• Prijsklasse Luxueus
 • Capaciteit 250
 • Website

Domaine de Sarson is een uitzonderlijke plaats met zijn betoverende ligging en adembenemende panoramische uitzichten.

Trots trots op de hoogten van Grignan , Drôme Provençale , ondergedompeld in het hart van een voormalige priorij uit de XIe eeuw, die zich uitstrekt over 15 hectare , wordt het Domaine baadt in velden met lavendel waarvan de kleur een speciale charme zal geven aan uw huwelijk.

Ter gelegenheid van uw feest wordt het Domaine volledig geprivatiseerd , zodat u van alle voordelen kunt genieten: het uitgestrekte park bezaaid met oude olijfbomen, schaduwrijke terrassen , een zwembad, fonteinen waarvan u gemompel vrede zult brengen en sereniteit voor deze speciale dag.

Het landgoed is geschikt voor zowel kleine groepen bruiloften (minimaal 10 personen) en die van veel gasten (maximaal 250 gasten).

Eén ding is zeker, ongeacht het aantal gasten, ze zullen allemaal worden overwonnen door deze schat, genesteld in de Drôme Provençale.

Wat voor weer het ook is, met Domaine de Sarson kunt u uw evenement binnen en buiten organiseren .

Een prachtige gewelfde ontvangstruimte met een oppervlakte van 270 m2, een mogelijkheid van 250 zitplaatsen zal beschikbaar zijn. Deze ruimte met directe toegang tot een overdekt terras, een groen park is ideaal voor uw cocktailparty.

U kunt ook genieten van een open schuur van 200 m2 waarvan het karakter op natuurlijke wijze wordt onthuld door de witte stenen uit de tijd. Een rustiek en rustgevend decor, perfect voor het organiseren van uw droomhuwelijk.

Accommodatie kant , u kunt genieten van 63 bedden , zoals in een grote familie thuis.

Een idyllische omgeving, faciliteiten die u flexibiliteit en verschillende opties voor uw bruiloft bieden, allemaal in het midden van lavendelvelden: wat kunt u nog meer vragen?

Ga voor meer informatie naar http://www.domainedesarson.com.

Bezoeker, laat een review achter over Domaine de Sarson en win tot 3.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Reviews

5.0 50 reviews
Door pierre_antoine94
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn op 13-07-2020 getrouwd na 2,5 jaar voorbereiding en de onzekerheden die verband houden met Covid. We hebben alle staten doorlopen en helaas heeft het beheer van het landgoed ons niet geholpen om de laatste maanden van voorbereiding rustig te organiseren.

Yohan, de beheerder van het landgoed, besloot inderdaad te stoppen met de samenwerking met Denis Godel omdat ze niet dezelfde 'commerciële geest' hadden. We begrepen snel zijn keuze.  
Meerdere nieuwe managers volgden elkaar op binnen 1 maand maar niemand bleef langer dan een week omdat het onmogelijk was om samen te werken met de eigenaar Denis.
Inderdaad, deze heer is ondraaglijk, behalve wanneer hij het pand bezoekt met toekomstige klanten om hen zijn contract van 5 pagina's te laten ondertekenen. Hoewel het gebied prachtig is, neemt het alle charme van de plaats weg.
Hij is een echte zakenman, hij sympathiseert helemaal niet met het getrouwde stel. Op de dag van onze bruiloft wist hij niet eens wie we waren, normaal als hij ook dag in dag uit bruiloften organiseert (zowel week als weekend) let ook op de bezoeken van het landgoed die plaatsvinden tijdens uw bruiloft . Op het contract staat inderdaad vermeld dat bezoeken zijn toegestaan vanaf 17.00 uur. Maar Denis wacht niet uit beleefdheid 17:10 uur, zodat u rustig het pand kunt verlaten. Nee om 17.00 uur. Er zijn al verschillende mensen om te bezoeken. Idem tijdens je voorbereidingen voor je trouwdag.
Denis Godel spreekt erg slecht tegen zijn werknemers voor u en uw gasten. Hij maakte ruzie met zijn medewerker voor ons omdat hem was gevraagd de zwembadafdekking handmatig te openen omdat deze kapot was en het onmogelijk was om met de gesloten zwembaden te trouwen. Maar M. Godel wilde ze gesloten laten.
Bovendien pronkt hij met het hebben van de meeste bruiloften in Frankrijk. Aan de andere kant als het gaat om het willen uitstellen van zijn huwelijk naar een latere datum vanwege de covid is het onmogelijk, hij beledigde ons en hing op.
Hij heeft ons gedwongen te trouwen of de bruiloft in de winter uit te stellen !!! Hoe dan ook, een heel mooie plek, maar let op het karakter van de eigenaar en zijn contract!

Misbruik rapporteren

Monsieur Pierre-Antoine Dian,

Je suis très surpris de cet avis négatif car il est non seulement mensonger mais de plus malveillant.
Il est vrai que je ne vous ai pas reconnu car tout simplement je ne vous avais jamais vu.
Je vous rappelle que c’est votre « ami » Yohan, gérant d’une Société de DJ et de gestion de lieu de réception et qui gérait anciennement mon lieu de réception, qui vous avait fait visiter le Domaine.

Je vous rappelle aussi que vous avez pris les services d’une organisatrice Wedding planer à votre Mariage.

Je ne vois pas comment Humainement, vous pouvez juger une personne que vous ne connaissez pas et qui vous ne connait pas ???

Je trouve vraiment déplacé et triste que vous cherchiez à me nuire personnellement et nuire à ma Société.

