Home Catering en Bruidstaarten Catering en Bruidstaarten Rio de Janeiro - RJ Catering en Bruidstaarten Rio de Janeiro

Jigger Open Bar

  • Bedrijfskenmerk: Capacidade de criação
  • Website
vertalen

Jigger is een van de grootste open bar-bedrijven in Rio de Janeiro. Wilt u op uw huwelijksfeest geraffineerde, exclusieve drankjes serveren die opvallen door hun smaak en schoonheid en die toch passen binnen het budget van het bruidspaar ? Super goed! Nou, dat en nog veel meer vind je bij Jigger.

Mixologen Renato Tavares en Vando Cardoso zijn verantwoordelijk voor het bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe cocktails die geluk brengen in vloeibare staat bij zeer speciale evenementen, zoals de verjaardag van Bruna Marquezine , lanceringen door het wereldberoemde sieradenbedrijf Amsterdam Sauer en Giovanna Merolla 's huwelijk en Matheus Oliveira (zoon van Bebeto, oud-speler van het Braziliaanse voetbalelftal), bijvoorbeeld.

Samen stellen Renato en Vando hun klanten de kennis ter beschikking die ze hebben opgedaan in de jaren dat ze de meest verfijnde bars in Brazilië beheren, zoals Bar dos Descasados , Antiquarius , Bar D'Hotel , Club House , Pobre Juan en Astor . Naast de verschillende ontvangen prijzen, zoals de titel van derde beste barman van het land in de grootste competitie in het segment - de World Class Competition , de eerste plaats in de Dia de Los Muertos Competition door Tequila Patrón en de runner-up van de "Viva La Revolución" - gepromoot door Grey Goose-wodka, allemaal gewonnen door Renato Tavares.

Of het nu gaat om een meer klassieke vooringenomenheid of om de grenzen van innovatie op te zoeken, het voorstel van Jigger is om de bruid en bruidegom en hun gasten een echte zintuiglijke ervaring te bieden.

Weet je wat alles nog beter maakt? Het netwerk van netwerken van Jigger staat garant voor een onverslaanbaar commercieel voorstel ! Dat wil zeggen, op je trouwdag hoef je je alleen maar zorgen te maken over het zeggen van "ja"!

Verspil geen tijd meer aan het zoeken naar bedrijven die onze expertise niet hebben... Je hebt Jigger gevonden .

Neem nu contact op, vraag een offerte aan en laat u verrassen.

Bezoeker, laat een review achter over Jigger Open Bar en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Jigger Open Bar

5.0 13 reviews
Door Eduarda
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Hallo Jigger!

Ik was de peettante van Mari en ik stond versteld van de bar. Jullie zijn een geweldige, onberispelijke bar en PRACHTIGE drankjes! ! !

Zij zullen zeker onze open bar zijn.

2023 komt eraan!!! :)

Misbruik rapporteren
Door Marilia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Jongens ik hou vaneeeeeeeee.

Gewoon onberispelijk!!

Iedereen zei dat de drankjes heerlijk waren.

De bar was mooi en er was helemaal geen wachtrij. Dat was mijn grootste zorg.

Heel erg bedankt.

Misbruik rapporteren
Door Emily
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Hoe zit het met Jigger? Gewoon complimenten... bekwaam, betrokken, verantwoordelijk, behulpzaam, service kwaliteit 1000, uitstekende drankjes... jullie waren onmisbaar op onze bruiloft. We zijn dit weekend getrouwd in Teresópolis en we kunnen jullie alleen maar bedanken die onze vrienden zijn geworden, sinds de proeverij, en wat een proeverij! het was een mini-workshop :) we moesten onze bruiloft twee keer uitstellen vanwege de pandemie, maar onze dag was perfect en onvergetelijk, en jullie hebben deelgenomen, heel erg bedankt!

Emily en Marcelo

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Nossa condição mais utilizada é a opção de pagamento com 30% do valor do contrato no ato da assinatura e 70% em até dois dias úteis antes da data do evento. Também temos a possibilidade de parcelamento, essa alternativa pode ser discutida e customizada pessoalmente com nossos clientes durante nossas degustações.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
A Jigger foi criada em 2017
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Capacidade de criação

Adres

Stad: 22793-081

Nosso show room fica no shopping Rio Design Barra - Avenida das Américas, 7777 - Loja 206 A. Espaço Flórida ao lado do restaurante Abbraccio.