Lifetime Memories

Top
leverancier
  • Prijsklasse Betaalbaar
  • Website

Een trouwfilm door professionele trouwfotograaf is onmisbaar op jullie grote dag! Met een video van jullie trouwdag kunnen jullie keer op keer weer genieten van deze mooie momenten - want de dag zelf duurt nooit lang genoeg! 

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek met Aldrich van Lifetime Memories en bespreek al jullie wensen en verwachtingen met hem. Op de dag zelf is Lifetime Memories ruim om tijd aanweizg op de juiste locatie - zij laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat alles volgens het draaiboek verloopt! Het resultaat? Een prachtige trouwfilm waar jullie je leven lang plezier van hebben!

Markeer welke interacties u gehad heeft met deze leverancier
en win tot 3.000 € voor uw bruiloft!

  • x2
  • x10
  • x15

Reviews

4.9 1 mening
Door sj.agailey
Ik heb gebruik gemaakt van deze diensten voor mijn bruiloft

In een woord: FANTASTISCH! Niet twijfelen, maar meteen doen! Aldrich is een onwijs professionele, enthousiaste en begripvolle videograaf die tot het uiterste gaat om een mooie trouwclip te maken. Hij dacht met ons mee en heeft zich heel erg ingespannen om tot het beste resultaat te komen. Wij hadden nooit verwacht dat onze trouwdag zo mooi in beeld zou worden gebracht. Ook tijdens de trouwdag zelf was Aldrich een fijn persoon om erbij te hebben. We hebben nauwelijks wat gemerkt van zijn aanwezigheid en hij ging werkte ook super goed samen met de rest van de leveranciers, waaronder een geweldige samenwerking met de fotografen. Een videograaf voegt echt wat toe aan je trouwdag en wij hadden het niet willen missen. Met Lifetime Memories krijg je niet alleen een prachtige trouwclip, maar ook nog eens een hele enthousiaste en creatieve videograaf die er alles aan doet om jouw trouwdag onvergetelijk te maken. Ook bij het bewerken van de clip kregen wij alle ruimte voor suggesties en ideeën en bleek maar weer hoe creatief hij is :-)

Misbruik rapporteren

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Betaalbaar
Welke prijs kan het bruidspaar verwachten voor een volledige bruiloft reportage?
€ 45,- per uur
Wat voor soort diensten biedt u aan?
Video
Welke stijl omschrijft uw trouwfoto´s het beste?
Anders
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Betalingsvoorwaarden hanteren we 2 weken voor trouwdatum de helft van de betaling en de rest na oplevering clip.
Is het nodig om een afspraak te maken?
Afspraak is nodig
Rekent u reiskosten?
Eventuele reiskosten
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018
Wat is de uiterlijke levertijd na de bruiloft?
Uiterlijk levertijd is 8 weken na de bruiloft

Adres

Stad: