Lifetime Memories

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Lifetime Memories

Ga naar het gesprek Informatie aanvragen

Een trouwfilm door professionele trouwfotograaf is onmisbaar op jullie grote dag! Met een video van jullie trouwdag kunnen jullie keer op keer weer genieten van deze mooie momenten - want de dag zelf duurt nooit lang genoeg! 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met Aldrich van Lifetime Memories en bespreek al jullie wensen en verwachtingen met hem. Op de dag zelf is Lifetime Memories ruim om tijd aanweizg op de juiste locatie - zij laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat alles volgens het draaiboek verloopt! Het resultaat? Een prachtige trouwfilm waar jullie je leven lang plezier van hebben!

FAQ´s

Hoofddiensten
Videograaf
Van
45 €
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalingsvoorwaarden hanteren we 2 weken voor trouwdatum de helft van de betaling en de rest na oplevering clip.
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar

Meningen over Lifetime Memories

4.5
1 mening
1 mening
Professionaliteit
(1)
Prijs/kwaliteit
(1)
Aanrader?
(1)
sj.agailey
Door S
5
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In een woord: FANTASTISCH! Niet twijfelen, maar meteen doen! Aldrich is een onwijs professionele, enthousiaste en begripvolle videograaf die tot het uiterste gaat om een mooie trouwclip te maken. Hij dacht met ons mee en heeft zich heel erg ingespannen om tot het beste resultaat te komen. Wij hadden nooit verwacht dat onze trouwdag zo mooi in beeld zou worden gebracht. Ook tijdens de trouwdag zelf was Aldrich een fijn persoon om erbij te hebben. We hebben nauwelijks wat gemerkt van zijn aanwezigheid en hij ging werkte ook super goed samen met de rest van de leveranciers, waaronder een geweldige samenwerking met de fotografen. Een videograaf voegt echt wat toe aan je trouwdag en wij hadden het niet willen missen. Met Lifetime Memories krijg je niet alleen een prachtige trouwclip, maar ook nog eens een hele enthousiaste en creatieve videograaf die er alles aan doet om jouw trouwdag onvergetelijk te maken. Ook bij het bewerken van de clip kregen wij alle ruimte voor suggesties en ideeën en bleek maar weer hoe creatief hij is :-)

Misbruik rapporteren

Adres

Stad:

Contact

Antwoord meestal binnen 24 uur
U heeft al contact opgenomen met deze leverancier
Ga naar het gesprek Contact
Ga naar het gesprek Contact