• Catering prijs 85 €
 • Prijsklasse Luxueus

Internaional Catering is woordvoerder   van echte Italiaanse traditie. Maar de behoefte aan innovatie en groei die dit vak onderscheidt, dwingt hen voortdurend om te studeren en nieuwe ideeën voor te stellen aan onze klanten die al meer dan twintig jaar onze belangrijkste bron van inspiratie zijn.

Overtuigd dat het opzetten van ceremonies en evenementen het punt van aankomst van een zeer nauwkeurige teamorganisatie vertegenwoordigt, bieden we alle middelen die we hebben, zowel technisch als creatief, waarbij we op deze manier alle organisatorische fasen van een evenement volgen, van de delicate voorbereidende fase, naar de mise en place en naar de dispositie van alle elementen, decoratief en niet, aanwezig in de kamer.

Onder de diensten die wij aanbieden, is verhuur ons sterke punt, omdat de hoeveelheid materiaal die we hebben ons in staat stelt een breed scala aan producten en een efficiënte transportservice aan te bieden.

Een ander sterk punt dat het bedrijf kenmerkt, wordt vertegenwoordigd door haar banket- en kookworkshops, ter plaatse alle gerechten die onze klanten zullen genieten op de locatie die het best is voorbereid in overeenstemming met de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. hebben ervoor gekozen om hun evenement te vieren.

Bezoeker, laat een review achter over International Catering en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over International Catering

5.0 17 reviews
Door Elisa
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Geweldig eten! Uitstekende service! Het gehele personeel beleefd en vriendelijk! Speciale dank aan de maitre d; het kiezen van een maitre d' Donna is een echt vleugje klasse! Professioneel en behulpzaam. Goed gedaan!

Misbruik rapporteren
Door Tatiana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We hebben internationale catering gekozen omdat deze gekoppeld is aan de Villa die ons op onze trouwdag zal ontvangen. We deden twee menu-testen en waren blij met de service evenals de originaliteit en kwaliteit van de gerechten gekozen. We kijken uit naar de trouwdag om te genieten van al het lekkers dat zal worden bereid !!!!

Misbruik rapporteren
Door andrea
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We moesten onze bruiloft vanuit het buitenland organiseren en het was geen grap. Naast de afstand was er ook de moeilijkheid van de coeliakie van de bruid en van twee leden van haar familie en de behoefte om verschillende vegetarische en veganistische mensen onder de gasten te behagen . Gelukkig werden we geadviseerd door International Cateriring en Angelo toonde onmiddellijk ernst en competentie, voor zover het de verschillende voedselbehoeften betrof, en contractuele transparantie. Op de dag van de proeverij stonden we versteld van de verscheidenheid aan menu's (inclusief glutenvrije opties!) En wijnen. De service was uitstekend, met name vonden we de maître Mauro, zeer professioneel, serieus en behulpzaam. Onze gasten hebben allemaal genoten van de lekkernijen van de chef: het eten was van uitstekende kwaliteit, vers en overvloedig. zo gevarieerd! Zelfs vandaag nog schrijven de gasten ons om ons te feliciteren. Het vermelden waard is de keuze aan desserts, vooral die gereserveerd voor coeliaken, zelfs de bruidstaart was heerlijk! Een ander voordeel van International Catering is het brede scala aan mogelijkheden rond de mise en place: van het middelpunt tot het bestek, tot de sessies. Oprechte felicitaties aan iedereen en hartelijk dank voor alles!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
200
Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?
85
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Kindermenu, Glutenvrij, Diabetes, Allergie
Welke andere diensten biedt u aan?
Ceremonie, Servies verhuur, Bestek, Meubilair verhuur, Tent verhuur, Decoratie, Bruidstaart, Anders
Wat is het minimaal aantal gasten om catering te verzorgen?
30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
concordate con il cliente
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1998

Adres

Stad: 01037
Stad: 00193
Gerelateerde tags:
 • Catering en Bruidstaarten
 • Vegetarisch
 • Kindermenu
 • Glutenvrij
 • Diabetes
 • Allergie
 • Luxueus
 • Ceremonie
 • Servies verhuur
 • Meubilair verhuur
 • Tent verhuur
 • Decoratie
 • Bruidstaart