Kimagestyle

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Kimagestyle

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Kimagestyle verzorgt bruidsmake-up aan huis op je trouwdag!

We kijken samen naar je wensen voor je bruidsmake-up voor jou als bruid; wil je naturel of juist iets gewaagder? Ook laat Kimagestyle zien hoe de bruidsmake-up goed kan blijven zitten met speciale producten, zodat je de hele dag kan stralen! 

Allereerst kijken we in de studio in Utrecht naar de bruidsmake-up in Utrecht die je zou wensen voor je bruiloft. Na dit advies kun je beslissen of bruidsmake-up, die aan huis verzorgd kan worden, wat voor jou is. 

Na het advies kun je eventueel een make-up voor de bruid aanschaffen om op de dag zelf de bruidsmake-up op en top verzorgd te houden.

Wil jij een afspraak maken voor een bruidsmake-up voor je bruiloft? Een bruidsmake-up aan huis op jouw grote dag?

Wil je er op de mooiste dag van je leven stralend uitzien?

  • De hele dag geen zorgen hebben over je bruidsmake-up?
  • Prachtig op foto’s staan?
  • Bruidsmake-up aan huis en eventueel ook een bruidskapsel dat aan huis verzorgd kan worden?

FAQ´s

Welke diensten biedt u aan?
Bruid haarstyling, Bruidsmake-up
Werkt u ook aan huis?
Ik kom ook aan huis

Meningen over Kimagestyle

4.9
7 reviews
7 reviews
Professionaliteit
(7)
Prijs/kwaliteit
(7)
Aanrader?
(7)
areli2
Door Areli
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Super professional, I really love the make up and the products!!! thank you!!!!!

Misbruik rapporteren
annawilson
Door Anna
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Toen ik mijn bruidsmake-up moest regelen was het vanzelfsprekend dat ik Kim hiervoor zou vragen. Ik ken Kim vanaf mijn 16e en zij weet precies wat ik wel en niet mooi vind. Ik was dan ook echt blij dat ze ja zei! We hadden afgesproken voor een proefsessie in haar studio in Utrecht. Ik was net bevallen en de kleine moest mee, maar dit was absoluut geen probleem. Kim nam alle tijd voor de proefsessie, en doordat zij goed luisterde naar wat ik wel en niet wilde was de make-up precies hoe ik dit wilde. Omdat ik zelf niet veel make-up draag, gingen we voor een natuurlijke look die perfect bij mijn jurk en haar paste. Voor de avond zouden we de make-up iets aanpassen zodat we een echte feestlook hadden gecreëerd.  Op de dag zelf kwam Kim ruim van te voren naar de locatie. Hierdoor hadden we alle tijd om de make-up te doen, iets wat ik erg prettig vond zodat ik niet hoefde te stressen. Kim was erg ontspannen en we hebben veel gelachen waardoor ik ook niet nerveus was. Mijn man was ook helemaal overdonderd toen hij mij zag. Omdat Kim ook een daggast was op mijn bruiloft had ik de mazzel dat zij mijn make-up gedurende de dag kon bijwerken. Best een luxe. Voor de feestavond werd mijn make-up nog bijgewerkt en wat extra aangezet voor een bijzondere feestlook. Omdat Kim een vriendin is vond ik het ook wel spannend. Stel dat ik niet tevreden zou zijn over de look, zou ik het haar dan wel durven te vertellen? Echter doordat Kim zich zeer professioneel opstelde was het heel makkelijk communiceren. Dit gaf ze ook zeer duidelijk aan, als ze aan het werk was. Kim luistert goed naar je ideeën en wensen, en probeert deze door te voeren op haar eigen manier. Daarnaast stelt ze je op je gemak en zorgt ze ervoor dat je ook helemaal tevreden bent. Ze is enthousiast, werkt met veel p***e en ze weet waar ze het over heeft. Ze laat je als bruid echt speciaal voelen op jouw dag! Bedankt lieve Kim! Onze dag was echt perfect en mede dankzij jou was mijn look ook precies zoals ik deze had voorgesteld :)

Misbruik rapporteren
chantal&jos
Door Chantal
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Afgelopen woensdag was DE dag. Kim heeft mijn bruidsmake-up verzorgt. Smokey eyes bij een pittige zwarte jurk! Bij de proefsessie waren we er al snel uit en Kim begrijpt gelijk wat je bedoelt! Aardig, professioneel geduldig en superlief voor de stuiterende bruidkids en het aanstaande ook wat stuiterende koppel. Make-up is de hele dag prachtig gebleven! Top! Dank je wel!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact