Lampion Webshop

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Lampion Webshop

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Lampionwebshop is de specialist met het grootste aanbod in lampionnen, verlichting, ophangsystemen en reuze heliumballonnen.

De feestelijke en vooral sfeervolle producten van lampionwebshop zijn een perfecte aanvulling op jullie mooiste dag. Met onze lampionnen en pompoms
creeër je in een handomdraai de mooiste sferen en tover je elke zaal, entree, buitenlocatie om in een kleurvolle beleving.

Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van brandvertragende decoratie. We kunnen al onze papieren en nylon lampionnen, als ook onze honeycombs pro geimpregneerd leveren. We zijn constant op zoek naar nieuwe producten en ons assortiment zal zich dan ook blijven ontwikkelen.


Neem snel een kijkje op onze webshop of neem per email of telefoon contact met ons op. Ook voor het stylen of aankleden van jullie bruiloft of feest op locatie.

Al onze producten zijn direct online te bestellen en worden binnen 1 a 2 werkdagen in Nederland en België bezorgd.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Meningen over Lampion Webshop

4.5
3 reviews
3 reviews
Professionaliteit
(3)
Prijs/kwaliteit
(1)
(2)
Aanrader?
(2)
(1)
margoryvic
Door vicky margory
4.6666666666667
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lampion Webshop heeft een heel mooi assortiment lampionnen voor zowel binnen als buiten, met de ideale oplossingen om ze ook degelijk zonder veel moeite noch schade aan muren en dergelijke op te hangen. Voor ons huwelijk kochten we een set (voordelig) met de LED lampen in kleuren.Het leverbedrijf heeft echter mijn pakket laten verloren gaan, maar Lampion Webshop nam alle administratie direct in handen en ik werd prompt een nieuw pakket toegestuurd.Zeer profossioneel, snel en correct!

Misbruik rapporteren
estherkolpa
Door Esther
4.3333333333333
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Professioneel bedrijf met mooi materiaal!

ze weten altijd perfect de mooie lampionnen te combineren tot een prachtig compleet feestelijk plaatje. Vooral voor bruiloften een echte aanrader!

Misbruik rapporteren
cvds1311
Door Charlene
5
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Met plezier heb ik samengewerkt met Jorke Tamminga van Lampionnenwebshop tijdens een groot pop-up event, waar hij samen met zijn partner 100 lampionnen met led verlichting hebben opgehangen. Het zag er werkelijk fantastisch uit en ik zou ze iedere volgende keer weer inzetten. Het was allemaal top geregeld! Gr, Charlene van Domburg Scipio van Hampshire Hotel - Babylon Den Haag 

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 6914 KE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact