Thankz

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Thankz

Ga naar het gesprek Meer Informatie

Thankz trouwbedankjes zorgen er letterlijk voor dat jullie huwelijksdag onvergetelijk wordt. Bij thuiskomst kunnen deze bedankjes namelijk uitgezaaid worden, ter nagedachtenis van jullie liefde voor elkaar. Romantisch!  

Het bedankje bestaat uit een kraftbruin oldschool 'loonzakje' met daarop jullie namen en trouwdatum. Hierin bevindt zich een persoonlijk bedankbriefje voor jullie vrienden en familie met op de achterzijde de zaai-instructie voor de bloemenzaadjes, samen met een klein zakje waar de zaadjes in zitten.

We hebben op onze site www.thankz.nl verschillende voorbeelden zoals: 'Let love grow' en 'Spread the love', maar we kunnen zonder meerprijs ook de bedankjes opmaken in de stijl van de huwelijkskaart of andere persoonlijke wensen. Bel of mail gerust, we staan je graag te woord.

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Je kunt kiezen wat je prettig vindt. Direct betalen via Ideal of achteraf via de bank aan de hand van een factuur
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Wat zijn de openingstijden?
We zijn telefonisch bereikbaar van 9 tot 5. Word er later gebeld en we zijn op kantoor dan nemen we ook op. Vaak worden de vragen per mail de gehele dag ook 's avonds beantwoord.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Meningen over Thankz

0
0 reviews
0 reviews
Professionaliteit
Prijs/kwaliteit
Aanrader?

Adres

Stad: 4181 AE

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact