Jolien spreekt met Liefde

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Jolien spreekt met Liefde

Ga naar het gesprek Meer Informatie
  • Prijs vanaf: 1.150 €
  • Bedrijfskenmerk: Luisteren, beleven, voelen....

Yes, jullie gaan trouwen!


Jullie trouwceremonie is wat mij betreft hét hart van jullie trouwdag.
Meestal is dit ook het meest persoonlijke onderdeel van de dag. Tijdens de ceremonie wil ik jullie laten tintelen, raken met liefdevolle zinnen en jullie liefde delen met jullie en jullie allerliefsten. Dan moet het dus bruisen en spetteren!
Ik wil jullie en jullie dierbaren verrassen en verwonderen met een verhaal wat schittert en fonkelt.
Die je voelt als vlinders in je buik en als ochtenddauw op je wangen. Zien jullie dit wel zitten? Dan plan ik met plezier een kennismakingsgesprek met jullie!
Ik wil met jullie herinneringen ophalen, jullie liefde voor elkaar verwoorden en met liefde spreken!Ik wil jullie en jullie allerliefsten verrassen,verwonderen en raken met lieve woorden.
Om jullie ceremonie echt persoonlijk te maken ga ik graag samen met jullie op zoek naar jullie unieke verhalen, gekke of bijzondere gebeurtenissen en mooie herinneringen. Die dingen die jullie liefde voor elkaar zo belangrijk maakt.
Tijdens de ceremonie deel ik jullie liefdesverhaal, worden er lieve dingen gezegd, maar ook mooie momenten gedeeld en gekoesterd. We vieren de liefde!

Wat als jullie iets meer willen weten?

Geen probleem! Ik nodig jullie met plezier uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd hoe jullie je grote dag willen invullen. Wanneer trouwen jullie? Welke prachtige locatie hebben jullie uitgezocht? En natuurlijk vertel ik jullie met liefde alles over mijn werkzaamheden en wat je van mij kunt verwachten.
Mochten jullie uiteindelijk JA zeggen tegen mij als jullie trouwambtenaar/ceremoniespreker.
Joepie! (Ik doe ondertussen even een vreugdedansje). Dan geef ik zielsgraag vorm aan jullie trouwceremonie.
Om jullie liefdesverhaal zo goed mogelijk te kunnen vertellen en precies te kunnen omschrijven waarom jullie liefde voor elkaar zo belangrijk is wil ik het liefst ALLES van jullie weten. We zullen dan ook een aantal gesprekken voeren met jullie en eventueel met jullie allerliefsten. Zo kan er een nog beter beeld geschetst worden van jullie. En meestal is deze informatie TE leuk om niet te delen!

Als jullie willen tintelen van liefde, geraakt willen worden door liefdevolle zinnen, liefde willen delen en samen prachtige momenten willen koesteren dan kom ik graag met jullie in contact!

Om alvast een beetje kennis te maken:

Wie ben ik: Jolien, moeder van een zoon en dochter, happily married, enthousiast, creatief, vrolijk, geen ochtendmens, koffieleut, viert mijlpaaltjes en bijzondere momentjes het liefst met een glaasje wijn, smulpaapje, sucker for love, dierenvriend, regeltante, optimist, trouwambtenaar, ceremoniespreker, vangt liefdesverhalen en strooit graag met lieve woordjes.

FAQ´s

Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1.150 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Luisteren, beleven, voelen....
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
De aanbetalingsfactuur bedraagt 25% van de totale factuur (excl. reiskosten). Zodra dit bedrag betaald is staat de datum/tijd vast en kan niemand daar meer aankomen. De aanbetaling is omdat ik vanaf dat moment ook andere mensen af zal zeggen. Daarnaast ga ik direct aan de slag voor het bruidspaar. De overige 75% (+ evt. andere vergoeding) moet uiterlijk de dag voor de trouwdatum betaald zijn.
Wat voor soort ceremonies begeleidt u?
Vrije ceremonie
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2021

Meningen over Jolien spreekt met Liefde

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 9321 TA

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact