Home Foto en Video Foto en Video Magdalena Foto en Video Santa Marta
  • Prijs vanaf: 1.900.000 €
  • Bedrijfskenmerk: Pasión en cada Imagen
vertalen

Ik nodig je uit om ons te volgen op onze netwerken en meer te weten te komen over onze service 🥰

Neem voor meer informatie contact op met +573208551177

Photography Inc is alles wat u zoekt om uitstekende afbeeldingen te hebben , die u de rest van uw leven kunt herinneren, elk van de sensaties en unieke momenten van uw bruiloft. Dit bedrijf uit Bogotá begrijpt heel goed dat u en uw toekomstige echtgenoot een verliefd stel zijn dat de beste herinnering aan uw grote dag hoopt te hebben, daarom zullen zij met liefde, passie en ervaring een klus voor u uitvoeren. Op die manier krijg je geweldige foto's als resultaat.

Photography Inc werkt technieken zoals artistieke fotografie, fotoreportages, strobist , onder anderen. Zijn team zal op de juiste plaats zijn met het juiste licht, attent om met zijn camera dat ongelooflijke en speciale ding vast te leggen dat slechts één keer op uw bruiloft zal gebeuren. Neem contact op, leer meer over hun werk en besluit er op uw grote dag van te genieten.

Bezoeker, laat een review achter over La Fotografía Inc en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over La Fotografía Inc

5.0 11 reviews
Door Viviana
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

We kunnen absoluut geen betere audiovisuele service hebben, Photography Inc laat je niet alleen poseren voor een foto, vanaf de eerste dag dat je contact met hen opneemt, openen ze een scala aan mogelijkheden waarbij je een zeer hoog niveau van professionele fotografie en video ziet, vergezeld van een vriendelijke en hartelijke. Om op dezelfde dag van onze bruiloft aan te komen, waar de begeleiding, vooral van Heidy en haar team, je de veiligheid van de ervaring geeft, ze je begeleiden en je een omgeving bieden waar het maken van je foto's een absoluut aan te bevelen ervaring wordt. Het eindresultaat van zowel video als fotografie heeft ons buiten adem gelaten en ze zijn erin geslaagd om de grote momenten en de kleine details vast te leggen zodat je hele dag in het nageslacht wordt vastgelegd als resultaat van een luxe service, het record dat bleef verhoogd de ik herinner me we hadden onszelf en onze gasten op onze bruiloft. En al het bovenstaande, ondersteund door hun stiptheid, hun respect, sfeer, kwaliteit en professionaliteit, zorgen er niet alleen voor dat we niet aarzelen om ze opnieuw in te huren, maar om ze 100% aan te bevelen.

Misbruik rapporteren
Door Nataly
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Bij onze zoektocht naar fotografen voor onze bruiloft hebben we een heel proces en selectiefilter uitgevoerd, eerst de pagina's en sociale netwerken van verschillende providers bekeken, plannen en citaten van elk bekeken en uiteindelijk via virtuele en persoonlijke interviews, al dit proces om @fotografiainc te kiezen. Absoluut de connectie en het werk dat ze doen was een heel belangrijk onderdeel om de beste resultaten en herinneringen aan onze grote date te krijgen. Ik raad ze absoluut aan!!!

Misbruik rapporteren
Door Flor Marina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
vertalen

Super aanrader! Je laat je foto's in hun handen en ze slagen erin om de beste momenten vast te leggen, ze vergezellen je de hele tijd en zorgen ervoor dat je je speciaal voelt. Heidy is erg vriendelijk en weet altijd wat je nodig hebt. Ik zou ze altijd aanraden!

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Fotografie, Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Artistiek
Werkt u tot een maximale tijd?
12:00
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
depende del paquete tenemos todos los medios de pago
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
2 maanden
Is het nodig om een afspraak te maken?
Geen afspraak nodig
Rekent u reiskosten?
Geen reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2003
Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?
Con un equipo
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
20 dias
Vanaf welke prijs kunt u uw dienst of product huren?
1900000
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
Pasión en cada Imagen

Adres

Stad: 470004
Stad: 111211

link de la fotografia inc en google maps 
https://g.page/LaFotografiainc?share

Stad: