Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Bolívar Feest- en Trouwlocaties Cartagena

Sofitel Legend Santa Clara - bodas

vertalen

De Sofitel-legende Santa Clara   Het is gelegen in het historische hart van Cartagena de Indias, een stad uitgeroepen door UNESCO in 1985 "Historisch en cultureel erfgoed van de mensheid", omringd door de Caribische Zee, bewaart in het diepste van zijn koloniale balkons en muren een legende van piraten, corsairs en Spaanse tradities.

Een perfecte melange tussen het oude en het moderne; evenwicht brengen tussen kunst en schoonheid, om moderniteit en technologie aan te passen in unieke omgevingen. Zes verschillende omgevingen voor diegenen die op elke manier een verschil willen maken in een huwelijk . Het evenemententeam is bereid om uw verwachtingen te overtreffen, van bruiloften tot conferenties, luxe en raffinement komen tot in elk detail tot uiting.De elegante Franse inrichting wordt gecombineerd met de koloniale stijl van deze kamers, waardoor ze een verfijnd klimaat hebben dat ideaal is voor de realisatie van evenementen. Overdag filtert natuurlijk licht door de grote ramen, waardoor een ideale omgeving ontstaat.

Elk detail heeft zijn geschiedenis, 122 kamers, waaronder 19 suites, 6 vergaderruimten met een capaciteit van maximaal 300 personen in een auditorium en uitgerust met de hoogste technologie voor bruiloften en sociale evenementen. Ze verzorgen zelfs het kleinste detail dat deel uitmaakt van de gewenste dag van het huwelijk, waardoor je droom werkelijkheid wordt, omringd door romantiek in magische omgevingen zoals de kloosterkerk en de hallen in Franse stijl.

Het Sofitel Santa Clara biedt de perfecte combinatie van historische tradities, lokale warmte en Franse luxe. Het hotel combineert koloniale architectuur met modern comfort en biedt comfortabele kamers, persoonlijke service, een gastronomische keuken, een eersteklas spa, vergaderzalen en ultramoderne technologie voor evenementen, congressen en bruiloften.

Bezoeker, laat een review achter over Sofitel Legend Santa Clara - bodas en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Sofitel Legend Santa Clara - bodas

4.9 7 reviews
Door Lina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Mijn beste vriendin Andrea Varela en haar man hadden de magische ervaring van het vieren van hun bruiloft in het Sofitel Legend Santa Clara Cartagena hotel was iets magisch en met een unieke sfeer. Ik zou dat speciale moment ook graag in het Sofitel hotel willen beleven.

Misbruik rapporteren
Door Maria Jose
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Altijd klaar om samen te werken, uitstekende service!

Misbruik rapporteren
Door Louis
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Excelente lugar para matrimonios. Calidad van de comida, del servicio y situacion espectacular. Muy recomendable!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren, Cultureel Belang
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
3:00

Adres

Stad: 12345