Home Feest- en Trouwlocaties Feest- en Trouwlocaties Vaucluse (84) Feest- en Trouwlocaties Grillon

Domaine de Sarson

  • Capaciteit (zittend): 250
  • Website

Het Domaine de Sarson is een uitzonderlijke plek met zijn betoverende omgeving en zijn adembenemende panoramische uitzichten.

Trots gekroond op de hoogten van Grignan , in de Drôme Provençale , ondergedompeld in het hart van een voormalige priorij uit de 11e eeuw die zich uitstrekt over 15 hectare.
Het landgoed wordt omgeven door lavendelvelden, waarvan de kleur uw bruiloft een bijzondere charme zal geven.

Ter gelegenheid van uw feest wordt het landgoed volledig geprivatiseerd , zodat u van al zijn voordelen kunt genieten: het uitgestrekte park bezaaid met honderd jaar oude olijfbomen, de schaduwrijke terrassen , het zwembad, de fonteinen waarvan het geruis zal u vrede en sereniteit brengen voor deze speciale dag.

Het Landgoed biedt plaats aan 250 gasten.

Eén ding is zeker, ongeacht het aantal gasten, ze zullen allemaal gewonnen worden door deze schat in de Drôme Provençale.

Wat voor weer het ook is, op Domaine de Sarson kunt u uw evenement binnen of buiten organiseren.

Een prachtige gewelfde ontvangstruimte met een oppervlakte van 270 m2 met een mogelijkheid tot 250 zitplaatsen wordt u ter beschikking gesteld. Deze ruimte met directe toegang tot een overdekt terras en een groen park is ideaal voor uw cocktail.

U kunt ook profiteren van een open schuur van 200 m2 waarvan het karakter op natuurlijke wijze wordt onthuld door de witte stenen die door de tijd zijn gevijld. Een rustiek en rustgevend decor, perfect voor het organiseren van uw droomhuwelijk.

Wat betreft accommodatie , u kunt genieten van 94 bedden , zoals in een groot en mooi familiehuis.

Een idyllische omgeving, faciliteiten die je flexibiliteit geven en verschillende opties voor je bruiloft, en dat allemaal te midden van lavendelvelden: wat wil je nog meer?

Ga voor meer informatie naar http://www.domainedesarson.com.

Bezoeker, laat een review achter over Domaine de Sarson en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over Domaine de Sarson

5.0 53 reviews
Door Preeti
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
We zijn op 3 september 2018 getrouwd op Sarson Estate. Alles is perfect verlopen. Bij ons 1 straatbezoek liet Yohan ons zeer welkom voelen. De plaats is werkelijk adembenemend en in het echt nog mooier dan op de foto's! D-day ging niet helemaal goed. Yohan en zijn ouders zijn erg aardig, altijd attent en ten dienste van het bruidspaar. We raden Domaine de Sarson ten zeerste aan, vanwege de locatie, het decor en het landschap, maar vooral vanwege het warme welkom dat we hebben gekregen. Preeti & Erwin
Misbruik rapporteren
Door Juliette
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
We vierden onze bruiloft afgelopen 14 augustus, en wat kunnen we zeggen... Het landgoed Sarson is een uitzonderlijke setting voor een droomhuwelijk! Onze wereldlijke ceremonie werd verzorgd door een van onze familieleden, buiten, met een panoramisch uitzicht op de Mont Ventoux en het kasteel van Grignan. Onze gasten waren echt weggeblazen! Yohan is beschikbaar, we hebben hem ook als DJ gekozen, en we hebben niet teleurgesteld! Enorm bedankt! Tot snel, Juliette & Nicolas
Misbruik rapporteren
Door Julie
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft
We denken aan een magische bruiloft op een bijzondere plek! We vierden onze bruiloft op 30 augustus 2018… en alles was perfect! We zijn erg blij dat we dit domein hebben gekozen en willen Yohan en Magalie bedanken voor hun vriendelijkheid en hun beschikbaarheid. Ze kunnen al onze vragen beantwoorden en hebben zelfs de DJ-service verzorgd! Dank ook aan de cateraars die ons werden aanbevolen. Wij hebben gefeest! Bedankt voor je beschikbaarheid en vriendelijkheid, bedankt aan Cathy voor het kapsel, bedankt aan Margot Dumas voor de make-up, bedankt aan al onze gasten voor je vreugde en goede humeur!
Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat voor faciliteiten heeft de trouwlocatie?
Buitenplaats, Terras, Dansvloer, Zwembad, Parkeren, Uitzicht op natuur, Cultureel Belang, Accomodatie voor gasten, Kinder speelplaats
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Is het meubilair opgenomen in de huurprijs van de locatie?
Ja, de meubels zijn bij de gehuurde ruimte inbegrepen
Heeft u eigen catering beschikbaar?
Geen cateringservice aanwezig
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
5:00
Is het toegestaan voor het bruidspaar om een bruidstaart van een externe leverancier te gebruiken?
Het bruidspaar mag zelf een bruidstaart meebrengen van een door hen zelf gekozen leverancier
Is de trouwlocatie voor exclusief gebruik van het bruidspaar, of worden er meer dan één evenementen op dezelfde tijd toegestaan?
Exclusief gebruik, slechts één evenement per dag
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
La réservation, ferme et définitive du site ne sera effective qu’à compter de la réception d’un chèque ou virement.
Bij welk type bruiloft past de trouwlocatie het beste?
In de natuur
Maximum aantal gasten in banketvorm (zittend):
250 personnes
Wat voor soort huwelijksceremonies behoren tot de mogelijkheden?
Ceremonie Locatie
Markeer dit vakje als het mogelijk is om buiten te trouwen.
Buiten Trouwen
Markeer dit vakje als een receptie of feest buiten tot de mogelijkheden behoort.
Receptie en/of feest in de open lucht

Adres

Stad: 84600