Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Yvelines (78) Feest- en Trouwlocaties Versailles

Waldorf Astoria Versailles - Trianon Palace

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Yvelines (78) Feest- en Trouwlocaties Versailles

Waldorf Astoria Versailles - Trianon Palace

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 200 €
vertalen

Voeg een vleugje royalty's toe aan uw bruiloft, in het Waldorf Astoria Versailles - Trianon Palace, op slechts 20 minuten van het hart van Parijs en op korte loopafstand van de groene gazons en de romaanse tuinen van het paleis van Versailles.

Onze Salon Clemenceau biedt u een betoverende setting voor uw diner. Onze tuin biedt een sprookjesachtige achtergrond voor uw ceremonie, cocktail en foto's.

Gasten kunnen kiezen uit onze elegante Deluxe kamers met uitzicht op de tuinen van het hotel of het paleis van Versailles Park, en onze warme Junior Suites en Deluxe Suite met ruimte en elegantie. Laat u verleiden door onze suites met terras met uitzicht op het paleis van Versailles of onze Versailles-suite , een majestueuze omgeving voor een onvergetelijke herinnering.

De weelderige Spa Guerlain , een heiligdom van 2.800 vierkante meter gewijd aan schoonheid en ontspanning, biedt getrouwde stellen en hun gasten momenten van ontspanning en gezelligheid.

Van het tafelblad tot de perfecte inrichting, onze teams staan aan uw zijde om de bruiloft van uw dromen te organiseren in het Waldorf Astoria Versailles - Trianon Palace.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
200 €
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
Stedelijke Bruiloft
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Toegang Mindervaliden
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
2:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Visa Eurocard Mastercard American express Espèces Virement
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1910

Meningen over Waldorf Astoria Versailles - Trianon Palace

4.8
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(3)
Aanrader?
(3)
manvielle.corinne
Door Corinne
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Dit magische moment heeft al onze verwachtingen overtroffen ... Alles was perfect: de omgeving, de lay-out van de show, de voortreffelijkheid van de keuken en wijnen en natuurlijk de zeer hoge kwaliteit van de dienstverlening (zeer gewaardeerd door volwassenen en meer kleintjes)!

We hadden carte blanche overgelaten aan de persoon die de leiding had over de organisatie en die onze smaak en verlangens heel goed heeft gedefinieerd. Een echt droomhuwelijk! Welk geluk ....

Misbruik rapporteren
myriam.denis
Door myriam
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Een perfecte bruiloft! Dit is ons woord en dat van al onze gasten!

Vanaf het begin van de voorbereidingen, tot ons vertrek de dag na de bruiloft, alles was perfect,

We werden verwelkomd, geadviseerd en begeleid door een team van geweldige professionals, warm, gastvrij, luisterend zodat de D-day voor ons onvergetelijk en stressvrij is en iedereen maximaal kan genieten.

De plaats, zowel de tuin, het terras en de salon Clémenceau, weelderig, waren het geluk van iedereen. We hadden de kans om te genieten van de Versailles-suite en, tot slot, het leven van Chateau, als in een wolk.

Natuurlijk, zonder het cocktailbuffet en de maaltijd te vergeten, konden we uitwerken met het advies van een team dat ons in alles tevreden kon stellen! De testlunch blijft ook voor ons een geweldig moment!

En met de achterafspraak van een paar maanden hadden we geen mooiere plek kunnen vinden!

Nogmaals bedankt!

Misbruik rapporteren
myriam.denisbalthazar
Door Myriam
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Wij (en al onze gasten) waren enthousiast over deze plek en alle teams die ons in staat stelden een perfecte bruiloft te hebben!

We kregen advies van begin tot eind, voor alle aspecten van de organisatie van onze bruiloft, door een team van geweldige professionals en een grote vriendelijkheid en flexibiliteit. Alles is gedaan zodat D-Day pure gelukzaligheid is (en geen stress!) Voor ons en ons gezin.

De Clémenceau-lounge en het terras laten een onvergetelijke herinnering achter, de levering van de cocktail en de maaltijd is verfijnd en uitstekend. Het onthaal en de service, van de voorbereiding tot het einde van de avond, gewoon perfect!

Wij, de pasgehuwden, hebben ook de gelegenheid gehad om voor een korte nacht van de Versailles-suite te genieten, maar voor een uitzonderlijke comfort en herinnering, een kasteelleven waardig.

Een perfecte dag, voor de beste dag van ons leven,

nogmaals bedankt!

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 78000

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact