Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Quintana Roo - Riviera Maya Feest- en Trouwlocaties Cancún

Hotel JW Marriott - Cancún

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Quintana Roo - Riviera Maya Feest- en Trouwlocaties Cancún

Hotel JW Marriott - Cancún

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Een uitzonderlijk resort met een spectaculair uitzicht op de Caribische Zee, waar luxe in elk detail te vinden is, is de perfecte omgeving voor uw volgende evenement.

JW MARRIOTT RESORT EN SPA CANCUN

Ontdek het paradijs bij JW Marriott Cancun Resort & Spa, een legendarische bestemming die de meest verfijnde reizigers aantrekt en unieke ervaringen biedt voor zowel vakantiegangers als zakenreizigers in de Mexicaanse Caribische regio met een uitzonderlijke kwaliteit van de dienstverlening.

Een spectaculaire locatie met uitzicht op de zee in het hart van de hotelzone, met uitzicht op het Caribisch gebied. Slechts 15 minuten van de internationale luchthaven van Cancun en 5 minuten van de beste winkelstraten.

448 Kamers, waaronder 74 suites, hebben allemaal een balkon en uitzicht op zee. Tien verschillende specialiteiten van restaurants en bars tussen JW Marriott en CasaMagna (hotel van hetzelfde pand dat is verbonden via een overdekte brug).

Meer dan 2000 vierkante meter flexibele vergaderruimte, met 12 vergaderzalen. Het heeft een specifiek gebied voor de ontvangst van groepen. Prachtige buitenruimtes voor allerlei soorten cocktails, recepties en themafeesten op het strand en nog veel meer, met een spectaculair Caribisch landschap en authentieke Mexicaanse charme in de Marriott-hotels, wij zorgen voor de planning van uw evenement met verfijning en elegantie, observeren elk laatste detail , wij bieden het hoogste niveau van kwaliteit en service die uw evenement tot een onvergetelijk moment zullen maken.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Accomodatie voor gasten, Uitzicht op de zee, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Geen exlusief gebruik, kunnen meerdere evenementen op dezelfde d
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
6:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Efectivo, Tarjeta de crédito

Meningen over Hotel JW Marriott - Cancún

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
eespn
Door Eder Esau
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Ik woonde een bruiloft bij en het was fantastisch en elegant, heel vriendelijk, behulpzaam en respectvol. ️ Ik denk dat ik hier ga trouwen. 🤭

Misbruik rapporteren
nancyalvarez89
Door Nancy
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Van de meest elegante plekken die ik ken. Naast de prachtige uitzichten, is de luxe en elegantie waarmee ze werken afkomstig van de Hotels met de beste services voor de klant, aangezien u de reservering maakt tot na de bruiloft.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 77500

Blvd. Kukulcán, Km. 14.5, Zona Hotelera

 

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact