• Prijsklasse Midden
  • Website

Hip! Weddingdesign is fris, eigentijds en bijzonder gastvrij. Hier draait alles om jou en jullie grote dag. Samen met jou en je gasten gaan wij op zoek naar jouw droomjurk. Wij houden van een persoonlijke sfeer waarin je op je gemak verschillende stijlen kunt passen en kunt ontdekken wat jou het mooiste staat. Heel vaak is dat een stijl die je helemaal niet verwacht!

In 2008 opende Hip! Weddingdesign haar deuren en in korte tijd zijn we uitgegroeid tot de populairste bruidsmodezaak van de regio. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! De afgelopen jaren hebben we al bijna 1000 bruiden geholpen bij het vinden van hun droomjurk.

Bij het passen wordt er voor gezorgd dat de sfeer ontspannen en gezellig is en men is zeker wel in voor een geintje bij Hip! Op deze manier is er een onbedwongen sfeer waar iedereen zich thuis voelt; precies zoals het hoort.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Maandag : Gesloten Dinsdag: Op Afspraak Woensdag: 10:00 t/m 17:00 Donderdag: 10:00 t/m 17:00 (In de avond op afspraak) Vrijdag: 10:00 t/m 17:00 Zaterdag: 10:00 t/m 17:00 Zondag: Gesloten
Wat voor soort accessoires biedt u aan?
Lingerie, Sluiers
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad: 3311 CW