Alle bruidstaarten van Joey Mercuur Pâtisserie zijn gemaakt met oog voor detail. Uiteraard kunnen zij in overleg met u worden samengesteld, want er zijn vele mogelijkheden als het gaat om omvang, uitstraling en smaak.
Over het algemeen gebruiken wij als vulling een luchtige crème tussen drie laagjes biscuit met verse frambozen en bitterkoekjes. De biscuit is besprenkeld met marasquin suikersiroop, die al jarenlang zeer populair is. Als u de bruidstaart wilt serveren als dessert, kunt u ook kiezen uit onderstaande frisse en meer luchtige vullingen.
U moet er wel rekening mee houden dat voor het snijden van een taart met een zachte vulling een vaardige hand is vereist.
De uitstraling en samenstelling van een bruidstaart kan dus grotendeels naar uw wensen bepaald worden; alle decoraties, zoals bloemen en dergelijke, worden in onze patisserie met de hand vervaardigd. Volgens de traditie worden de basiskleur van de taart en de kleur van de decoratiebloemen afgestemd op de kleuren van de trouwkaart, de bruidsjurk en het bruidsboeket.