Het Witte Huis

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Het Witte Huis

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een productpresentatie of een bruiloft, bij Het Witte Huis kan het allemaal. Het Witte Huis is een begrip waar het gaat om het verzorgen van feestelijke ontmoetingen. Omdat ieder feest zijn eigen karakter en sfeer heeft, is Het Witte Huis dan ook uitgegroeid tot een echte specialist op dit terrein. Bij Het Witte Huis kunt u feestvieren “op maat”.

Door de vele mogelijkheden die de zalen bieden, kan Het Witte Huis gezelschappen van 25 tot 2.500 personen ontvangen. U hebt daarbij de keuze uit maar liefst acht sfeervolle zalen die geheel naar uw eigen wensen en ideeën worden aangekleed. Uiteraard ontbreken een perfecte keuken en een vriendelijke bediening niet. 

Desgewenst verzorgt Het Witte Huis uw entertainment of muzikale omlijsting. Ze zullen er alles aan doen om u en uw gasten nog dagenlang met veel plezier terug te laten denken aan uw feest in Het Witte Huis.
Omdat Het Witte Huis in de loop der jaren al heel wat bruidsparen een fantastische avond hebben bezorgd, kan er met recht geroepen worden tot specialist in bruiloften.

FAQ´s

Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Het Witte Huis

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 5411 RB

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact