Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Drôme (26) Feest- en Trouwlocaties Épinouze

Commanderie de Lachal

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Drôme (26) Feest- en Trouwlocaties Épinouze

Commanderie de Lachal

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Catering prijs 10 €
  • Capaciteit (zittend): 10-130
  • Capaciteit (staand): 10-300
vertalen

Op 45 minuten van Lyon , Grenoble en Valence , in het midden van een park van meer dan een hectare, verwelkomt het Commando van Lachal daterend uit de twaalfde eeuw, het voormalige Commandery of Knights Hospital met kapel, voor uw huwelijksreceptie.

In een rustige omgeving , met een prachtig uitzicht op de Valloire , biedt de Commanderie de Lachal plaats aan maximaal 130 van uw gasten in sit-down maaltijden en maximaal 300 personen.

De huur van de kamer wordt gedaan met meubilair (ronde tafels, rechthoekig en stoelen), professionele keuken, voor een periode op uw gemak en onbeperkte uren . Ter plaatse kunnen u en uw gasten tussen het comfort van de 9 suites verblijven, met badkamer, televisie en koelkast. Andere accommodatieoplossingen zijn op aanvraag mogelijk voor een groter aantal. Voor een vredig weekend beschikt u ook over een zwembad, een tennisbaan en een spa ...

Naast deze uitmuntende diensten biedt de comanderie de diensten aan van Traiteur Lachal , een prestee met een geweldige ervaring en een solide reputatie in de regio. In dezelfde landelijke stijl heeft dezelfde groep ook het Domaine de Clairbois, die u ook zou kunnen verleiden.

FAQ´s

Hoofddiensten
Menu van gasten
Vanaf welke prijs kan het menu worden gecontracteerd?
10 €
Gastcapaciteit
Banquet -modus (zittend)
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
10-130
Cocktailmodus (staand)
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
10-300
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Prieel, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats, Uitzicht op natuur
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen, Receptie en/of feest in de open lucht
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Heeft u de beschikbaarheid van accommodatie op de dag van het evenement?
Accommodatie voor gasten
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
60
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Inclusief catering
Kunt u speciale menu´s aanbieden op aanvraag?
Vegetarisch, Diabetes, Allergie, Kindermenu, Halal
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
Geen beperkingen, ik werk samen met alle leveranciers
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
consulter nos conditions générales de vente
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1999

Meningen over Commanderie de Lachal

4.1
5 reviews
5 reviews
Professionaliteit
(4)
(1)
Prijs/kwaliteit
(3)
(1)
(1)
Aanrader?
(3)
(1)
(1)
claire.chantoiseau
Door Claire
1
Ze werkten mee aan een bruiloft waar ik te gast was
vertalen

Ik heb een kermis neergezet, omdat de omgeving prachtig is. Echter absoluut vluchten voor een bruiloft. Het landgoed werd verhuurd van vrijdag tot en met zondag. De opdracht was om op vrijdag om 22.00 uur geen lawaai meer te maken, en op de dag van de bruiloft om 02.00 uur. Toegang tot het zwembad was alleen op zondag toegestaan. Wat de bedden betreft, is de slaapzaal uitgerust met een opklapbed, waarvan een derde kapot is. Qua hygiëne laat het meer dan te wensen over. Ik heb stoelhoezen die ook rechtstreeks van de eigenaar gehuurd werden en daar zaten wat gaatjes in. Toen we het meldden, werd ons simpelweg verteld dat we het uit de prullenbak moesten halen, maar ze zaten allemaal even vol gaten. En ik geloof dat de pompon moet worden hersteld. Catastrofale taart Op de foto kun je zien dat de gevraagde langoustinetartaar uiteindelijk slechts een kreeft op het bord is. Dat is nog lang niet gevraagd en komt plotseling terug. Dit vlees was succesvol, maar het gevraagde sap was ook niet het sap dat werd geserveerd, de zoete aardappelgratin leek allesbehalve een gratin. Alle drankjes die op D-Day werden geserveerd, waren heet. Voor de zondagse lunch speenvarken, aardappelen besteld, nou ja, het brood was niet zo goed verstrekt als de gevraagde fruittaarten. Geen professionaliteit. En belangrijke informatie die ook absoluut niet is gerapporteerd. Het landgoed wordt bewoond door de moeder van de eigenaar. Die precies in het midden van de tuin staat. We werden het hele weekend bespioneerd en de honden van laatstgenoemde nodigden zichzelf zelfs uit terwijl we buiten aan het lunchen waren en een van hen aan het urineren was op de bloemenmuur die we hadden geïnstalleerd. Om al deze ongemakken te overwinnen, maakte de eigenaar na veel discussies een klein gebaar, maar die nooit al zijn mislukkingen kan compenseren en heel ver verwijderd is van wat ze hadden moeten betalen

Misbruik rapporteren
caudroy-laura
Door laura
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

een algemene organisatie aan de top, geen dode tijd, al onze verzoeken zijn gedaan, ze zijn gewend om samen te werken en het laat zien dat alles perfect ritmisch is. we zijn daar getrouwd in juni 2016, het zwembad was welkom!

Misbruik rapporteren
angeliique
Door angelique
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Wat een prachtige plek! Een team van de hel! Het beste van het beste! Een aardig personeel, luisterend, goed advies. Glimlachen, een medeplichtigheid vanaf het begin, een maaltijd die past bij de haute cuisine, een dj-facilitator die de stemming en emotie bepaalt waar nodig. Geen spijt, alleen geluk. Bedankt aan het team! Bedankt voor alles

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 26210
Stad:
Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact