. Verder zijn wij gespecialiseerd in gepersonaliseerde taarten.

In onze bakkerij, bakken en decoreren wij allerlei taarten zoals Bruidstaarten, Verjaardagstaarten, Geboortetaarten, Petit Fours, Cupcakes en Zakelijk gebak. Wij maken onze producten ambachtelijk, van de eerste kruimel, tot de laatste decoratie. Natuurlijk staan we ook open voor eigen creaties, dat maakt ons vak uitdagend en blijven wij creatief scherp.

Wij werken samen met veel bekende namen uit de trouwlocaties: Blijdorp, Rhoongroep met Kasteel van Rhoon, Bellevue Groothoofd, Art en Dining, Hospitality Club met de Zweedse tuin, Paviljoen de Witte en Brunotti beachclub, Hotel vd Valk, Ara, Oliphant, Abel, Boompjes, Carlton, De Elzentuin, Develpaviljoen e.a.

Bent u in bezit van Facebook? U vindt ons hier op Facebook met alle nieuwe weetjes, aanbiedingen, win een taart en de nieuwste creaties!

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Een passende taart voor iedere gelegenheid en budget. Wij denken mee en passen waar nodig de wensen aan om vervolgens te komen op een prachtig eindproduct. Een bruidstaart gaat vanaf € 6,00 pp
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Het Taartgeheim

5.0
21 reviews
21 reviews
Professionaliteit
(20)
(1)
Prijs/kwaliteit
(20)
(1)
Aanrader?
(21)
klarindaa
Door Klarinda
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hadden onze bruiloft bij Hotel ARA en die werken oa samen met Het taartgeheim verder volgde ik hun al op social media, uiteindelijk zijn we bij hun langs geweest en konden van alles proeven dat was al een feestje, alles werd naar onze wensen toegepast en hielpen ook goed mee met de keuzes. Ennn het resultaat was verbluffend!! het was nog mooier dan de voorbeeldjes die ik had laten zien of in me hoofd had. en nog lekkerder dan het proeven, we hebben van heel veel gasten gehoord dat ze nog nooit zo een lekkere taart op hadden. Echt onze grote complimenten! Gelukkig hebben wij nog een bovenste laag in de diepvries dus over een jaartje smullen wij weer ervan.. 

Misbruik rapporteren
kroonjos
Door Jos
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben bij Taartgeheim oze bruidstaart besteld. Met onze passie voor reizen hebben ze goed rekening gehouden en goed meegedacht hoe ze dat in de taart konden verwerken.

De taart zelf was een plaatje en ook echt verrukkelijk. Ik zou iedereen aanraden om hier hun taart te bestellen.

Misbruik rapporteren
bfreeke
Door Bianca
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In 1 woord: GEWELDIG MOOI EN SUPER LEKKER. Een absolute aanrader!!!!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3261 KN

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact