Life-Photo

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Life-Photo

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen
  • Foto van 600 €
  • Bedrijfskenmerk: kwaliteit leveren

Mijn naam is Mitchell van de Velden en al jaren werkzaam als bruidsfotograaf. Mijn belangrijkste doel als bruidsfotograaf is om precies die momenten van het bruidspaar vast te leggen die deze dag tot de meest bijzondere dag van hun leven maakt. Bij het zien van mijn foto's moet er een lach op het gezicht verschijnen van degene die ernaar kijkt en de levendige herinneringen in stand houden. Niet alleen het bruidspaar, maar ook de aanwezige gasten leg ik op emotionele, spontane en hilarische momenten vast.

Door mijn jaren ervaring help ik het bruidspaar gedurende de dag om vooral te genieten en op een relaxte en ontspannen manier de voor hen belangrijkste foto's vast te leggen zonder dat dit gedwongen of onnatuurlijk aanvoelt. 

Naast mijn camera maak ik ook gebruik van drones om bijvoorbeeld filmpjes te maken of de locatie vanuit de lucht vast te leggen. Verder heb ik door mijn jaren ervaring veel connecties met visagisten. Mocht er daarnaast interesse zijn in meer dan één fotograaf heb ik ook connecties om gebruik te kunnen maken van een second shooter. 

Mocht je dus op zoek zijn naar een ervaren bruidsfotograaf die je door deze dag heen leidt met de focus om de dag zo spontaan en relaxed mogelijk te houden, neem dan contact met mij op. Ik kom altijd vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek omdat juist die klik voor zowel het bruidspaar als mij belangrijk is om de relaxte sfeer te kunnen realiseren. Tijdens dit gesprek wil ik graag de wensen en ideeën van het bruidspaar horen zodat we samen kunnen kijken wat wel en niet haalbaar is. Het voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat de ontspannen sfeer hierdoor gewaarborgd blijft en jullie als bruidspaar het belangrijkste kunnen doen die dag, namelijk genieten! 

Neem gerust een kijkje op mijn site of neem vrijblijvend contact met mij op.

FAQ´s

Hoofddiensten
Fotografie
Van
600 €
Geef kort aan wat het belangrijkste kenmerk van uw bedrijf is.
kwaliteit leveren
Welke andere diensten biedt u aan?
Fotografie, Anders
Welke stijl van foto's/video's maak je voornamelijk?
Artistiek
Hoeveel tijd van tevoren wordt een eerste afspraak aanbevolen?
1 maand
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Tot hoe laat mag het feest maximaal duren?
6:00
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
- Overschrijving - ideal - contant
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2009
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden

Meningen over Life-Photo

4.9
9 reviews
9 reviews
Professionaliteit
(9)
Prijs/kwaliteit
(9)
Aanrader?
(9)
elise_166
Door Ilse
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Fotograaf Mitchell heeft super mooie fotos gemaakt van onze trouwdag.Hij heeft oog voor detail, hij is vriendelijk en professioneel.Hij doet zijn werk met passie en dat zie je ook terug in de fotos.Echt een aanrader!

Groeten,

Stefan en Ilse

Misbruik rapporteren
lenneke.hensing
Door Lenneke
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

We zijn super enthousiast over hoe Mitchell onze bruiloft heeft vastgelegd. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen, en deze allemaal heel subtiel op de dag zelf weten uit te voeren. We vonden het heel prettig Mitchell van tevoren te ontmoeten, zodat we al een beetje aan het idee konden wennen letterlijk in the picture te staan. Verder zijn we super blij met het eindresultaat, alle momenten zijn heel natuurlijk en sfeervol vastgelegd. Een echte aanrader wat ons betreft, en we houden zijn contactgegevens in de buurt!

Misbruik rapporteren
lautjuhhh88
Door Laura
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

Echt één van de mooiste dagen van m'n leven! En zo geweldig mooi vast gelegd! Erg blij met de foto's en de fotograaf!

Misbruik rapporteren
Bekijk meer

Adres

Stad: 1231 VP

Contact

Antwoord meestal binnen 2 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact