• Prijsklasse Midden
  • Website

Jullie bruiloft, júllie dag. Alles wat jullie gedeeld hebben samen wordt op díe speciale dag bekroond! Zelfverzekerd zeggen jullie die dag 'ja' tegen elkaar. De ceremonie vertelt jullie verhaal... en daar hoort jullie muziek bij. Muziek waar jullie samen herinneringen aan hebben.

 

De eerste zoen, jullie vakanties, liefdevolle momenten en herinneringen komen boven bij het horen van livemuziek. Ik laat jullie wegdromen bij dat éne liedje wat voor jullie zó speciaal is... Zoeken jullie díe muzikale omlijsting voor hét onvergetelijke moment van jullie bruiloft? Ik geef graag een gouden randje aan jullie ceremonie!

 

Samen bekijken we jullie voorkeur voor muziek, wat de nummers voor jullie betekenen en wanneer welk nummer gezongen zal worden. Ik neem jullie bij de hand en samen zorgen we voor een perfecte muziekkeuze. Ik ben zeer betrokken bij jullie als bruidspaar en streef naar de perfecte invulling voor jullie grote dag! Jullie hebben keuze uit een breed repertoire, maar zelf gekozen nummers zijn natuurlijk nog veel passender! Hier is álle ruimte voor.

 

Willen jullie na de ceremonie, bijvoorbeeld tijdens de toast, receptie of borrel, ook heerlijke live muziek op de achtergrond horen? Ook dit is mogelijk en doe ik heel graag voor jullie!

Voor info en contact: info@kittyzingt.nl of bel gerust even naar: 06 499 11 323 

Tot snel! 

Liefs, Kitty 

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 11 reviews
Door celinademonte
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Een integere, gevoelige en afgestemde Kitty bracht op de bruiloft van mijn nicht een aantal prachtige nummers! Niet alleen is het kwalitatief een goede performance.. haar intieme en integere uitstraling zorgt voor een ware connectie met het bruidspaar en het publiek! Verwarmend... vol liefde! Een echte aanrader! 

Misbruik rapporteren
Door tonny1
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Bester Kitty,

De profesionalieteit, uitstraling  en emotie, ondersteund door de kwaliteit en zuiverheid van je stem hebben mij, maar ook alle aanwezigen diep ontroerd, eenieder die een extra dimentie aan hun feest of gelegenheid wil geven kan ik adviseren met jou contact op te nemen.

Misbruik rapporteren
Door noortjeclement
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was

Kitty heeft gezongen op de bruiloft van mijn broer. Ik heb meerdere keren gezegd hoe mooi ik dit vond. Ze weet heel veel emotie in haar stem te leggen, waardoor het lied je echt raakt. Het is al een emotioneel moment en dit geeft echt nog iets extra's! Ik vond het geweldig mooi! 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Bankoverschrijving na ontvangst van factuur of contante betaling.
Welke diensten biedt u aan?
Ceremonie muziek, Receptie muziek
Wat voor muziekstijlen kunt verzorgen tijdens de bruiloft?
Klassiek, Chill out, Pop
Wat is het type muziek dat u aanbiedt?
Duet, Solist
Berekent u de kosten per uur of per evenement?
Per evenement
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn uw tarieven?
Live optreden is al mogelijk vanaf €399,00
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
KittyZingt is één en al passie en liefde voor muziek en zang!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2017

Adres

Stad: 6004 VZ