La Magnanerie de Saint-Isidore

 • Huur van: 3.700 €
 • Capaciteit (zittend): 280
 • Capaciteit (staand): 300
 • Website

Leeft die kruising, het lot van die vermenging, reizigers die opstaan ...

De Magnanerie van Saint Isidore is de getuige van deze ontmoetingen gedurende meer dan twee eeuwen. In de stijl van een gezinswoning verzamelt dit zeer grote huis uw gasten en schrijft u een van de mooiste pagina's uit uw geschiedenis.

La Magnanerie de Saint-Isidore ligt in het hart van de groene vallei van Sauvebonne en ontrolt zijn uitzonderlijke volumes en domineert het groene maaien van de wijnstokken. U kunt genieten van de rust van de tuinen en een overdekte ruimte met airconditioning van 520 m², waarvan het decor een warm familiehuis oproept dat geworteld is in de geschiedenis van de Provence. Exclusieve verhuur van het pand tot 06.00 uur, strenge selectie van partnerleveranciers en welkom en persoonlijk advies.

La Magnanerie, vroeger gewijd aan de productie van zijden draden, is gerestaureerd om een enorme ruimte van zuiverheid en elegantie te bieden. De zachtheid van de volumes en de grote openingen aan de buitenkant vullen deze ruimte met een prachtig kruislicht. 'S Nachts zorgen de lichten voor een warme feeststemming en onder de veranda, ontworpen in de geest van oude orangerieën, zijn de buffetten versierd met duizend flikkeringen. Kamer van 520 m2 , voorzien van airconditioning en flexibel, van 80 tot 180 couverte.

In de schaduw van de ceders is de tuin ontworpen als een eetkamer van groen. Bij mooi weer brengen bloemen hun kleurrijke kleuren naar deze setting, waar cocktails tot 400 personen kunnen worden geserveerd. Uitkijkend over de tuin, kan een groot terras van 200m2, op dezelfde verdieping als de kamer, ook worden gebruikt voor cocktails, of gasten kunnen na het diner genieten van de sterrenavonden. Tuin: bars, banken, schaduwzeilen. Terras: buiten lounges, salontafels en eet.

In de buurt van de stranden van de kust van de Var , maar bewaard door de wijngaard, lijkt niets de rust van deze plek te verstoren met een tijdloze charme die 's avonds zijn lichtklederen aantrekt om een koninkrijk te worden waar de partij de enige soeverein is.

Bezoeker, laat een review achter over La Magnanerie de Saint-Isidore en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over La Magnanerie de Saint-Isidore

4.9 12 reviews
Door nora
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We vonden de zijderupsenboerderij 11 jaar geleden bij toeval, het was meteen onze favoriet en we vierden daar onze bruiloft in juli 2011. Alles ging wonderwel. Virginie en Cécile zijn erg vriendelijk en de plaats is magisch. Dit jaar hebben we, om ons te herenigen met familie en vrienden, van de gelegenheid gebruik gemaakt om zowel ons 40-jarig jubileum als ons 10-jarig huwelijksjubileum te vieren. Een decennium later is deze plek nog steeds zo magisch en mooi, zie nog meer. We hebben het fantastisch gehad en ik raad deze plek aan. Sterkte voor jullie beiden en tot over 10 jaar.

Misbruik rapporteren
Door Justine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn in juli 2020 getrouwd in de Magnanerie de Saint Isidore en we hebben er prachtige herinneringen aan.

De plek is ongelooflijk: de tuin zal de bruid en bruidegom en hun gasten zeker bekoren. De setting is magisch, zowel voor onze seculiere ceremonie als voor de cocktailparty.

Virginie en Cécile zijn zeer professioneel en ontzorgen u enorm bij de voorbereidingen van de laatste dagen (onze enige missie is hen onze decoratie toe te vertrouwen). We hadden dan ook het genoegen om samen met onze gasten onze decoratie te ontdekken met enkele initiatieven van hun kant die zeer goed van smaak waren.

Heel erg bedankt !

Justine en Stéphane (13.07.2020)

Misbruik rapporteren
Merci Justine et Stéphane d'avoir choisi La Magnanerie pour ce si beau jour. Nous garderons aussi un merveilleux souvenir de votre passage chez nous et de nos échanges. Nous vous souhaitons beaucoup de bonheur ensemble.
Cécile et Virginie
Door marine
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Van het bezoek, vorig jaar, van het veld van de zijderups, wisten we dat het DE perfecte plek was voor onze bruiloft. Cecile en Virginie zorgen ervoor dat alles perfect is op D-Day, ze zijn attent en altijd beschikbaar om ons te helpen en adviseren. Het decor was gewoon prachtig, precies wat we hadden verwacht!

Aanvankelijk zouden we trouwen tijdens de bevalling, maar dankzij hun organisatie konden we de datum verschuiven en trouwen dit jaar in augustus, ze waren er om ons gerust te stellen en hebben er alles aan gedaan om deze verandering wonderbaarlijk te laten gebeuren!

Onze gasten raakten in de ban van het landgoed, ze waardeerden de tuin (gewoon prachtig !!) tijdens de cocktail met de mogelijkheid om op de banken te zitten, daarna de verschillende plekken tijdens de avond: de ontvangstruimte voor het diner, de veranda voor het dansstation met uitzicht op een kleine tuin voor de mojito-hut, en het stillere terras.

We kunnen de zijderups alleen maar aanbevelen voor een bruiloft. En heel erg bedankt voor Cecile en Virginie voor jullie professionaliteit en jullie luisteren !!

Misbruik rapporteren
Un grand merci à vous pour votre confiance et votre capacité à réinventer votre mariage à nos côtés pendant ces mois de doute. Savoir s'adapter et toujours se réjouir des beaux projets et de la présence de ceux qu'on aime est une grande qualité, un préalable au bonheur. Nous avons pris un immense plaisir à ces préparatifs avec vous et vous souhaitons un beau chemin de vie ensemble.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Alleen cateringservice van partners
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
6:00
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag niet zelf een bruidstaart meebrengen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1999
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
280
Maximum aantal gasten in cocktail mode (staand):
300
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Oui
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
Non
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht
Vanaf welke prijs kan de ruimte gehuurd worden?
3700

Adres

Stad: 83400
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Terras
 • Tent of Overkapping
 • Dansvloer
 • Parkeren
 • Toegang Mindervaliden
 • Uitzicht op natuur
 • Externe Catering
 • Midden
 • Exclusief gebruik
 • In de natuur
 • Receptie en/of feest in de open lucht