13

Omschrijving

Het enthousiaste en professionele team van La France in Zuid-Holland draagt actief bij aan een romantische trouwsetting en zorgt ervoor dat het u én uw gasten aan niets ontbreekt. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw mooiste dag. Wilt u meer informatie over de trouwlocatie of een afspraak maken voor een rondleiding? Neemt u dan contact op met La France. Geef elkaar het Ja! woord bij La France.

Sinds 2006 is La France Oegstgeest een echte trouwlocatie. Dit betekent dat u niet alleen uw receptie, huwelijksdiner of bruiloftsfeest bij hun kunt vieren, maar dat u bij partycentrum La France ook door een ambtenaar van de burgerlijke stand officieel in de echt kunt worden verbonden.

Bruidsparen die trouwen bij partycentrum La France kiezen vaak de feestelijke Orangerie als huwelijkslocatie. De Orangerie is een lichte, sfeervolle, moderne ruimte met een industrieel karakter. De Orangerie kan naar wens nog verder feestelijk worden aangekleed met bloemstukken, een rode loper, kaarsen en meer…..

Details

 • mid/high-end
 • Wat voor faciliteiten levert de trouwlocatie?

  Dansvloer, Parkeren, Toegang voor mindervaliden
 • Wat is de maximale capaciteit van de trouwlocatie?

  120
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  mid/high-end
 • Mag het echtpaar hun eigen bruidstaart meenemen?

  Het stel kan hun bruidstaart brengen
 • Vertel ons een nieuwsgierigheid of een typerende gebeurtenis van uw bedrijf.

  Een unieke locatie voor een huwelijksceremonie of andere feestelijke aangelegenheid; bij mooi of slecht weer zit je in de feestelijke Orangerie altijd goed.
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2006

Reviews (0)

Geef uw mening

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

0.0
0 meningen

Adres van La France Oegstgeest in Zuid-Holland:

Rhijngeesterstraatweg 43 Oegstgeest 2341 BR Oegstgeest 071-517 74 72