KittyZingt

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

KittyZingt

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Jullie bruiloft is hélemaal jullie dag. De liefde voor elkaar en álles waarom jullie bij elkaar horen wordt op deze speciale dag bekroond met het JA-woord! En, als er iets is wat deze liefdevolle sfeer kan creëren, dan is het wel livemuziek. Ik laat jullie wegdromen of juist stilstaan bij dat éne liedje wat voor jullie samen zo speciaal is door dit voor jullie live ten gehore te brengen. Zo wordt jullie trouwceremonie onvergetelijk en persoonlijker dan ooit.

Muziek is ontzettend persoonlijk, dus samen bekijken we jullie voorkeur en wat deze liedjes voor jullie betekenen. Ik geef jullie tips en ideeën en samen bepalen we wanneer welk liedje het mooiste past. Zo weten jullie zeker dat alles perfect is afgestemd op jullie trouwdag!

Mijn naam is Kitty Becker. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen. Op mijn 26e verliet ik deze prachtige stad voor de liefde en verhuisde ik naar Weert. Hier woon ik met veel plezier samen met mijn vriend en onze kindjes. Van jongs af aan zing ik al. Meestal de hele dag, al dan niet onbewust, maar mijn stem was altijd wel ergens te horen. Na het zingen in verschillende coverbands en huwelijksceremonies besloot ik mijn hart te volgen en me volledig te richten op het muzikaal begeleiden van ceremonies en kleine settings. Dit is wat ik het allerliefste doe en het maakt me dus élke keer weer super gelukkig! De juiste muziek op het juiste moment raakt en ontroerd je, en dit is exact waar ik samen met jullie voor ga.

Ik zing zowel onder begeleiding van een bandopname maar ook als acoustisch duo onder begeleiding van een gitarist of pianist. Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bankoverschrijving na ontvangst van factuur of contante betaling.
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Meningen over KittyZingt

4.9
11 reviews
11 reviews
Professionaliteit
(11)
Prijs/kwaliteit
(11)
Aanrader?
(11)
celinademonte
Door Lina
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Een integere, gevoelige en afgestemde Kitty bracht op de bruiloft van mijn nicht een aantal prachtige nummers! Niet alleen is het kwalitatief een goede performance.. haar intieme en integere uitstraling zorgt voor een ware connectie met het bruidspaar en het publiek! Verwarmend... vol liefde! Een echte aanrader! 

Misbruik rapporteren
tonny1
Door Tonny
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Bester Kitty,

De profesionalieteit, uitstraling  en emotie, ondersteund door de kwaliteit en zuiverheid van je stem hebben mij, maar ook alle aanwezigen diep ontroerd, eenieder die een extra dimentie aan hun feest of gelegenheid wil geven kan ik adviseren met jou contact op te nemen.

Misbruik rapporteren
noortjeclement
Door Noortje
5
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Kitty heeft gezongen op de bruiloft van mijn broer. Ik heb meerdere keren gezegd hoe mooi ik dit vond. Ze weet heel veel emotie in haar stem te leggen, waardoor het lied je echt raakt. Het is al een emotioneel moment en dit geeft echt nog iets extra's! Ik vond het geweldig mooi! 

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 6004 VZ

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact