Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Setúbal Catering en Bruidstaarten Setubal

Imppacto, Catering e Eventos

Ga naar het gesprek Meer Informatie
Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Setúbal Catering en Bruidstaarten Setubal

Imppacto, Catering e Eventos

Ga naar het gesprek Meer Informatie
vertalen

Een van de belangrijkste doelen van Imppacto is om van uw bruiloft een onvergetelijke dag vol unieke momenten te maken. Hiervoor vertrouwen we niet alleen op wat de bruid en bruidegom echt inspireert, maar ook op onze persoonlijke ervaring, de verhalen rond andere bruiloften die we hebben gedaan en de tips van de experts die deel uitmaken van het bedrijf, van de chef , via de cakeontwerper tot voor degenen die zich wijden aan de glamoureuze inrichting van de ruimte. We kennen het trefzekere recept voor alles zoals je altijd hebt gedroomd, ongeacht hoe complex en verfijnd je wilt, zonder enige productie-inspanning van jouw kant. Misschien heb je alle details van je bruiloft in gedachten, of weet je misschien niet wat je moet doen met zoveel ideeën die op je afkomen en met zoveel mogelijk opties.

Perfecte dagmakers, we zijn ons ervan bewust dat er veel beslissingen moeten worden genomen - de trouwringen, de trouwjurk en misschien de sluier zijn slechts een klein deel. Wat uw keuze ook is, Imppacto beschermt de gelukkigste stellen ter wereld met een uitzonderlijke weddingplanningservice en een beleid van beschrijving en uitmuntendheid, of het nu een kerkelijk of burgerlijk huwelijk is, voor veel of weinig gasten. .

Zodat het op de belangrijkste dag van je leven gewoon kan zijn wat iedereen van je verwacht - de bruid - we zorgen ervoor dat elk gelukkig einde van het begin van een droom uitkomt en beloven je voor altijd de herinnering aan een uitzonderlijk menu, tijdloze beelden. van een geweldige fotograaf, op maat gemaakte uitnodigingen en een perfecte plek, versierd in de juiste tinten van zijn persoonlijkheid: een groene boerderij als je de voorkeur geeft aan een meer landelijke trend; een landgoed op de vlakte als u een landenregister kiest; een charmant paleis voor een meer aristocratisch feest; of ruimtes met een kenmerk van stedelijkheid, die evenveel van de architecturale elegantie leven als de schoonheid van de rivier de Taag en het beroemde licht van Lissabon. Zonder natuurlijk de ultra-romantische mogelijkheid te vergeten om op het strand te trouwen. In dit universum waar alles mogelijk is, organiseren we een dag van je dromen door aandacht te besteden aan de details, de neiging van je huwelijk en de taal die voor altijd een liefdesverhaal zal markeren dat nu voor ons begint. Samen zullen we ook gelukkig zijn.

Voor meer informatie zie onze website: www.imppacto.com

Belangrijk: Imppacto Group levert zijn diensten door het hele land.

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Decoratie, Anders
Biedt u een cateringservice aan?
Complete cateringservice
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Dinheiro Transferência Bancária Cartão de Crédito

Meningen over Imppacto, Catering e Eventos

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact