La Magnanerie de Saint-Isidore

 • Prijsklasse Midden
 • Capaciteit 280
 • Website

Leeft die kruising, het lot van die vermenging, reizigers die opstaan ...

De Magnanerie van Saint Isidore is de getuige van deze ontmoetingen gedurende meer dan twee eeuwen. In de stijl van een gezinswoning verzamelt dit zeer grote huis uw gasten en schrijft u een van de mooiste pagina's uit uw geschiedenis.

La Magnanerie de Saint-Isidore ligt in het hart van de groene vallei van Sauvebonne en ontrolt zijn uitzonderlijke volumes en domineert het groene maaien van de wijnstokken. U kunt genieten van de rust van de tuinen en een overdekte ruimte met airconditioning van 520 m², waarvan het decor een warm familiehuis oproept dat geworteld is in de geschiedenis van de Provence. Exclusieve verhuur van het pand tot 06.00 uur, strenge selectie van partnerleveranciers en welkom en persoonlijk advies.

La Magnanerie, vroeger gewijd aan de productie van zijden draden, is gerestaureerd om een enorme ruimte van zuiverheid en elegantie te bieden. De zachtheid van de volumes en de grote openingen aan de buitenkant vullen deze ruimte met een prachtig kruislicht. 'S Nachts zorgen de lichten voor een warme feeststemming en onder de veranda, ontworpen in de geest van oude orangerieën, zijn de buffetten versierd met duizend flikkeringen. Kamer van 520 m2 , voorzien van airconditioning en flexibel, van 80 tot 180 couverte.

In de schaduw van de ceders is de tuin ontworpen als een eetkamer van groen. Bij mooi weer brengen bloemen hun kleurrijke kleuren naar deze setting, waar cocktails tot 400 personen kunnen worden geserveerd. Uitkijkend over de tuin, kan een groot terras van 200m2, op dezelfde verdieping als de kamer, ook worden gebruikt voor cocktails, of gasten kunnen na het diner genieten van de sterrenavonden. Tuin: bars, banken, schaduwzeilen. Terras: buiten lounges, salontafels en eet.

In de buurt van de stranden van de kust van de Var , maar bewaard door de wijngaard, lijkt niets de rust van deze plek te verstoren met een tijdloze charme die 's avonds zijn lichtklederen aantrekt om een koninkrijk te worden waar de partij de enige soeverein is.

Bezoeker, laat een review achter over La Magnanerie de Saint-Isidore en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

4.9 10 reviews
Door mtissier.contact
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Van het bezoek, vorig jaar, van het veld van de zijderups, wisten we dat het DE perfecte plek was voor onze bruiloft. Cecile en Virginie zorgen ervoor dat alles perfect is op D-Day, ze zijn attent en altijd beschikbaar om ons te helpen en adviseren. Het decor was gewoon prachtig, precies wat we hadden verwacht!

Aanvankelijk zouden we trouwen tijdens de bevalling, maar dankzij hun organisatie konden we de datum verschuiven en trouwen dit jaar in augustus, ze waren er om ons gerust te stellen en hebben er alles aan gedaan om deze verandering wonderbaarlijk te laten gebeuren!

Onze gasten raakten in de ban van het landgoed, ze waardeerden de tuin (gewoon prachtig !!) tijdens de cocktail met de mogelijkheid om op de banken te zitten, daarna de verschillende plekken tijdens de avond: de ontvangstruimte voor het diner, de veranda voor het dansstation met uitzicht op een kleine tuin voor de mojito-hut, en het stillere terras.

We kunnen de zijderups alleen maar aanbevelen voor een bruiloft. En heel erg bedankt voor Cecile en Virginie voor jullie professionaliteit en jullie luisteren !!

Misbruik rapporteren
Un grand merci à vous pour votre confiance et votre capacité à réinventer votre mariage à nos côtés pendant ces mois de doute. Savoir s'adapter et toujours se réjouir des beaux projets et de la présence de ceux qu'on aime est une grande qualité, un préalable au bonheur. Nous avons pris un immense plaisir à ces préparatifs avec vous et vous souhaitons un beau chemin de vie ensemble.
Door estelle2801
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We werden verliefd op deze plek tijdens ons bezoek en we waren erg blij met de dag van onze bruiloft. De plek is magisch, de tuinen zijn schitterend en Cécile & Virginie zijn gewoon schitterend. Ze hebben ons van begin tot eind kunnen begeleiden, ons heel precies geadviseerd en hebben enorm meegewerkt aan de organisatie van deze dag. Tijdens de opsluiting konden ze naar ons luisteren en ons geruststellen. En toen we twee dagen voor de bruiloft eindelijk besloten om een ceremonie in hun tuin te organiseren, reageerden ze nogmaals en hielpen ze ons. We willen hen enorm bedanken voor al het werk dat ze hebben gedaan, voor hun steun en hun vriendelijkheid.  

Misbruik rapporteren
Ce fut aussi un réel plaisir pour nous de participer avec vous à l'organisation de cet événement. Cette année 2020 est particulièrement difficile pour nous et surtout pour nos mariés, ce qui nous motive encore plus pour vous accompagner. Merci à vous de votre confiance, de votre bel enthousiasme et de tout l'amour que vous dégagez autour de vous. Belle route à tous les deux !
Door eliseroque
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn deze zomer getrouwd in de Magnanerie en het was magisch!
Cécile en Virginie zijn gastvrij, beschikbaar, attent en professioneel. We kozen voor hun all-inclusive formule en konden profiteren van hun adresboek van zeer competente providers.

We werden zeer goed geadviseerd over de hele lijn en bevelen de Magnanerie ten zeerste aan, wat een prachtig domein is!

Al onze gasten waren verheugd en wij ook.

Misbruik rapporteren
Merci Elise, vos compliments nous touchent beaucoup et nous donnent vraiment envie de chouchouter toujours plus nos mariés. Nous vous souhaitons maintenant beaucoup de bonheur à tous les deux.

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Tent of Overkapping, Dansvloer, Parkeren, Uitzicht op natuur, Toegang Mindervaliden
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
280
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Alleen cateringservice van partners
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
6:00
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag niet zelf een bruidstaart meebrengen
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Véritable accompagnement en fonction de la demande des futurs mariés Location housses de chaises blanches Candy Bar Lumignons dans les orangers de la terrasse
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
1999
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat is het maximale aantal zitplaatsen voor tijdens de ceremonie?
280
Wat is het maximale aantal gasten bij een trouwceremonie?
300
Heeft de trouwlocatie exclusiviteit met bepaalde leveranciers, of mag het bruidspaar zelf hun leveranciers kiezen? Zo ja, met welke leveranciers is er exclusiviteit?
Oui
Hoeveel kamers zijn er beschikbaar voor gasten die blijven overnachten?
Non
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 83400
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Terras
 • Tent of Overkapping
 • Dansvloer
 • Parkeren
 • Toegang Mindervaliden
 • Uitzicht op natuur
 • Externe Catering
 • Midden
 • Exclusief gebruik
 • In de natuur
 • Receptie en/of feest in de open lucht