Home Foto en Video Foto en Video Antioquia Foto en Video Medellín
Home Foto en Video Foto en Video Antioquia Foto en Video Medellín
vertalen

Gratis, authentiek, echt, vet, openhartig. Een vrouw die leeft temidden van vrijheid die haar in staat stelt te handelen en in geweten te kiezen. Zij is Juliana Franco.
Juliana, had altijd een speciale waardering voor artistieke manifestaties, voor creatie, voor ontwerp. Fotografie werd echter zijn belangrijkste hobby bij het beschouwen van het beeld als een krachtig hulpmiddel waarmee een verhaal kan worden verteld. Vanaf daar begon hij te verkennen met digitale bewerking en retouchering, totdat hij zijn eigen stempel produceerde dat hem op dit moment identificeert.
Hierin genereren de aard en kleuren van de herfst elementen van een magisch realisme dat charmeert, verleidt en verbaast.
Elk van zijn fotografische stukken vangt emoties, gevoelens en momenten vol betekenis. Daarom is ze, wanneer ze aan een project is gekoppeld, ook verbonden met het verhaal van de personages door wie ze zal worden verteld.

Het genereert een sympathieke en hechte sfeer, luistert naar hun wensen en stelt een fase voor waarin ze zich op hun gemak voelen om hun eigen stijl te tonen, te stromen met spontaniteit en er net zo natuurlijk uit te zien als de omgeving die hen omringt.

Vertaald naar de taal van de ziel, door Luminosa!

FAQ´s

Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
6 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Lo ideal es fijar la fecha con el 60% y el 40% se cancelaría a la entrega digital. Después de cancelar el anticipo mi equipo de trabajo y yo reservaremos la fecha acordada y no haremos ninguna otra reservación para que todo en tu día salga perfecto.
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Bezoeker, laat een review achter over Juliana Franco Photo en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Juliana Franco Photo

4.9
6 reviews
6 reviews
Professionaliteit
(6)
Prijs/kwaliteit
(6)
Aanrader?
(6)
ximeznia
Door Maria Ximena
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Juli was onze pre-bruiloft en trouwfotograaf; haar werk is gewoonweg spectaculair, het toont de liefde en passie in wat ze doet met een spectaculair resultaat, mijn man en ik zijn blij met de resultaten die ik haar duizendmaal aan een gesloten oog zou aanbevelen.

Misbruik rapporteren
ucarlosgz
Door Carlos Alberto
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Juliana en haar team hebben een zeer professionele job gedaan, zeer op de hoogte dat alle speciale momenten werden vastgelegd.

Je kunt te veel zien aan de kwaliteit van het werk dat ze uitvoeren en de unieke stijl die ze hebben, we zijn te blij omdat het werk meer is dan we hadden verwacht.

We hopen door te gaan met die professionaliteit en unieke stijl die veel successen hebben

Misbruik rapporteren
dianaaguacate
Door diana
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Juliana was de fotograaf van onze bruiloft. Hij is een super professionele, punctuele persoon en ik hou van zijn creativiteit. De kwaliteit van hun werk is uniek. Bedankt dat je onze dag nog specialer hebt gemaakt en dat onze herinneringen op zo'n magische en prachtige manier worden vastgelegd.

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier