Jitske Seckel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jitske Seckel

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jullie mooie bruiloft voor altijd vastgelegd

Yes! Jullie gaan binnenkort trouwen. De dag waar je weken, maanden of misschien wel jaren naar toe hebt geleefd. Een dag waarvan je elke herinnering vast wilt houden.

Ik ben met alle liefde jullie trouwfotograaf zodat jullie de sfeer, de momenten, de lach en de traan opnieuw kunnen beleven wanneer jullie de foto’s bekijken. Tijdens jullie bruiloft weet ik de spontane momenten vast te leggen. Ik houd niet van geforceerde foto’s,  jullie liefde laat een foto tot leven komen. 

Tijdloze, spontane en moderne trouwfotografie

Jaarlijks mag ik veel bruiloften vastleggen. Ik ga met ontzettend veel enthousiasme en energie naar elke bruiloft toe. Ik houd niet van geforceerde foto’s of een gespannen glimlach. Ik houd van spontane foto’s met echte emoties. Tijdens jullie bruiloft weet ik mijzelf onzichtbaar te maken. Je zal op de dag zelf niet veel last van mij hebben ik loop overal zo onopvallend mogelijk rond om de mooiste momenten vast te leggen. Je kan het je misschien nog niet voorstellen maar aan het eind van de dag heb je niet meer door dat ik en mijn camera’s er zijn. Door mijn romantische, warme maar natuurlijke stijl zijn jullie foto’s modern en tijdloos. FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Welke van de belangrijkste diensten brengt u per evenement in rekening?
Fotografie
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie

Meningen over Jitske Seckel

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 7609PT

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact