Jose Donatz Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jose Donatz Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 750 €

Fotograferen heeft al heel lang mijn grote belangstelling. Doordat de fotocamera in mijn directe omgeving aanwezig was, ben ik al vroeg begonnen met het zelf fotograferen: eerst de gebruikelijke vakantiefoto’s, daarna steeds meer foto’s van mensen en landschappen.

Toen al was fotograferen voor mij meer dan alleen vastleggen van hetgeen ik zag. De basis voor elke foto is namelijk een verhaal en dat verhaal wil ik met mijn foto’s vertellen. Bij het zien van een foto heeft de kijker zijn eigen verhaal waardoor een foto voor iedereen een eigen unieke waarde kan hebben.

Het maken van vakantiefoto’s en foto’s van mensen en landschappen is in eerste instantie uitgegroeid tot een hobby waarin ik mijn passie voor kijken en luisteren kan combineren met een dosis creativiteit. Deze combinatie geeft mij niet alleen persoonlijk veel energie, ik kreeg ook veel complimenten voor wat ik deed. Ik denk dat het maken van spontane en ongedwongen foto’s een van mijn sterke kanten is.

Dit alles bij elkaar heeft er in 2016 toe geleid, dat mijn hobby uitgegroeid is tot serieus werk. Om de creativiteit te koppelen aan (technische) kennis heb ik specifieke workshops en opleidingen gevolgd. Zo heb ik de basiscursus Fotografie van de SKVR gevolgd en volg ik op dit moment de vakopleiding Fotografie in Dordrecht. Daarnaast deed ik o.a. de workshops: “Macrofotografie”, “Flitsen”, en “Lightroom”.

Typerend voor mijn aanpak van opdrachten is een gesprek vooraf waarin het luisteren naar en bevragen van de opdrachtgever moet leiden tot een basis van vertrouwen. Van daaruit breng ik de mensen of objecten in beeld net zolang tot ik tevreden ben met het resultaat.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
750 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Traditioneel
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Overmaken op mijn rekening of contant Bij boeking vraag ik een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag Factuur na de bruiloft binnen 14 dagen betalen
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Jose Donatz Fotografie

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2861

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact