Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Vila Real Feest- en Trouwlocaties Vidago

Hotel Vidago Palace

vertalen

Over Wiki

Gelegen op ongeveer een uur van Porto en op 15 minuten van Chaves, werd dit emblematische paleis voor het eerst geopend in 1910. Zodra het eeuwfeest is voltooid, gaat het vandaag nog steeds voort met dezelfde pracht, service en gezelligheid die het ooit bekendheid gaven. Kom ons bezoeken en ontdek je verborgen paleis in het bos!

Beschrijving van het product

Het hotel herinnert aan de levenskunst van de grote aristocratische huizen van de Belle Epoque en waardeert het architecturale erfgoed. De beste vakmensen van elke specialiteit werden ingehuurd om het hotel zijn genialiteit, zijn uitstraling te geven.

Het hotel biedt een nieuwe versie van de "art de vivre" van de grote aristocratische herenhuizen van de Belle Epoque, met nadruk op vooral het architecturale erfgoed van die tijd. Bovendien heeft het gerekend op de medewerking van de beste vakmensen van het moment met als doel het renaissance-aura dat de essentie van het paleis vormt aan het nieuwe gebouw te geven.

Bezoeker, laat een review achter over Hotel Vidago Palace en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Hotel Vidago Palace

0 0 reviews

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag

Adres

Stad: 5425-307