• Prijsklasse Midden

Hip, chique, botanisch of minimalistisch: LinDesigned heeft een groot aantal kaarten waar jij je droomkaartje uit kunt kiezen. Zit deze er toch niet tussen? Dan laat je een trouwkaartje op maat ontwerpen!

Hoe LinDesigned is ontstaan:
Mijn naam is Linda en hieronder vertel ik kort waarom ik het zo leuk vind om de allermooiste (ze zijn vast niet het aller-allermooist, maar ik doe mn best ) trouwkaartjes te maken! Als kind was ik al heel creatief: ik maakte zelf poppenkleertjes achter de naaimachine, sieraden en voor iedereen zelfgemaakte cadeautjes. Meestal omgeven door een enorme puinhoop aan spullen (het werkt zo fijn als je alles bij de hand hebt :)) Ik had altijd al het idee om een creatieve studie te gaan doen. Trouwjurkenontwerpster wilde ik vroeger altijd worden, maar de opleiding Fashion Design was me iets te kunstzinnig, ik wil graag dingen maken die mensen echt kunnen gebruiken.

Dus werd het de opleiding Communicatie. Daar kwam ik erachter dat ik met grafisch ontwerp ook heel creatief kon zijn en was ik tijdens mijn studie al veel bezig met eigen opdrachten. Toen ik bezig was met ons eigen trouwkaartje (6 september 2018) wist ik opeens: dit is wat ik echt leuk vindt! Ik had namelijk veel te veel ideeën en kon helaas niet naar iedereen een ander kaartje versturen. Dus zo werd een paar maanden later LinDesigned geboren!

Ik werk nu nog steeds elke dag met heel veel liefde en blijheid aan mooie kaartjes. En ik kan er heel blij van worden als klanten dan ook enthousiast zijn. Ik hoop dus dat ik dit nog heel lang mag blijven doen en dat ik ook jouw droomkaartje mag ontwerpen!

Bezoeker, laat een review achter over LinDesigned en win tot 10.000 €

Markeer als bezocht, gereserveerd of laat een review achter om deel te nemen. Meer gegevens

Meningen over LinDesigned

0 0 reviews

FAQ´s

Wat is de prijsklasse van uw diensten?
Midden
Wat zijn de openingstijden?
Iedere werkdag van 9:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet het bruidspaar bijvoorbeeld van tevoren betalen en welke betalingsopties zijn mogelijk?
Allereerst is het belangrijk dat jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp van jullie trouwkaartje! Daarom bestellen we eerste de proefdruk, die krijgen jullie thuisgestuurd. Is deze helemaal goed? Dan stuur ik de factuur en bestel ik de kaartjes definitief.
Is het mogelijk om online te bestellen?
Online aankoop niet beschikbaar
Wat zijn de gemiddelde kosten voor een bestelling van 100 uitnodigingen?
€300,00
Is er een minimale besteding nodig bij een bestelling?
Nee
Moeten bruidsparen kiezen uit een catalogus, of zijn gepersonaliseerde aanvragen ook mogelijk?
Wij hebben een catalogus, Gepersonaliseerde uitnodigingen
Is de leverprijs van de bestelling inclusief het drukken?
De kosten voor het drukken zijn inbegrepen
Op wat voor manier(en) kan een bestelling gedrukt worden?
Thermografie, Thermografie printen, Offset printen, Digitaal printen, Anders
Wat is de gemiddelde levertijd van een bestelling?
1 week
Vertel ons een leuke anekdote over uw bedrijf om bruidsparen een idee te geven wat zij kunnen verwachten.
Handig om te weten: je kunt via LinDesigned.nl verschillende ontwerpen kiezen en deze zelf naar wens aanpassen (eventueel met mijn hulp). Handig voor als je zelf de touwtjes in handen wilt houden! Ben je op zoek naar een ontwerp dat nog niet bestaat en wil je deze op maat laten maken? Dan kunnen jullie bij mij je ideeën aanleveren en maak ik op basis van die ideeën een kaartje dat bij jullie past. Samen kijken we vervolgens nog naar wat er anders of beter kan. Is alles helemaal naar wens? Dan bestellen we de kaartjes die je in een superdeluxe (lees: leuke) verpakking krijgt thuis gestuurd. Wil je meer ontwerpen voor je bruiloft, zoals menukaarten, save the dates, naamkaartjes of iets anders? Kan allemaal!
In welk jaar is het bedrijf opgericht?
2018

Adres

Stad:
Gerelateerde tags:
  • Uitnodigingen en Stationery
  • Midden
  • Gepersonaliseerde uitnodigingen
  • Thermografie
  • Thermografie printen
  • Offset printen
  • Digitaal printen
  • Bezorging binnen Nederland
  • Internationale bezorging mogelijk