• Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Lampionwebshop is de specialist met het grootste aanbod in lampionnen, verlichting, ophangsystemen en reuze heliumballonnen.

De feestelijke en vooral sfeervolle producten van lampionwebshop zijn een perfecte aanvulling op jullie mooiste dag. Met onze lampionnen en pompoms
creeër je in een handomdraai de mooiste sferen en tover je elke zaal, entree, buitenlocatie om in een kleurvolle beleving.

Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van brandvertragende decoratie. We kunnen al onze papieren en nylon lampionnen, als ook onze honeycombs pro geimpregneerd leveren. We zijn constant op zoek naar nieuwe producten en ons assortiment zal zich dan ook blijven ontwikkelen.


Neem snel een kijkje op onze webshop of neem per email of telefoon contact met ons op. Ook voor het stylen of aankleden van jullie bruiloft of feest op locatie.

Al onze producten zijn direct online te bestellen en worden binnen 1 a 2 werkdagen in Nederland en België bezorgd.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

5.0 2 reviews
Door estherkolpa
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Professioneel bedrijf met mooi materiaal!

ze weten altijd perfect de mooie lampionnen te combineren tot een prachtig compleet feestelijk plaatje. Vooral voor bruiloften een echte aanrader!

Misbruik rapporteren
Door cvds1311
Ik heb dit bedrijf overwogen voor onze bruiloft

Met plezier heb ik samengewerkt met Jorke Tamminga van Lampionnenwebshop tijdens een groot pop-up event, waar hij samen met zijn partner 100 lampionnen met led verlichting hebben opgehangen. Het zag er werkelijk fantastisch uit en ik zou ze iedere volgende keer weer inzetten. Het was allemaal top geregeld! Gr, Charlene van Domburg Scipio van Hampshire Hotel - Babylon Den Haag 

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
De volgende taken zijn inbegrepen bij de service:
Vervoer, Levering, Opzetten, Anders
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Lampion webshop is naast een vaste leverancier voor bruiloften en evenementen de leverancier van lampionnen en verlichting voor een aantal bekende televisie programma's zoals: Idols, Boer zoekt vrouw en de Staatsloterij. Kortom lampion webshop weet als geen ander een onvergetelijke ervaring te creëren met lampionnen en verlichting.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2007

Adres

Stad: 6914 KE