IdeaalCatering

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

IdeaalCatering

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 1.095 €
  • Capaciteit (staand): 15-150

IdeaalCatering is totaal leverancier op het gebied van barbecues en buffetten en onderscheid zichzelf op kwaliteit, gedrevenheid en vriendelijkheid. IdeaalCatering is ontstaan vanuit een lokale Keurslagerij en kan daarom ten allen tijden goede kwaliteit vlees aanbieden voor een relatief lage prijs. 

Naast de catering van barbecues en buffetten - zowel voor bruiloften, maar ook bedrijfsborrels of verjaardagen - biedt IdeaalCatering ook een breed scala aan verhuurproducten aan om het feest zo compleet mogelijk te maken. Denk hierbij aan tafels, stoelen, tenten maar ook een biertap. Daarnaast is zelfs de mogelijkheid om een styliste in te schakelen voor de aankleding. 

Binnen korte tijd is IdeaalCatering uitgegroeid tot landelijk operend cateringbedrijf en dit doen wij met veel plezier en passie voor het vak.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
1.095 €
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2013

Meningen over IdeaalCatering

4.9
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(9)
Prijs/kwaliteit
(9)
Aanrader?
(9)
astridvandijk
Door Astrid
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Voor 36 gasten een warm en koud buffet besteld. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zowel debezorging als de aankleding van de buffettafel. 

Het was geweldig! Veel complimenten van de gasten gekregen over het voortreffelijke buffet. Devolgende keer bestellen wij zeker weer bij IdeaalCatering. Daarom krijgt IdeaalCatering van onseen dikke 10.

Misbruik rapporteren
simonhulst
Door Simon
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Dit jaar hebben wij voor onze jaarlijkse kerstborrel, naar volle tevredenheid, gebruikt gemaakt van IdeaalCatering. Eten was lekker, het was ruimschoots voldoende en de communicatie verliep prima. Een echte aanrader dus.

Misbruik rapporteren
michielvannoort
Door Michiel
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Online op zoek gegaan naar een cateraar voor een BBQ van 25 man. Mede op prijs en ook op het feit dat er borden, bestek, BBQ en afwasservice bij de prijs inbegrepen was, gekozen voor totaal catering.

Makkelijk te bestellen, factuur achteraf en stipte levering op afgegeven tijdstip. De dame die alles bracht gaf duidelijke uitleg en we kregen zeer nette spullen. Het eten was erg lekker en van zeer goede kwaliteit. Was teveel om allemaal op te krijgen. Volgende dag werd alles op de afgesproken tijd weer opgehaald. Ik kan geen minpunten bedenken en dit bedrijf kan als voorbeeld voor velen dienen. Succes gewenst!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 3411 BJ

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact