Jacob van Rozelaar Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jacob van Rozelaar Photography

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jacob is een elegante en stijlvolle bruiloft fotograaf met zijn eigen duidelijke handtekening van professionaliteit en creativiteit. Het gaat om de mensen, emoties en details. Echt en puur, zonder clichés en met aandacht voor emoties en aandacht voor details.

Jacob: Mijn stijl van fotografie wordt gekenmerkt door filmische beelden en een mix van wat ik heb geleerd van mode- en studiofotografie. Als ik een camera voor mijn ogen heb, zoek ik het juiste licht, compositie en perfecte timing. Uiteindelijk bewerk ik altijd alle afbeeldingen zelf, daarom garandeer ik de kwaliteit.

Jacob: Het werd duidelijk vanaf het moment dat ik begon met fotografie dat het belangrijkste deel van het proces energie en mensen is. Dit is mijn passie. Werken met mensen geeft nooit dezelfde eindresultaten. Als er iets is waar ik echt van hou, is het de speciale energie van een koppel en van alle mensen om hen heen. Het fotograferen van een bruiloft is nooit een routine. Elke trouwdag en elk koppel is anders. Een stijlvolle trouwreportage gaat over emoties, licht en timing: de blikken naar elkaar, een traan, als het licht mooi valt op de perfecte trouwjurk. en meer!

Ik zou jullie graag ontmoeten,
Groet, Jacob

FAQ´s

Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2002
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Jacob van Rozelaar Photography

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
barryenkay
Door barryenkay
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Jacob van Rozelaar captured our wedding to last forever. Strike a pose, or just don’t. It doesn’t matter. All we had to do is be ourselves, laugh and enjoy. And that gave us the pictures beyond our dreams. Emotions splashes off the pictures, and every time we look at the pictures we relive our wedding weekend again. This is exactly what we wanted. Jacob takes pictures with passion, precision, style and humor. We love to work with him. Our wedding weekend did not only give us fantastic pictures, but we also gained a great friend.

Barry & Kayleigh 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 1071JG

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact