Home Foto en Video Foto en Video Bolívar Foto en Video Cartagena

Kike Pion & Kathe Ducatt photography and film-videografía

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Foto en Video Foto en Video Bolívar Foto en Video Cartagena

Kike Pion & Kathe Ducatt photography and film-videografía

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
vertalen

Kike en Kate zijn verloofd en houden ervan al hun liefde over te dragen aan de getrouwde stellen waar ze werken met de mooiste foto's en video's.

"We proberen een uniek familiestuk te creëren dat door de tijd heen gaat als een van de meest memorabele herinneringen van onze klanten, dit op natuurlijke en spontane wijze te bereiken zonder het verloop van de dag te veranderen of te manipuleren, en zo de ware essentie van onze klanten te vangen ."

Op deze manier leggen ze hun werkwijze uit, waarbij natuurlijkheid en professionaliteit in een perfecte combinatie worden gecombineerd, zodat u kunt ontspannen met de gemoedsrust dat uw beste herinneringen in goede handen zijn.

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
$ 2'000.000
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Spontane Fotojournalistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
Meer dan 6 maanden
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus

Meningen over Kike Pion & Kathe Ducatt photography and film-videografía

4.7
2 reviews
2 reviews
Professionaliteit
(2)
Prijs/kwaliteit
(2)
Aanrader?
(2)
nadia_7990
Door Nadia
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen
De beste !!!! Bedankt, bedankt!
Misbruik rapporteren
gpertuz36
Door Giselle
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft
vertalen

Kike & Kathe (Spaans)

Ze waren de sleutel om het belangrijkste moment van ons leven te vereeuwigen, hun professionaliteit is uniek! Bovendien is het talent dat ze hebben geweldig. We wisten dat het niet gemakkelijk was om een "moment" een "gevoel" vast te leggen, maar Kike en Katherlo deden het met alle natuurlijkheden van de wereld, zozeer zelfs dat toen we het eindresultaat zagen, we niet konden geloven wat we zagen. De dag van je bruiloft draait alles om die momenten, want als de tijd verstrijkt en je die herinnering ziet, wil je je weer die dag voelen en geloof ons dat ze dat zullen doen!

Hun werk is een kunst en omdat ze zo'n goddelijk koppel zijn, kunnen ze de connectie tussen het paar begrijpen en het vangen! We hebben niets dan woorden van dank aan de architecten van onze dierbaarste herinnering! RECOMENDADISIMOS

 

Kike & Kathe (Engels)

Ze waren de sleutel om de belangrijkste dag van ons leven te vereeuwigen, hun professionaliteit is uniek! Bovendien zijn ze buitengewoon getalenteerd. We wisten dat het niet gemakkelijk was om "Moment" te "vangen", maar Kike en Kathe deden het zo natuurlijk dat toen we het eindresultaat zagen, we onze ogen niet konden geloven !! Op je trouwdag rolt alles rond die momenten, wanneer je voorbij komt en je teruggaat en naar die herinneringen kijkt, wil je voelen wat je die dag voelde en ons vertrouwen ... dat zal je wel.

Hun werk is kunst en ze zijn zo'n mooi stel dat ze de relatie tussen de bruid en de bruidegom zien en begrijpen en vooral het vastleggen. We hebben niets dankbaar aan de architecten van onze meest waardevolle herinnering. SUPER AANBEVELING!

PS: plus het feit dat ze Engels spreken maakt het een super pluspunt bij het trouwen met een niet-spaans spreker! (TOEGEVOEGDE WAARDE)

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact