Het Wapen van Den Haag

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het Wapen van Den Haag

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Zoals een echt Stadscafé betaamt kunt u bij heerlijk in een prettige ambiance, op comfortabele stoelen lunchen of dineren. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een lekker kopje koffie of een goed glas bier uit onze uitgebreide bierkaart, waarvan 7 op tap.

Beleef uw mooiste dag recht tegenover het oude stadhuis (trouwlocatie), midden in het centrum van Den Haag, aan de rand van het authentieke hofkwartier. Van ontvangst tot diner van receptie en feest. Alles kan op één locatie worden georganiseerd. De culinaire invulling van deze bijzondere dag is zeker in goede handen.

Of de keuze nu valt op een High Tea, receptie, diner of hapjes tijdens het feest; het resultaat is bijzonder en altijd toegankelijk. De culinaire invulling wordt desgewenst volledig aangepast aan het gekozen thema. Wij gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen te bespreken. Zo weten wij waar u ècht blij van wordt. Met onze jarenlange ervaring en gastvrije en professionele service maken wij van uw bruiloft een bijzondere en onvergetelijke dag!

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Het Wapen van Den Haag

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2513 AZ

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact