JEtaarten

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

JEtaarten

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Judith van JEtaarten heet je van harte welkom in haar gave kook en bakstudio, daar werk ik met veel passie en liefde aan de bruidstaarten. JEtaarten heeft een eigen herkenbare stijl in uiterlijk en smaak. Kiezen jullie voor DE taart van JEtaarten? Gaaf! Samen gaan we dan op zoek naar een bruidstaart die helemaal bij jullie én jullie bruiloft past: in smaak én in uiterlijk, of dat nu een bruidstaart is van 8 etages of een kleinere.....

Bruidstaarten en meer...

Bij JEtaarten kun je niet alleen terecht voor een bruidstaart in diverse smaken... Jullie kunnen ook kiezen voor een volledige sweet table, mét of zonder kleinere aansnijtaart voor het klassieke ´taart aansnijd-moment´. Ook kunnen jullie kieze voor een toffe donut wall: kleine hapjes voor ieder wat wils, wat dacht je van een gave HighTea met de bruidstaart als middelpunt; of een tafel vol met diverse taarten met diverse smaken.... zoveel keuze.....

Proeven

Een erg belangrijk onderdeel van het uizoeken van de bruidstaart is het proeven! Jullie komen bij JEtaarten op bezoek en proeven, onder het genot van een lekkere kop thee of koffie, de reeds van te voren uitgekozen smaken. Ik werk niet met botercreme, juist wel met mooie mousses en bavarois, vruchtencurds en met alle prachtige producten uit mijn directe omgeving; en dat lukt met de Beemster en Waterland prima!

JEtaarten levert door heel Nederland

FAQ´s

Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
1 maand voor de bruiloft graag de factuur voldoen
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2014
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over JEtaarten

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
inferno_3
Door Teo
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We had a great experience - the people are fantastic, the cake was amazing and the communication was extensive and very clear. Very strong recommendation for this place - they deserve every part of it.

Misbruik rapporteren
Thank you both so much for your kind words.
Its was my pleasure to make your weddingcake and to meet you two !
Wishing you lots of love and sunshine in your future.

Adres

Stad: 1442LB

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact