Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Aveiro Catering en Bruidstaarten Espinho

Humor ao Lume

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Aveiro Catering en Bruidstaarten Espinho

Humor ao Lume

Ga naar het gesprek Meer Informatie
vertalen

Wat is een feest zonder cake ? Het is geen feest, simpelweg omdat telkens wanneer het deel waar de taart door alle aanwezigen wordt verdeeld arriveert, vreugde hun gezichten binnendringt en hun ogen fonkelen alsof het kinderen zijn die hun cadeautjes openen op kerstnacht. Het is zo goed het heerlijke effect dat de snoepjes op ons hebben, nietwaar?

We kwamen toen Humor ao Lume voorstellen , een creatie van Hugo en Liliana, een echtpaar dat zich volledig overgaf aan de magie van de keuken, die voor het maken van hun gerechten en heerlijke desserts kiest voor hoogwaardige en hoofdzakelijk regionale producten.

Humor ao Lume zal dus een uitstekende keuze zijn voor de bereiding van uw bruidstaart , aangezien deze twee professionals, naast de gekozen kwaliteit van hun producten, zich met hart en ziel inzetten voor de bereiding van de mooiste en origineelste taarten ooit gezien. , nog steeds in staat om zich aan te passen aan uw smaak, zodat u op de dag van uw bruiloft uw smaakpapillen en die van uw gasten kunt presenteren met de beste zoetekauwsmaken.

FAQ´s

Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Metade de valor na adjudicação da proposta, restante no prórpio dia ou dia seguinte.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014

Meningen over Humor ao Lume

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(10)
(1)
Aanrader?
(11)
acoupleoffilms
Door Naida
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk
vertalen

Een 5-sterren koppel met betrekking tot de vriendelijkheid en toewijding in het werk dat het speelt.

Afgezien van het eten dat mooi is voor de ogen is het buitengewoon goed gekookt en smakelijk. Van buitengewone goede smaak die zo goed combineren met professionaliteit en talent.

Wij adviseren zonder twijfel!

Misbruik rapporteren
sara.i.m.francisco
Door Sara
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We waren op zoek naar partners voor een onconventioneel huwelijk en we vonden het! Aan het einde van de eerste ontmoeting, net concetueel, met Humor, oa Lume, realiseerde ik me dat voor de stijl van het huwelijk dat we wilden (meer arraïstisch, minder conventioneel huwelijk), het alleen maar logisch was om met hen samen te werken. We wedden veel van wat ze voorstelden, we hebben verschillende optimalisaties van het menu doorgevoerd totdat alles perfect was zonder enig bezwaar te hebben. Ze gaven ons advies om het feest te optimaliseren, ze waren uiterst behulpzaam en flexibel. Hoewel ze waren ingehuurd om alleen de gebakken goederen en dranken voor te bereiden, stonden ze open voor ander voedsel, desserts en fruit dat we bij zich hadden. Allemaal met een uitstekende presentatie, vers, smakelijk en in ideale hoeveelheid. Het is twee weken geleden en we zullen niet stoppen met denken aan de volgende keer dat we die kabeljauw eten!

Misbruik rapporteren
brancadesignstudio
Door Liliana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Zeer aan te bevelen! Naast alles wat ze doen als een heerlijk genot een buitengewone smaak heeft, ideaal voor wie op zoek is naar iets anders en voortreffelijks. Het is een groot genoegen om in samenwerking met dit fantastische team / koppel te werken :)

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 4500-326

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact