Home Foto en Video Foto en Video Setúbal Foto en Video Charneca da Caparica

More than love

  • Prijs vanaf: 1.700 €
  • Bedrijfskenmerk: Paixão pelo que fazemos
  • Website
vertalen

Het draait allemaal om ... je dromen...

We geloven graag dat we "jagers" zijn. Sensatiejagers, momentjagers, verhalenjagers, inspiraties en dromen...

Onze passie geeft ons de mogelijkheid om eeuwig te worden, momenten die nooit zullen worden herhaald ... kleine kaders, kleine afbeeldingen die ons zoveel van je geven maar die ook erg geladen met ons zijn ...

We plaatsen in elk beeld de gepassioneerde manier waarop we het leven zien en leven. We houden ervan om in de tijd te bestendigen wat alleen het geheugen zich herinnert. Fotografie en cinema gaan veel verder dan een beroep, het is een passie die elk moment in ons leeft en we zijn erg dankbaar om deel uit te maken van zulke sterke verhalen. We zijn constant op zoek naar het detail, de glimlach, de look, de touch... dit is de enige manier waarop we van elke plaat jouw essentie kunnen maken.

Wij zijn José Teixeira en Catarina Gonçalves en samen zijn we jagers van verhalen en dromen...

We geloven graag dat we "jagers" zijn. Jagers van emoties, jagers van momenten, jagers van verhalen, inspiraties en dromen ... Onze passie geeft ons de mogelijkheid om eeuwige momenten te maken, die nooit zullen worden herhaald ... kleine kaders, kleine beelden die ons zoveel van je geven maar die ook gevuld zijn met ons…

We plaatsen op elk beeld de gepassioneerde manier waarop we ons het leven voorstellen en leven. We houden ervan om in de tijd te bestendigen wat alleen door het geheugen wordt geregistreerd.

Foto en film zijn veel meer dan een beroep, het is een passie die elk moment in ons leeft en we zijn erg dankbaar dat we aan zulke sterke verhalen kunnen deelnemen. We zoeken voortdurend naar het detail, de glimlach, de look, de aanraking … alleen zo zorgen we ervoor dat elke registratie jouw essentie bevat.

Wij zijn José Teixeira en Catarina Gonçalves en samen zijn we jagers van verhalen en dromen...

Bezoeker, laat een review achter over More than love en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over More than love

5.0 12 reviews
Door Lília
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik volgde het werk van Catarina en José al een tijdje in sociale netwerken voordat we trouwden en de gedachte was altijd: "op een dag als ik trouw, wil ik dat ze de herinneringen aan wat een van de gelukkigste dagen van ons leven zullen zijn, eeuwig maken" en zo was het .. !! We hebben nergens spijt van, ik zeg vaak dat er niets bij toeval gebeurt en ze zijn ook onze kant op gekomen, ik geloof ook dat het niet toevallig was ... van de genegenheid, het vertrouwen en de bereidheid om te helpen aangetoond vanaf de eerste ontmoeting tot het gemak waarmee ze ons tijdens de datingsessie hebben geplaatst, alle follow-up en zorgen tot de grote dag kwam en het eindresultaat van de foto's, dat ... ons heeft verlaten en nog steeds velen, tranen in de ogen van zoveel mensen achterlaat vol dat het hart raakt elke keer als je de herinneringen ziet aan wat altijd dag zal zijn !!

Blijf alstublieft "jagers" van verhalen, dromen en emoties ... !! ;)

En van onze kant hartelijk dank voor alles !! ;)

Lília en Ricardo

Misbruik rapporteren
Door Diana
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

Super professioneel en attent op onze verzoeken, adviseer ik;)

Misbruik rapporteren
Door Inês
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Onze dag zou niet hetzelfde zijn geweest zonder Catherine en Joseph, ze maakten alles veel, maar veel meer fantastisch. Allereerst redde de datum was geweldig. We schaamden ons heel erg, maar Catherine en Joseph lieten ons op hun gemak. Het resultaat was door ons opgeschept en becommentarieerd door al onze vrienden, die er dol op waren. De dating sessie was ongelofelijk en Catherine en Jose hadden zoveel, maar zoveel geduld met ons. Het resultaat was prachtig, niet alleen op de foto's, maar ook in relatie tot de video. Op de dag van de bruiloft gingen José en Catherine uit elkaar: Catherine was de hele tijd bij me en Jose met mijn man. En om deze reden, in combinatie met de kwaliteit van werk en toewijding, zijn fantastische foto's uitgekomen, waarin ze de bewegingen van iedereen vastleggen, zonder dat iemand het merkt. Het is onmogelijk om de 200 foto's te kiezen die we het leukst vinden, we vinden ze allemaal leuk! De video's en de foto's ademen liefde en genegenheid, niet alleen aan onze kant, maar ook aan de zijde van Catarina en José en de rest van het team die alles wat ze hebben duidelijk in het werk stoppen dat ze doen. Het is onmogelijk voor ons om te beschrijven hoezeer we genoten hebben van het hebben van jou in ons huwelijk. Dank u uit de grond van mijn hart. JE BENT FANTASTISCH!

Inês en Rui <3

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video, Anders
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
23:30
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Sob consutla
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2012
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Somos uma equipa de 8 elementos formados pela It's all about. Não subcontratamos freelancers. Todo o registo é feito pela equipa It's all about
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Nas épocas consideradas altas pode chegar até um máximo de 6 meses
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1700
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Paixão pelo que fazemos

Adres

Stad:
Stad: