La Cita Eventos e Produções

  • Prijsklasse Midden

La Cita is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van sociale evenementen en bruiloften, dat zich toelegt op het produceren van unieke evenementen, het organiseren van elk detail met maximale professionaliteit, goede smaak en creativiteit, 100% personalisering van de dag van uw bruiloft.

Gelegen in Belo Horizonte , zijn diensten variëren van planning en advies, ceremoniële service, en zelfs het organiseren van bruiloften in het buitenland en in Brazilië. Elk detail van je geweldige dag in de handen van de beste professionals in de markt. Jij verdient deze luxe!

Bezoeker, laat een review achter over La Cita Eventos e Produções en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 23 reviews
Door gustavorezendegmk
Ik ken hen via mijn professionele netwerk

Zonder twijfel een super gekwalificeerd, bekwaam en betrouwbaar team! Aandachtig voor de kleinste details, zorg met genegenheid en persoonlijke service voor elk evenement! Bij alle tientallen evenementen die we hebben gehouden en het La Cita-team heeft gewerkt, hebben we nooit problemen gehad, alleen lof, waardoor ik deze professionals veilig aanduid! Het is altijd een plezier om met zulke goede servicemedewerkers samen te werken, en met zo'n goede relatie!

Misbruik rapporteren
Door kaycemendes
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Uitstekende professionals. De genegenheid en zorg voor de klant is opmerkelijk. La quotes, zonder twijfel, was mijn beste ervaring in deze pre-huwelijksperiode. Luiza is uiterst voorzichtig en slaagt erin om in elk detail rust en veiligheid over te brengen !!!!

Misbruik rapporteren
Door laurasimoes08
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Ik ben dol op het advies van La Cita bij het plannen van mijn bruiloft! Luiza is een zeer bekwame, serieuze en toegankelijke professional, altijd met goede wil en een boodschap verwijderd. Het was het eerste dat we huurden voor onze bruiloft en sindsdien heeft ze ons overal bij geholpen! We raden het zeker aan!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Variada. Da melhor forma para os noivos.
Werkt u exclusief samen met bepaalde leveranciers?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Oferecer as noivas um serviço exclusivo, personalizado, com dedicação e carinho.

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Weddingplanners
  • Midden