Concernant l’organisatrice que vous avez choisie pour votre Mariage, je vous invite ci-dessous à lire l’avis qu’elle m’a transmis dès le lendemain de votre Mariage :
Cherchez l’Erreur !!!

"Mariage du 13 Juillet 2020 de Julie et Pierre-Antoine
Merci David, quelle efficacité ! Bravo.
Je profites de ce mail pour tous vous remercier pour votre travail et votre implication.
La mariée et les demoiselles d'honneur étaient très jolies, bravo à vous Cathy et Valérie pour votre travail.
Rita, ta deco était top comme d'habitude. Merci !
Anne Sophie, c'est une première pour moi d'assister à une de tes cérémonies.
Elle était super.
Merci aussi à ton groupe Andréa, Laurent à fait un super travail pour l’ entrée des mariés !
Gérald, (Le DJ du Domaine de Sarson) merci aussi pour ton travail ainsi que ta patience pendant les préparatifs.
J'espère que la soirée c'est bien déroulée.
Denis, le lieu est sublime.
Yoan, le vidéaste, j'attends avec impatience le film
Je vous souhaites à tous une très belle saison et une excellente journée.
Bien cordialement. »
Mathilde Steffen

Que vous déposiez un avis défavorable vous concerne, mais néanmoins vous restez seul responsable de vos allégations et dénigrements.
Vos propos sont déplacés et mensongers.

Aucun gérant ne se sont succèdes en l’espace d’1 mois car j'ai toujours été le seul gérant de ma société
je n’ai jamais mal parlé avec des employés travaillant au Domaine de Sarson, car tout simplement ma société n’a jamais eu d’employés qui travaillent sur le site du Domaine de Sarson. (Une entreprise s’occupe du ménage, puis une autre s’occupe de l’entretien paysager, puis une autre de la maintenance. )

Dans un monde de communication ou les avis des uns et des autres permettent d’influencer l’exploitation économique d’une entreprise vos écrits engagent votre responsabilité civile au vue de vos propos délictuels c’est pourquoi je m’engage sur l’honneur à déposer juridiquement à votre encontre une action en réparation de ses préjudices qui sont importants, mais encore d’autre part une procédure en diffamation, car certains de vos propos diffamatoires, malveillants et mensongers portent atteinte à l’être que je suis, et à la personne physique et morale que je suis.

J’espère que vous avez bien reçu l’email que vous a transmis l’ Avocat chargé de ce dossier.
Veuillez croire Monsieur par la présente réponse en l’assurance de mon dépôt de plainte à votre encontre et du plein suivi de votre dossier car l'être humain que je suis ne supporte ni l’injustice ni le mensonge.
Ceci étant dit , je me demande vraiment pourquoi vous exprimez autant de malveillance à mon égard et votre réelle motivation à entacher ce qui devrait être le plus beau jour de votre vie.
Denis,
Le propriétaire du Domaine de Sarson
Door paul.weil
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Bonjour, Notre fils s'est marié le week-end des 8/9 juin 2019. Comment dire? : «Tout était juste parfait! »... dans un cadre idyllique. Merci Bien à vous Véronique et Paul BUNICHON
Misbruik rapporteren
Door daisyh1
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
Heel erg bedankt! We wilden Yohan en zijn ouders bedanken die voor ons en alle gasten zorgden. Het landgoed is buitengewoon goed beheerd door dit gezin, waardoor we meteen op ons gemak zijn. Wat betreft het gebied, het is gewoon subliem !! Alles is gedaan met smaak, zeer goed onderhouden en met eenvoud. Het is echt een magische plek, een oase van rust waar je je gelijk voelt. Tot slot nog een opmerking over de providers: hoesten die ons werden aanbevolen waren top. Cathy voor het kapsel was briljant, zeer beschikbaar en kende de verschillende verwachtingen, de getuigen en ikzelf. De traiteur van Garrigues, ze slaagden er in recordtijd in om een zeldzaam en warm vlees aan 130 mensen te serveren! Speciale vermelding voor onze butler die super efficiënt en attent was, Vanessa. Yohan als DJ was ook geweldig, hetzij ter ondersteuning van de verschillende getuigeninterventies, of 's avonds kon hij zich perfect aanpassen en de sfeer scheppen die hij nodig had. Nogmaals bedankt dat we niet zullen missen als we in de buurt zijn! Veel succes, Daisy & Sebastien
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op natuur, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats
Wat is het maximale aantal gasten dat u kunt ontvangen?
250 personnes
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Luxueus
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Geen cateringservice aanwezig
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
5:00
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Mag het bruidspaar zelf voor consumpties van de gasten zorgen, of is het verplicht deze af te nemen bij de trouwlocatie?
Het bruidspaar mag eigen consumpties verzorgen
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
La réservation, ferme et définitive du site ne sera effective qu’à compter de la réception d’un chèque ou virement d’arrhes encaissés, représentant : - 30% d’arrhes du budget total de la réception - 40% d’arrhes, 6 mois après la signature du présent contrat ou au minimum 8 mois avant la date de l’évènement. - Les 30% restants et le chèque de caution, dés votre arrivée le jour de l’Evènement. .
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Wat is het maximale aantal zitplaatsen voor tijdens de ceremonie?
250 personnes
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 84600
Gerelateerde tags:
 • Feest- en Trouwlocaties
 • Buitenplaats
 • Terras
 • Dansvloer
 • Parkeren
 • Kinder speelplaats
 • Uitzicht op natuur
 • Cultureel Belang
 • Geen catering
 • Luxueus
 • Exclusief gebruik
 • Zwembad
 • Accomodatie voor gasten
 • In de natuur
 • Ceremonie Locatie
 • Buiten Trouwen
 • Receptie en/of feest in de open lucht