Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Baja California Sur Feest- en Trouwlocaties Cabo San Lucas (Los Cabos)

Barceló Gran Faro Los Cabos

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Baja California Sur Feest- en Trouwlocaties Cabo San Lucas (Los Cabos)

Barceló Gran Faro Los Cabos

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs MX$ 1.500
vertalen

Een van de specialiteiten van hotel Barceló Gran Faro Los Cabos is het realiseren van bruiloften op een onvoorstelbare manier. Temidden van de wind van de Cortés-zee, het gefluister van de golven en de zonnestralen die je moment beschermen. Daarom is dit uw ideale plek om het feest waar u altijd al van gedroomd heeft te laten uitkomen. Zelfs als uw wens het strand niet overweegt, heeft dit imposante hotel ruime kamers, zodat uw evenement ook verloopt zoals u het verwacht binnen een gesloten locatie.

Het zal de perfecte ruimte voor u zijn om uw langverwachte moment te beleven, te delen met uw dierbaren en onvergetelijke herinneringen te creëren. Daar heeft u niet alleen de mogelijkheid om over een aantal prachtige faciliteiten te beschikken, maar ook over een bruiloftscoördinator die ervoor zorgt dat al uw verzoeken uitkomen, op die manier ontvangt u een uitgebreide service die ook een banket, muziek, fotografie omvat , decoratie en zelfs uw huwelijksreispakket.

Met toegang tot alles wat dit spectaculaire vijfsterrenhotel u biedt, kunt u trouwen in een werkelijk onvergetelijke stijl, midden in het toeristische gebied van Baja California Sur . Met hun ervaring ontvangt u meer dan tevredenheid, hoogste kwaliteit en innovatieve ideeën om uw evenement tot een succes te maken. Als je erover nadenkt om daar te blijven of deze aandacht met je gasten te hebben, is het belangrijk om te weten dat elk van de kamers in Barceló Gran Faro Los Cabos een eigen balkon heeft, met een ongekend uitzicht dat volledige rust en een luxueus verblijf oproept. .

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
MX$ 1.500
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Terras, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag niet zelf een bruidstaart meebrengen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
23:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Se determina en cada contratación en términos y condiciones del contrato
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2005

Meningen over Barceló Gran Faro Los Cabos

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
sandritamon3987
Door Sandra
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Dit hotel heeft alles, is mooi en kan ons alles bieden wat je nodig hebt voor de bruiloft, zonder enig detail uit te sluiten.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 23400

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact