• Prijsklasse Midden
  • Website

Thankz trouwbedankjes zorgen er letterlijk voor dat jullie huwelijksdag onvergetelijk wordt. Bij thuiskomst kunnen deze bedankjes namelijk uitgezaaid worden, ter nagedachtenis van jullie liefde voor elkaar. Romantisch!  

Het bedankje bestaat uit een kraftbruin oldschool 'loonzakje' met daarop jullie namen en trouwdatum. Hierin bevindt zich een persoonlijk bedankbriefje voor jullie vrienden en familie met op de achterzijde de zaai-instructie voor de bloemenzaadjes, samen met een klein zakje waar de zaadjes in zitten.

We hebben op onze site www.thankz.nl verschillende voorbeelden zoals: 'Let love grow' en 'Spread the love', maar we kunnen zonder meerprijs ook de bedankjes opmaken in de stijl van de huwelijkskaart of andere persoonlijke wensen. Bel of mail gerust, we staan je graag te woord.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

0.0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
We zijn telefonisch bereikbaar van 9 tot 5. Word er later gebeld en we zijn op kantoor dan nemen we ook op. Vaak worden de vragen per mail de gehele dag ook 's avonds beantwoord.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Je kunt kiezen wat je prettig vindt. Direct betalen via Ideal of achteraf via de bank aan de hand van een factuur
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop beschikbaar
Internationale bezorging mogelijk?
Bezorging binnen Nederland
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
We hadden een klant die graag de bedankjes wenste, maar probeerde met veel moeite een uit te zoeken die bij de trouwhuisstijl paste. Later werd voor haar ook duidelijk dat we de opmaak kunnen laten aansluiten bij de trouwkaart. dat was wel lachen :-) (als we dat gelijk geweten hadden!)
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2016

Adres

Stad: 4181 AE