7

Omschrijving

WAAR HET NÚ DE HISTORIE TOT LEVEN WEKT

Een van de oudste kastelen van ons land is tevens ook het modernste. Kasteel De Keverberg is in 2015 in een nieuw jasje gestoken. En nu is het met haar ligging aan de Maas een unieke vergaderlocatie, trouwlocatie en feestlocatie. Op de grens van Noord- en Midden-Limburg is het ook een perfect onderdeel van een dagje uit vol historie, avontuur en architectuur. Natuurlijk bent u ook welkom voor een heerlijke kop koffie of een lekker speciaalbiertje.

De oorsprong ligt in het jaar 950 toen de tolrechten aan de Graven van Kessel werden toegekend. Om deze rechten kracht bij te zetten bouwden ze een grote stenen toren. Rond het jaar 1250 werd deze half afgebroken en bedolven onder het zand van de huidige kunstmatige heuvel, ook wel motte genaamd. Deze toren is bij de herbouw in 2015 weer deels zichtbaar gemaakt en kunt u in de kelders van het kasteel bewonderen. Hierdoor staan er in feite twee kastelen boven op elkaar.....hoe uniek kan iets zijn?

Laat u ook verrassen door het wonderlijke verhaal van de laatste adellijke bewoner, Baron Frits van Keverberg. Hoe hij verdween en na 150 jaar weer werd teruggevonden......

Details

 • via externe cateraar
 • Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?

  Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op natuur, Cultureel Belang, Toegang Mindervaliden
 • Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?

  350 gasten
 • Wat is de minimale prijs (per persoon) voor bruiloft catering?

  via externe cateraar
 • Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?

  In de natuur

Reviews (10)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 10 meningen
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Jullie horen het vást wel vaker... onze gasten waren enorm enthousiast en lovend over de locatie. Het was erg mooi ingereicht, sfeervol verlicht en versierd. De medewerkers wraren ook erg attent en hartelijk, mede daarom is het een fantastische dag geworden die ons altijd bij zal blijven.
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Wij hebben een geweldig mooie bruiloft mogen beleven! De mensen van de Keverberg zijn zeer vriendelijk, gastvrij en vakbekwaam.
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Deze locatie is top! Het personeel is uiterst vriendelijk en kunnen ook nog eens tegen een grapje. In overleg is er veel mogelijk en het contact is super.
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Afgelopen september hebben wij onze bruiloft in kasteel de Keverberg gehouden. We hadden een geweldige dag op een prachtige locatie. Wij bevelen iedereen aan om hier hun bruiloft te vieren.
Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
De sfeer bij de Keverberg is prachtig. We hadden goed contact met Francien en konden al onze wensen doorgeven - niets was te gek. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij, als bruidspaar, maar ook onze gasten zorgeloos konden genieten de hele dag. Het personeel is vriendelijk en gastvrij, er is een goede sfeer en de aankleding is prachtig - de dag was heel compleet!
Misbruik rapporteren

Laatste vermeldingen in magazine

Foto: Dzidra Fotografie
Trouwen in Limburg: alles wat je moet weten!
Foto: Kasteel de Keverberg
Trouwen in Limburg? Bekijk hier de meest sprookjesachtige trouwlocaties!

Adres van Kasteel de Keverberg in Limburg:

Kasteelhof 4 5595 Kessel
 • #Buitenplaats