Jigger Open Bar

  • Prijsklasse Midden
  • Website

Wilt u op uw huwelijksfeest verfijnde, exclusieve drankjes serveren die de aandacht trekken door smaak en schoonheid en toch passen binnen het budget van het koppel? Dat is geweldig! Nou, dit en nog veel meer vind je bij Jigger.

Mixologen Renato Tavares en Vando Cardoso zijn verantwoordelijk voor het bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe cocktails die geluk in vloeibare vorm levert bij evenementen buiten specials, zoals de verjaardag van Bruna Marquezine , gelanceerd door de wereldberoemde juwelier Amsterdam Sauer en de bruiloft van Giovanna Merolla en Matheus Oliveira (Bebeto's zoon, ex-speler van het Braziliaanse voetbalteam) bijvoorbeeld.

Samen stellen Renato en Vando hun kennis ter beschikking van hun klanten in de jaren die ze hebben doorgebracht met het beheren van de meest geavanceerde bars in Brazilië, zoals Bar dos Descasados , Antiquarius , Bar D'Hotel , Club House , Pobre Juan en Astor . Naast de verschillende prijzen die zijn ontvangen, zoals de titel van derde beste barman van het land in de grootste competitie in het segment - de World Class Competition , de eerste plaats in de Tequila Patrón Dia de Los Muertos Competition en de runner-up "Viva La Revolución" - gepromoot door Grey Goose-wodka, allemaal gewonnen door Renato Tavares.

Of het nu gaat om een meer klassieke benadering of het verleggen van de grenzen van innovatie, Jigger's voorstel is om een echte zintuiglijke ervaring te bieden aan de bruid en bruidegom en hun gasten.

Weet je wat alles nog lekkerder maakt? Het netwerknetwerk van Jigger garandeert een onverslaanbaar zakelijk voorstel ! Dat wil zeggen, op uw trouwdag hoeft u zich alleen zorgen te maken over "ja"!

Verspil geen tijd meer aan het zoeken naar bedrijven die onze expertise niet hebben ... Je hebt Jigger gevonden .

Neem nu contact op, vraag een offerte aan en laat u verrassen.

Bezoeker, laat een review achter over Jigger Open Bar en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Jigger Open Bar

4.9 11 reviews
Door Emily
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Hoe zit het met Jigger? Gewoon complimenten... bekwaam, betrokken, verantwoordelijk, behulpzaam, service kwaliteit 1000, uitstekende drankjes... jullie waren onmisbaar op onze bruiloft. We zijn dit weekend getrouwd in Teresópolis en we kunnen jullie alleen maar bedanken die onze vrienden zijn geworden, sinds de proeverij, en wat een proeverij! het was een mini-workshop :) we moesten onze bruiloft twee keer uitstellen vanwege de pandemie, maar onze dag was perfect en onvergetelijk, en jullie hebben deelgenomen, heel erg bedankt!

Emily en Marcelo

Misbruik rapporteren
Door Mozart
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We leerden Jigger Open Bar kennen via sociale netwerken en vanaf het begin van het contact werden we zeer goed bezocht. Onze proeverij was een genot, de leden begeleidden ons met onze drankkeuzes en we creëerden gepersonaliseerde cocktails. Onze bruiloft was in Teresópolis en alles was perfect, van de decoratie, service, stiptheid, hartelijkheid, je was onberispelijk, heel erg bedankt voor het nog specialer maken van deze dag.

Mozart en Gisele

Misbruik rapporteren
Door Vitória
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Het personeel is geweldig! De herinnering aan elk geleefd moment, de zorg voor elk detail, elke verlichting, elke kleur, elke decoratie in de bar! De zorg om elk drankje te doseren voordat het aan de klant wordt gegeven, de sympathie, kortom, uw inzet bestaat niet! Bedankt voor al je energie, voor elke minuut die je hebt besteed aan het plannen van onze bruiloft. Zou 1000 keer aanbevelen! !

Victoria en Bruno

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nossa condição mais utilizada é a opção de pagamento com 30% do valor do contrato no ato da assinatura e 70% em até dois dias úteis antes da data do evento. Também temos a possibilidade de parcelamento, essa alternativa pode ser discutida e customizada pessoalmente com nossos clientes durante nossas degustações.
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
O grande diferencial da Jigger é a capacidade de criação! Em nossas degustações, criamos cocktails exclusivos para os nossos clientes. E apresentamos releituras que emocionam a cada momento, ampliando expectativas para o grande dia e gerando memórias inesquecíveis. Além disso tudo, ainda possuímos uma condição comercial imbatível!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
A Jigger foi criada em 2017

Adres

Stad: 22793-081

Nosso show room fica no shopping Rio Design Barra - Avenida das Américas, 7777 - Loja 206 A. Espaço Flórida ao lado do restaurante Abbraccio.  

Gerelateerde tags:
  • Catering en Bruidstaarten
  • Midden