Het enthousiaste en professionele team van La France in Zuid-Holland draagt actief bij aan een romantische trouwsetting en zorgt ervoor dat het u én uw gasten aan niets ontbreekt. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw mooiste dag. Wilt u meer informatie over de trouwlocatie of een afspraak maken voor een rondleiding? Neemt u dan contact op met La France. Geef elkaar het Ja! woord bij La France.

Sinds 2006 is La France Oegstgeest een echte trouwlocatie. Dit betekent dat u niet alleen uw receptie, huwelijksdiner of bruiloftsfeest bij hun kunt vieren, maar dat u bij partycentrum La France ook door een ambtenaar van de burgerlijke stand officieel in de echt kunt worden verbonden.

Bruidsparen die trouwen bij partycentrum La France kiezen vaak de feestelijke Orangerie als huwelijkslocatie. De Orangerie is een lichte, sfeervolle, moderne ruimte met een industrieel karakter. De Orangerie kan naar wens nog verder feestelijk worden aangekleed met bloemstukken, een rode loper, kaarsen en meer…..

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Dansvloer, Parkeren, Toegang Mindervaliden
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2006
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Bezoeker, laat een review achter over La France Oegstgeest en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over La France Oegstgeest

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 2341 BR

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier