• Prijsklasse Midden
  • Website

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk en welkom op onze Zankyou pagina

Wij hebben niet zomaar voor de naam It’s Your Cake gekozen, wij maken deze ook echt waar! Misschien hebben jullie alles al tot in detail bedacht, of totaal nog geen idee hoe jullie taart eruit moet komen te zien….. Samen maken wij er jullie droomtaart van!

Kijk op onze website voor meer sfeerimpressies en om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door dannykok89
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Prachtige en heerlijke taart gekregen, vooraf al onze wensen kunnen bespreken en uitgebreid mogen proeven. Echt een aanrader!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overschrijving
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
elkom bij It's Your Cake Wij hebben niet zomaar voor de naam It's Your Cake gekozen, wij maken deze ook echt waar! Misschien hebben jullie alles tot in detail al bedacht, of totaal nog geen idee hoe jullie taart eruit moet komen te zien... Samen maken wij er jullie droomtaart van! Het leukste vinden wij het maken van bruidstaarten, om er samen voor te zorgen dat jullie achteraf zeggen: "Ja, dit was echt helemaal onze taart." Dat is een uitdaging waar we graag voor gaan! Tijdens een geheel vrijblijvend gesprek, vaak gecombineerd met een proeverij, bespreken we alle mogelijkheden om jullie wensen naar een uiteindelijke droomtaart te verwezenlijken. Of deze nu modern, strak, sober, simpel, vol bling, vintage, romantisch of klassiek moet worden... binnen elke stijl ontwerpen we samen jullie eigen unieke taart. Willen jullie iets anders dan een bruidstaart, dan zijn er ook veel mogelijkheden zoals cupcakes, pushcakes, cakepops, petit fours, minitaartjes, donuts of een geheel in stijl aangeklede "Sweet Table" vol met allerlei heerlijke hapjes. Uiteraard kan dit ook in combinatie met een bruidstaart. Dat alles er geweldig uit moet komen te zien spreekt voor zich, het moet natuurlijk ook een hele lekkere taart worden! We werken daarom uitsluitend met de beste ingrediënten en bieden keuze uit heel veel verschillende smaken en vullingen, deze kunnen jullie uiteraard bij ons proeven. Voor meer informatie stuur ons gerust een berichtje!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2008

Adres

Stad: 3832