Kike Pion & Kathe Ducatt photography and film-videografía

  • Prijs vanaf: 2.000.000 €

Kike en Kate zijn verloofd en houden ervan al hun liefde over te dragen aan de getrouwde stellen waar ze werken met de mooiste foto's en video's.

"We proberen een uniek familiestuk te creëren dat door de tijd heen gaat als een van de meest memorabele herinneringen van onze klanten, dit op natuurlijke en spontane wijze te bereiken zonder het verloop van de dag te veranderen of te manipuleren, en zo de ware essentie van onze klanten te vangen ."

Op deze manier leggen ze hun werkwijze uit, waarbij natuurlijkheid en professionaliteit in een perfecte combinatie worden gecombineerd, zodat u kunt ontspannen met de gemoedsrust dat uw beste herinneringen in goede handen zijn.

Bezoeker, laat een review achter over Kike Pion & Kathe Ducatt photography and film-videografía en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Kike Pion & Kathe Ducatt photography and film-videografía

4.9 2 reviews
Door Nadia
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
De beste !!!! Bedankt, bedankt!
Misbruik rapporteren
Door Giselle
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Kike & Kathe (Spaans)

Ze waren de sleutel om het belangrijkste moment van ons leven te vereeuwigen, hun professionaliteit is uniek! Bovendien is het talent dat ze hebben geweldig. We wisten dat het niet gemakkelijk was om een "moment" een "gevoel" vast te leggen, maar Kike en Katherlo deden het met alle natuurlijkheden van de wereld, zozeer zelfs dat toen we het eindresultaat zagen, we niet konden geloven wat we zagen. De dag van je bruiloft draait alles om die momenten, want als de tijd verstrijkt en je die herinnering ziet, wil je je weer die dag voelen en geloof ons dat ze dat zullen doen!

Hun werk is een kunst en omdat ze zo'n goddelijk koppel zijn, kunnen ze de connectie tussen het paar begrijpen en het vangen! We hebben niets dan woorden van dank aan de architecten van onze dierbaarste herinnering! RECOMENDADISIMOS

 

Kike & Kathe (Engels)

Ze waren de sleutel om de belangrijkste dag van ons leven te vereeuwigen, hun professionaliteit is uniek! Bovendien zijn ze buitengewoon getalenteerd. We wisten dat het niet gemakkelijk was om "Moment" te "vangen", maar Kike en Kathe deden het zo natuurlijk dat toen we het eindresultaat zagen, we onze ogen niet konden geloven !! Op je trouwdag rolt alles rond die momenten, wanneer je voorbij komt en je teruggaat en naar die herinneringen kijkt, wil je voelen wat je die dag voelde en ons vertrouwen ... dat zal je wel.

Hun werk is kunst en ze zijn zo'n mooi stel dat ze de relatie tussen de bruid en de bruidegom zien en begrijpen en vooral het vastleggen. We hebben niets dankbaar aan de architecten van onze meest waardevolle herinnering. SUPER AANBEVELING!

PS: plus het feit dat ze Engels spreken maakt het een super pluspunt bij het trouwen met een niet-spaans spreker! (TOEGEVOEGDE WAARDE)

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
2000000

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Foto en Video
  • Luxueus
  • Fotografie
  • Video
  • Spontane Fotojournalistiek