Landgoed het Bovenveen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Landgoed het Bovenveen

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Ons landgoed met de prachtige landschapstuin, omgeven door de boswachterij Ruinen is een ideale plek voor unieke feesten. Er vinden romantische bruiloften plaats in Italiaanse sferen, familiefeesten met muziek, zang en dans, bijeenkomsten van kunstenaars, er worden jubilea gevierd, themafeesten, bedrijfs- of personeeluitjes en recepties. Mensen die voor of na het feest willen overnachten kunnen gebruik maken van ons luxe logeerhuis, waar alle voorzieningen aanwezig zijn en waar 20 slaapplaatsen zijn. Vaak komt het voor dat de familie een weekend geniet in Het Logeerhuis en op een avond een feest houdt in onze gezellige feestruimte of in de pub.


Voor de organisatie van zo’n unieke bijeenkomst kunnen onze gasten gebruik maken van ons uitgebreide netwerk. Wilt u een natuurwandeling met een plaatselijke gids, djembee spelen, buitensporten, teambuilding, zelf kunst maken, koken, theater maken, zingen?
U zegt het maar, wij helpen met de organisatie!

Graag voldoen we aan uw wensen en organiseren we een prachtige feestavond. Een en ander stemmen we in goed overleg af.

Meningen over Landgoed het Bovenveen

1.0
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
gitaristjeroen
Door Jeroen
1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Overweeg je hier te trouwen, denk dan twee keer na. We hadden hier een trouwdatum staan en een prijs afgesproken, maar moesten er een half jaar later ineens verplicht een huis van 4000 euro bij huren, na herhaaldelijk aan te hebben gegeven (en 3 keer via de mail bevestigd) hier geen interesse in te hebben. We zijn geschoffeerd door de eigenaren, zo zou onze bruiloft zakelijk totaal niet interessant zijn, maar nog altijd leuker dan een begrafenis. En er zijn nog veel meer bizarre dingen gezegd. Nadat de eigenaren eenmaal de eigen fout toe hebben gegeven, was het natuurlijk te laat. Hier kun je niet op vertrouwen. Men denkt alleen vanuit eigen belang, zonder welke vorm van empathie dan ook.

Misbruik rapporteren

Adres

Stad: 7932

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact