Lianne Snoek Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Lianne Snoek Fotografie

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 1.300 €

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Ik geloof in het vastleggen van de liefde, helemaal zoals jullie zelf zijn. Ik hou van spontaniteit en frisse foto's en ik ben altijd op zoek naar details.

Met mijn camera leg ik de momenten vast die jullie altijd kostbaar zullen blijven. Ik ben als fotograaf altijd op zoek naar nieuwe creatieve manieren om foto's te maken en ook om ze bijzonder te maken. Jullie krijgen ongedwongen foto's! Mijn werkwijze zou je kunnen omschrijven als relaxt met hier en daar een grapje. Hiermee probeer ik te zorgen voor een beetje ontspanning. Emoties, familie en de details van jullie grote dag leg ik vast. Ik werk onopvallend tijdens een ceremonie of kerkdienst maar tijdens de fotoshoot laat ik jullie zeker niet in de steek. Ik geef graag wat aanwijzingen hoe jullie het beste kunnen poseren zodat er aan elk detail wordt gedacht. Ik denk graag met jullie mee en ik gebruik Pinterest als inspiratie, helemaal leuk als de bruid een Pinterest bord heeft wat ik kan gaan volgen! Ik kan gerust zeggen, het wordt altijd gezellig.

Het is altijd leuk als tijdens de reportage een familielid of een vriend(in) meegaat. Hij/zij kan ook meedenken en het recht leggen van de jurk is natuurlijk een must als ik een foto aan het maken ben van een heel andere kant. 

Ik werk in Flevoland maar ook daarbuiten.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
1.300 €
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Vooraf ontvangt u een offerte van uw wensen en wat we hebben besproken. Hierin staat ook duidelijk de prijs vermeld en het aantal uren fotografie. Jullie ontvangen in de week na jullie bruiloft een factuur. Deze mag overgemaakt worden via uw bank binnen 4 weken.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2015
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Lianne Snoek Fotografie

4.9
10 reviews
10 reviews
Professionaliteit
(10)
Prijs/kwaliteit
(10)
Aanrader?
(10)
lubberthakvoort
Door Lubbert
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Wij hebben een fantastische dag gehad samen met Lianne. Erg flexibel en denkt goed mee met de wensen van het bruidspaar. Binnen 2 weken hadden wij ons boek binnen, super snel en een geweldig eind resultaat. 

Misbruik rapporteren
henkterina
Door Henk en
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lianne je bent een topper! Wij hebben een super mooie dag gehad.. en als aandenken hebben we hier geweldige foto's van gehad????

Misbruik rapporteren
mariellebuter
Door Marielle
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Lianne is een enthousiaste meid die graag met jouw ideeën mee denkt. Niets is te gek. De foto momenten op onze trouwdag waren ontspannen lachwekkend, maar vooral genieten en daar gaat het om op de mooiste dag van je leven. Lianne je bent een topper!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 8321 RH

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact