11

Omschrijving van het bedrijf

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Ik geloof in het vastleggen van de liefde, helemaal zoals jullie zelf zijn. Ik hou van spontaniteit en frisse foto's en ik ben altijd op zoek naar details.

Met mijn camera leg ik de momenten vast die jullie altijd kostbaar zullen blijven. Ik ben als fotograaf altijd op zoek naar nieuwe creatieve manieren om foto's te maken en ook om ze bijzonder te maken. Jullie krijgen ongedwongen foto's! Mijn werkwijze zou je kunnen omschrijven als relaxt met hier en daar een grapje. Hiermee probeer ik te zorgen voor een beetje ontspanning. Emoties, familie en de details van jullie grote dag leg ik vast. Ik werk onopvallend tijdens een ceremonie of kerkdienst maar tijdens de fotoshoot laat ik jullie zeker niet in de steek. Ik geef graag wat aanwijzingen hoe jullie het beste kunnen poseren zodat er aan elk detail wordt gedacht. Ik denk graag met jullie mee en ik gebruik Pinterest als inspiratie, helemaal leuk als de bruid een Pinterest bord heeft wat ik kan gaan volgen! Ik kan gerust zeggen, het wordt altijd gezellig.

Het is altijd leuk als tijdens de reportage een familielid of een vriend(in) meegaat. Hij/zij kan ook meedenken en het recht leggen van de jurk is natuurlijk een must als ik een foto aan het maken ben van een heel andere kant. 

Ik werk in Flevoland maar ook daarbuiten.

Details

 • Betaalbaar
 • Wat is de prijsklasse van uw diensten?

  Betaalbaar
 • Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?

  1300
 • Wat voor soort diensten biedt u aan?

  Fotografie
 • Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?

  Anders
 • Werkt u tot een maximale tijd?

  8:00
 • Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?

  Vooraf ontvangt u een offerte van uw wensen en wat we hebben besproken. Hierin staat ook duidelijk de prijs vermeld en het aantal uren fotografie. Jullie ontvangen in de week na jullie bruiloft een factuur. Deze mag overgemaakt worden via uw bank binnen 4 weken.
 • Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?

  1 maand
 • Is het nodig om een afspraak te maken?

  Afspraak is nodig
 • Rekent u reiskosten?

  Eventuele reiskosten
 • Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.

  Het hartelijk ontvangen van verliefde koppels, het bekijken van de trouwalbums, praten met mensen en hun liefdesverhaal leren kennen.. Het mooiste wat er is :) En ik mag dit vastleggen!
 • In welk jaar is het bedrijf opgericht?

  2015
 • Werkt u alleen of samen met andere fotografen en/of andere leveranciers?

  In de meeste gevallen zijn de bruiloften die ik heb gefotografeerd, tot nu toe, door het bruidspaar zelf geregeld.
 • Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?

  In ongeveer 4 tot 6 weken ontvangen jullie het trouwalbum + de USB stick.

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

 • x2
 • x10
 • x5

Reviews (10)

Heeft u het gebruikt? Geef een beoordeling

5.0 10 reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een fantastische dag gehad samen met Lianne. Erg flexibel en denkt goed mee met de wensen van het bruidspaar. Binnen 2 weken hadden wij ons boek binnen, super snel en een geweldig eind resultaat. 

Misbruik rapporteren
Door henkterina
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lianne je bent een topper! Wij hebben een super mooie dag gehad.. en als aandenken hebben we hier geweldige foto's van gehad????

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lianne is een enthousiaste meid die graag met jouw ideeën mee denkt. Niets is te gek. 
De foto momenten op onze trouwdag waren ontspannen lachwekkend, maar vooral genieten en daar gaat het om op de mooiste dag van je leven. 
Lianne je bent een topper!

Misbruik rapporteren
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lianne is echt een geweldige fotograaf. Ze is heel enthousiast en heeft echt passie voor haar vak. Ze staat open voor eigen ideeën, maar als je deze niet hebt, is dat ook helemaal niet erg, want Lianne heeft zelf ook genoeg (creatieve) ideeën. Ik vind de prijs- kwaliteit verhouding opvallend. Er zijn niet veel fotografen bij wie je voor dit bedrag zulke prachtige foto's krijgt. Naast het feit dat ze een ontzettend goede fotografe is, is Lianne ook nog eens heel gezellig. Met haar belangstelling, vrolijke uitstraling en gezelligheid is ze echt een aanwinst op bijvoorbeeld een bruiloft!

Misbruik rapporteren
Door anoniemnl
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wauw, wat een fantastische dag! Lianne was op tijd en ook de voorbereidingen naar de dag toe waren goed geregeld. Ze stelde ons als bruidspaar goed op ons gemak en we hadden een super leuke dag. Ik heb van mezelf vaak veel eisen omdat ik alles goed geregeld wil hebben. Lianne was met mijn eisen heel flexibel! Wat ik heel erg prettig vond. Achteraf kregen we heel snel een preview van de eerste foto's en die waren heel erg mooi. Het album kwam na 4 weken al en dat was sneller dan we hadden verwacht! Super goede service dus! Ik raad Lianne iedereen aan!

Misbruik rapporteren

Lees meer over dit bedrijf in ons online magazine

Foto: Lianne Snoek
Kies voor één van deze fotografen als jij trouwt in Flevoland!

Adres van Lianne Snoek Fotografie in Flevoland:

Trintel 28 8321 RH Urk
 • #Betaalbaar
 • #Fotografie