Jippey

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jippey

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Ik ben er voor de avonturiers die het graag net even anders doen, die een eigen kijk op de wereld hebben en die de perfectie in imperfectie zien. Ik ben er voor de stellen, gezinnen, creatieve ondernemers en vrije zielen die graag hun verhaal vastgelegd willen hebben. Zodat jij op ieder moment weer de dierbare herinneringen kan herbeleven. Het spelen met beeld en het vastleggen van de mooiste, intiemste verhalen vind ik namelijk het allertofst om te doen.

Ik vertel graag jullie verhaal. Ik doe dat op een avontuurlijke en vleugje artistieke manier en laat je daarbij het moment beleven zoals hij is. Ben jij opzoek naar een fotograaf of videograaf die op een cinematische en verhalende manier jouw herinnering vast legt? Kijk dan vooral even op mijn website www.jippey.nl.

FAQ´s

Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Jippey

4.8
4 reviews
4 reviews
Professionaliteit
(4)
Prijs/kwaliteit
(4)
Aanrader?
(4)
hallo54
Door karen
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Och wat heb ik heerlijk samengewerkt met Melissa, net als ik ziet ze alles, is ze overal op voorbereid. is ze gefocused en relaxed, creatief en gezellig.

Misbruik rapporteren
riafenneman
Door Ria
5
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Wat een fantastische dame is dit. Zij weet precies vast te leggen wat essentieel is. Een sprankelende dame die  tijdens een fotoshoot een diepe indruk op mij heeft gemaakt . Een aanrader voor iedereen. 

Misbruik rapporteren
martijn_zwebe
Door Tijn
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn heeel tevreden over de film die Melissa van Jippey heeft gemaakt voor ons huwelijk. Een goed staaltje professionaliteit in combinatie met een warme persoonlijkheid! Dat is Melissa! Het eindproduct mag er dan ook zeker wezen. Onze dag precies op de manier waarop wij dat graag wilden (incl passende muziek, de juiste sfeer en details) in beeld gebracht. Een heel waardevol document voor later. We twijfelden of we wel een film wilden en foto’s niet voldoende waren, maar als we geweten hadden dat de film zo mooi zou zijn....Zowel tijdens onze bruiloft als de voorbereidende gesprekken was Melissa ontzettend professioneel en flexibel. Daarnaast is het echte een goede prijs/kwaliteitverhouding en kun je met Melissa overal het gesprek over aangaan. Kortom, twijfel niet langer!!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact